Community Status Updates
Kai → Napster
Μα, nice. Οπότε αν είναι να το κλείσουμε ναβρεθούμε εκεί, να γίνει big η παρεά, γιατί αλλιώς δεν ψήνομαι. Yet, επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και δε θέλω να κανονίζω και να ξεκανονίζω, με πιάνουν οι τύψεις μετά, να πούμε και το Σάββατο το μεσημέρι για σίγουρα σε vm για σίγουρα.
Ryohei rulez ρε, είναι τόσο extreme που δεν μπορείς παρά να τον πας to the extreme!!
Mar 29 2011 21:31
Kai → Jorg
Και άντε, το ιδιωτικό jet ας πάει στα κομμάτια, έρχεσε όποτε θες. Το πλοίο θα το αφήσετε έτσι; Δε θα το καταλάβετε, να πάρετε όμηρο τον καπετάνιο, να σηκώσετε σημαία πειρατική και να γυρίσετε το τιμόνι για Σαλονική. Θα το αφήσετε να πάει στον προορισμό του; Ντροπή και αίσχος δλδ, πρέπει να ζήσετε την περιπέτεια.
:hero: Γίνε κι εσύ καπετάνιος Ντρέικ.
Mar 29 2011 21:26
Atridis → meidei
proton gia pies paranoiseis mou milas? einai anomaloi pou pidioude metaksi tous tpt parapano tpt ligotero...episis esi kai oloi osoi tous ipostirizete prepi na ksefigete apo tin oreopioimeni eikona pou exete gia aftous tin opia sas tin exoun dimiourgisei eskemena...
kai sto kato kato ego ipa tin apopsi mou esi giati tsitonis mipos ise dikos tous?
Mar 29 2011 20:30
Black Rock → Anelis
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=PYsEo4TTTtM[/YOUTUBE]
[SIZE="7"]I OWN YOU[/SIZE]
Mar 29 2011 20:19
meidei → Atridis
Ζουν την καθημερινότητα τους όπως εσύ και όλοι. Ίσως με λίγες παραπάνω έννοιες γιατί υπαρχουν τόσες παρανοήσεις σχετικά με αυτούς. Δεν φαίνεται να σε ενδιαφέρει τόσο να απαλλαγείς από την στρεβλή εικόνα που διατηρείς στο μυαλό σου ωστόσο, άρα μπορείς κάλλιστα να με αγνοήσεις και να μείνεις με την άγνοια και τη γενίκευση αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.
Mar 29 2011 20:00
Anelis → Black Rock
[CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=Red][B]I DON'T KNOW![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[IMG]http://img716.imageshack.us/img716/2831/vz8r9zf48t.png[/IMG]
[/CENTER]
Mar 29 2011 19:47
Kamen Tantei Zura → Hanzo
Με τίποτα δεν πλησιάζει το αριστούργημα~ Με τίποτα XD Παίζει να το δω το R-15, έτσι για να δω τι στο καλό γίνεται. Πολύ παράξενο μου φαίνεται που έχει τόσο μικρό αριθμό από anime τα οποία φαίνονται εξαρχής χάλια.
Εγώ κατάφερα και είδα 2 :hahaha: Do I get a cookie? Και κατέκτησα περισσότερες γνώσεις από εσένα από αυτό το αριστούργημα.
Και~
Τι είναι αυτά; Ε;
Πώς θα πάρεις τώρα και άλλες εμπειρίες ζωής; Πώς θα εμπλουτίσεις τον εσωτερικό σου κόσμο;
Τι να πω. Η ζωή σου δίνει άλλη μια ευκαιρία πάντως με το Μanyuu Hikenchou.
Mar 29 2011 19:43
Black Rock → Kenny
δεν μπορείς να πείς οτι πολυμιλάμε τώρα τελευταία...
δεν έχει πρόβλημα το msn μου νομίζω.
Australia's Internet pwns and that is a fact my friend.
Καλά πάω νομίζω,έκλεισα ρεκόρ ύπνου 15 ώρες. Αντε και σε κατώτερα
Mar 29 2011 19:33
Anelis → Black Rock
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=Red][B][COLOR=DeepSkyBlue]WE[/COLOR]
[COLOR=DimGray]_[/COLOR][COLOR=Yellow]WE[/COLOR]
[COLOR=Gray]___[/COLOR][COLOR=Magenta]WE[/COLOR]
[COLOR=Red]SO[/COLOR] [COLOR=Purple]EXCITED[/COLOR] [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Mar 29 2011 19:21
Kamen Tantei Zura → matassos
Οκ είδα βαθμολογίες που δεν περίμενα να δω ξανά από κανέναν :P
Καλό αυτό βέβαια, βλέπω διάφορες γνώμες.
Καλά η δικιά μου νομίζω έχει υψηλές βαθμολογίες, δεν ξέρω, μπορεί και όχι.
Ποιος γράφει; Πες μου ποιος γράφει; :hahaha: Δεν το βλέπω και πολύ ενεργό στο θέμα anime το anime.gr. Μέχρι και στα ongoing τα ποστς μειώνονται. Γενικά υπάρχει εντύπωση ότι ο τάδε δεν βλέπει αρκετά anime, γιατί δεν γράφει. Το ίδιο γίνεται και με καινούρια μέλη.
Φυσικά, αυτό είναι σίγουρο. Ο καθένας με τα γούστα του άλλωστε.
Καλά το να σιντάρεις, δεν νομίζω ότι το σκέφτεται κανένας πια αυτό.
Τόσο νόημα οι ελληνικοί υπότιτλοι; Εδώ θα διαφωνήσω, δεν το λέω απλά από άποψη μπορεί να μην είναι τόσο κουραστικό στα ελληνικά αλλά υπάρχουν και άτομα που δεν το κατέχουν το αγγλικό οπότε και εγώ η ίδια γι' αυτό υποστηρίζω τα ελληνικά fansubs.
Σίγουρα βέβαια στα αγγλικά τα βρίσκεις πολύ πιο εύκολο xD
Όταν την δω, θα σου πω :P
Ορίστε~
[spoiler][IMG]http://i777.photobucket.com/albums/yy57/xXWhitePhoenix/1a806f5ff9b6262eacb068e10bb7b9ec.jpg[/IMG][/spoiler]
Mar 29 2011 19:18
Black Rock → Anelis
[SIZE="7"]FRIDAY FRIDAY
GOTTA GET DOWN ON FRIDAAAAAY.[/SIZE]
γύρισα στην σπηλιά μου και ετοιμάζω όπλα για να σας μολυνω όλους
Mar 29 2011 19:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed