Jump to content

Community Status Updates

Photo

Serestrum → Kenny

χαρα μου να προσφερω!!!
Mar 29 2011 15:10
Photo

Kenny → Serestrum

The yip-yip aliens will never be the same to me... thanks. >__<
Mar 29 2011 15:04
Photo

Serestrum → Kenny

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=5HFNWU6qoKk"][YOUTUBE]5HFNWU6qoKk[/YOUTUBE][/URL]
Mar 29 2011 14:54
Photo

Jorg → Kai

Ε, άμα ο άνθρωπος έχει ιδέες. Εννοείτε ότι πιο πολύ αγγαρία θα είναι να πάω πάλι στο πλοίο και να κάνω παρέα με αυτούς τους ξενέρωτους φίλους μου, αλλά έχε χάρη που είμαι καλόκαρδος. Ε λογικό να μην το είχες σκεφτεί νωρίτερα. Δεν έχουν όλοι το πανέξυπνο μυαλό του Γιώργαρου. :hahaha:
Mar 29 2011 14:10
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: I like the idea. Μάλιστα, γιατί να τους κάνεις την χάρη να κάνεις τον κόπο να γυρίσεις στο πλοίο, δεν κατάλαβα. Μπορείς να πας κατευθείαν στον προορισμό του πλοίου με το ιδιωτικό σου jet για να κάτσεις πολύ περισσότερο. Τελικά πράγματι, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ' ό,τι νόμιζα. Πώς δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα;
Mar 29 2011 14:02
Photo

Jorg → Night Wizard Seal

Έλα ρε NWS, τι γίνεται; Εξακολουθεί να έχει καλό καιρό εκεί; Πήραμε το πρόγραμμα για την εκδρομή. Το Σάββατο στις 12:30 θα πάμε στο πλανητάριο και μόλις τελειώσουμε, θα πάμε Mall μέχρι τις 6. Οπότε αν ενδιαφέρεσαι...
Mar 29 2011 13:59
Photo

Strange Loop → zade

Γαματο νο ριζον μουβι ρεεε. αυτο. Καραγούσταρα.
Mar 29 2011 13:58
Photo

MisaYoshiko → Kρεμμυδοιππότης

πρωτοτυπο ονομα:Ρ καλωσηρθες
Mar 29 2011 13:56
Photo

Jorg → Kai

Δεν κατάλαβα, που είναι το περίεργο. Όπως είπες, θα έπερνα το ιδιωτικό μου jet και θα πεταγόμουν μια στιγμή. Το [b]μόνο[/b] πρόβλημα είναι οτί εκείνη την μέρα φεύγω για εκδρομή και δεν μπορώ να έρθω. Και πάλι όμως. Το καράβι φεύγει στις 9 οπότε μπορώ να έρθω εγώ στις 8 που είναι το meeting και μετά με το jet να προλάβω το πλοίο και με μια ανεμόσκαλα να κατεβώ... Let me think about it. [spoiler]:hahaha:[/spoiler]
Mar 29 2011 13:55
Photo

zade → Strange Loop

Το Γουόριορς Γούεη τώρα το κατεβάζω. Το rubber είναι όντως μεγάλη παλαβομάρα. Δεν ξέρω να ένιωσες κι εσύ το ίδιο ,εμένα πάντως μου έβγαλε μια τρελή χαβαλετζίδικη διάθεση. Άσε που πιστεύω ότι έχει πολύ χιούμορ ως ταινία.
Mar 29 2011 13:43
Photo

meidei → Atridis

Να 'σ' καλά. Το LGBT κίνημα σε χρειάζεται για να επιβεβαιώνει τον κόσμο ότι δεν κυνηγά ανεμόμυλους.
Mar 29 2011 13:37
Photo

Kai → Jorg

Οκ, seriosuly, δεν ξέρεις τι πήγα να κάνω. Ρώτησα τον Napster αν θα πάει στο meeting που θα γίνει το Σάββατο και μετά κάνω μια. 'Α! Να ρωτήσω και τον Jorg αν θα πάει'. Βέβαια κάθώς το έγραφα συνειδητοποίησα ΤΙ έγραφα... Έλα μωρέ, πάρε το ιδιωτικό σου jet και πετάξου μια βόλτα :hahaha:
Mar 29 2011 13:31
Photo

Kai → Napster

Αν και σε πρήζω και είναι νωρίς κιόλας. Θα πας στο meeting το Σάββατο; Όχι τίποτα άλλο, έχει αρχίσει να μη με ψήνει η ιδέα αν δεν είναι κανένας εκεί. *εγωιστικό άτομο εν όψη* So, αν δεν έχεις να κάνεις τίποτα και είναι να πας, κάνε ένα report να ξέρω :tensai:
Mar 29 2011 13:20
Photo

AnelisBlack Rock

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Magenta][B]Πού είσαι μικρό μου σιχαμένο μικρόβιοοοοοο;;!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :awww:
Mar 29 2011 12:50
Photo

Anelis → Megi ♥

Hola!!
Mar 29 2011 11:22