Community Status Updates
meidei → iristella
Δεν καπνίζω, ποια είναι η ισοτιμία σε μπουγάτσες; :P
Πάντως αν περάσω Αθήνα ευελπιστώ να δίνω το παρόν μου συχνά στις εκδηλώσεις. Αχ, κάτι τέτοια με κάνουν να έχω δεύτερες σκέψεις για τον στόχο μου που είναι η Θεσσαλονίκη. Το TEDxAthens και η ισχυρή παρουσία των οτάκων...
Mar 29 2011 22:41
iristella → meidei
Eλα και εσύ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε................. Τ^Τ Αθήνα - Κύπρος τι είναι? Τίποτα. Ένα τσιγάρο δρόμος.
Χαρά στο κουράγιο σου και την υπομονή σου btw.
Mar 29 2011 22:33
meidei → Atridis
[QUOTE]proton gia pies paranoiseis mou milas?[/QUOTE]
Αυτή για αρχή
[QUOTE]pidioude metaksi tous tpt parapano tpt ligotero[/QUOTE]
(δηλαδή οι μη-LGBT δεν κάνουν σεξ μεταξύ των; μήπως οι LGBT κάνουν μόνο σεξ; ρωτώ να μάθω δλδ)
[QUOTE]episis esi kai oloi osoi tous ipostirizete prepi na ksefigete apo tin oreopioimeni eikona pou exete gia aftous tin opia sas tin exoun dimiourgisei eskemena...[/QUOTE]
Αυτό ισχύει και ανάποδα, μήπως εσύ έχεις μια άλλη εικόνα που επίσης δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα; Επίσης, δεν νομίζω να χρειάζεται να δημιουργήσει κανένας καμιά εικόνα από την στιγμή που είναι δίπλα σου και δίπλα μου και μπορούμε να δούμε πώς είναι. Και είναι το ίδιο διαφορετικοί μεταξύ τους όσο και οι μη-LGBT.
[QUOTE]kai sto kato kato ego ipa tin apopsi mou[/QUOTE]
Κι εγώ αφού βλέπω πρόθεση από εσένα να εμπλακείς σε διάλογο, το συνεχίζω. Εκτός αν απλά ήθελες να το πεις χωρίς να σου απαντήσει κανένας.
[QUOTE]esi giati tsitonis[/QUOTE]
Δεν τσιτώνω επειδή συζητώ το θέμα. Σίγουρα με λυπεί όμως γιατί ξέρω πόσο τραυματικό μπορεί να είναι για τα LGBT άτομα σε χώρες όπως η Ελλάδα που δεν έχουν κανένα στήριγμα όσο μεγαλώνουν, επειδή υπάρχουν απόψεις που τους οδηγούν στο να νιώθουν ανάξιοι ακόμα και για να ζουν. Και ξέροντας από πρώτο χέρι τι είναι αυτό, το θεωρώ αν μη τι άλλο υποχρέωση μου να προσπαθήσω να βοηθήσω και τους εφήβους, που είναι το μεγαλύτερο μέρους του κοινού του σάιτ, αλλά και όσους δεν είχαν τη τύχη να διαλύσουν κάποια από τα στερεότυπα τους και να μπορούν να κρίνουν τους άλλους πιο ουσιαστικά (παρά να τους χαρακτηρίζουν ανάξιους εκ προοιμίου επειδή είναι LGBT, μετανάστες, φτωχοί κλπ)
[QUOTE]mipos ise dikos tous?[/QUOTE]
Δικός τους με ποια έννοια; Κύριος του εαυτού μου είμαι και όσα γράφω δικές μου απόψεις είναι, σίγουρα και δεν μπορώ να εκπροσωπώ όλους τους LGBT, ούτε το επιδιώκω (ούτε κι εσύ μπορείς να ισχυριστείς ότι εκπροσωπείς όλους τους στρέιτ, σωστά; )
Αλλά ναι, είμαι ομοφυλόφιλος.
Mar 29 2011 22:19
zoro77 → Gilmaru
Δε πειραζει[FONT=Wingdings]:)[/FONT]
Δε σου λεω οτι ολα σε εκεινον τον αγωνα ήταν καλα και αγια. Αυτο φυσικα και δεν ισχυει. Η γενικη ομως εικονα του αγωνα ηταν αξιοθαυμαστη. Δεν μπορει να θεωρηθει μικρο πραγμα το οτι τα καταφεραν εναντια σε πολυαριθμο αντιπαλο και με λιγοτερα οπλα. (Δε λεω οτι δεν βαλαν το χερι τους οι μεγαλες δυναμεις.)Οι ιδιοι εξαλλου οι αντιπαλοι τοτε ειχαν θαυμασει την γενναιοτητα των ελληνων.(π.χ Ο Ιμπραημ για τον Παπαφλεσσα)
Οσον αφορα αν ειχαν κοινες ιδεες εγω νομιζω οτι ειχαν. Αν διαβασεις τα λογια του καθενος καθως και τις κινησεις τους πριν ή μετα τις μαχες(Μακρυγιαννης,Κολοκοτρωνης κλπ κλπ κλπ κλπ) θα καταλαβεις πολλα πραγματα.
Τωρα για τις παρελασεις. Οι παρελασεις οπως εχω ξαναπει δεν ειναι μεσο με το οποιο μαθαινουμε κατι καινουργιο.(Αυτο το καουμε καθαρα απο μονοι μας) Απλα μας θυμιζει πραγματα κι εμεις με την παρουσια μας εκει τιμαμε τους ανθρωπους εκεινους. Δεν βλεπω πουθενα το κακο.
Ενα τελευταιο. Εγω διαφωνω στο οτι η ιστορια που διδασκομαστε ειναι ''εθνικα'' χρωματισμενη σε μια περιοδο μαλιστα που προωθειτε η παγκοσμιοποιηση. Εδω εμεις στο σχολειο ποτε μα ποτε δεν εχουμε ενημερωθει για το Σκοπιανο..!! Μπροστα στα ματια μας, λενε οι Σκοπιανοι οτι ειναι Μακεδονες και δεν υπαρχει αντιδραση!! (Αν δεν ειχα διαβασει μονος μου τωρα θα κοιμομουν υπνο βαθυ..) Μιλαμε για βασικα πραγματα τωρα! Επισης (για τα δικα μου χρονια παντα) πιο πολυ εχω ενημερωθει για διαφωτισμο, αναγεννηση(ευρωπαικες ιδεες)τεχνες, πολιτισμους ξενων λαων παρα για ιστορικα ελληνικα γεγονοτα(πλην των αρχαιων χρονων.. και αυτο επειδη ημουν θεωρητικη κατευθυνση).
Mar 29 2011 22:16
Jooji-san → Napster
Ναι κατι σαν το Rookies or H2 (δεν ξερω αν το χεις δει αυτο), και τα 2 εχουν sports k ειναι σε high school.
Mar 29 2011 22:10
Black Rock → iristella
μην ανησυχείς. Θα γυρίσω σιγά σιγά...
προς το παρόν ξαναγυρίζω στο κρεβάτι μου για ύπνο
Mar 29 2011 22:01
iristella → Black Rock
Ωχ συλλυπητήρια ρε συ. :S Na είστε καλά να την θυμάστε.
Ελπίζω τώρα που γύρισες να σε βλέπουμε πιο συχνά. We missed having you around ^w^
Mar 29 2011 21:56
Kai → Jorg
Seriously, πολύ παρέα με τον Oda κάνεις. Και σου είπα, κόψε τις βόλτες με το ιδιωτικό jet στην Ιαπωνία, δεν ακούς! Δηλαδή σε επηρεάζει τόσο πολύ που λες τρελά πράγματα, άκκου εκεί, ολόκληρη μάχη και να μη βάλεις τα ιδιωτικά σου μαχητικά jet να πυρπολήσουν τα καράβια του εχθρού για να τελειώνεις μια ώρα νωρίτερα. Πολύ πατροπαράδοτο σε έκανε, δε σε γνώρισα έτσι :if: Πού είναι εκείνες οι μέρες, που ανέβαινες αγέρωχος στο Gundam σου και οδηγούσες τον στόλο σου νικηφόρα προς τον εχθρό και όταν ερχόταν η ώρα για μάχη κοίταζες στα μάτια τον εχθρό και έβγαζες το dying will σου και προστάτευες τους nakama σου :nanteee: ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥ;
Mar 29 2011 21:52
Kenny → Maya-chan
Just a heads up, ο Hox άρχισε πάλι να μεταφράζει Goodnight Punpun. ^^
Mar 29 2011 21:49
Black Rock → iristella
ναι γύρισα γύρισα
πέρασα καλα αλλά δεν τελείωσε καλά γιατί η καλή μου θειούλα πέθανε και γυρίσαμε όλο το σόι στο νησί για να την θάψουμε
Mar 29 2011 21:47
Jorg → Kai
Χρειάζεται ολόκληρη στρατηγική αγαπητή μου, την οποία πραγματοποιούσα από [s]τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου[/s] την Δευτέρα.
Μάζεψα nakama με τους οποίους, μετά από [s]έτη[/s] μια μέρα εκπαίδευσης, αποκτήσαμε super δυνάμεις. Έχουμε πληροφορίες ότι ο καπετάνιος έχει μια ομάδα από elite assassins, οι οποίοι, όλως τυχαίως, είναι ακριβώς όσοι οι nakama μου.
Η εξέλιξη της μάχης είναι αβέβαιη.
[spoiler]Maybe not. Ο gunner μου θα νικήσει τον gunner τους, ο ξιφομάχος θα νικήσει τον ξιφομάχο τους, το κορίτσι της ομάδας μου θα νικήσει το κορίτσι της ομάδας τους κ.ο.κ. Στη συνέχεια θα συναντηθώ face to face με τον καπετάνιο, ο οποίος παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στο σκοτείνο και οδεινηρό παρελθόν μου. Οι σκοτείνες προθέσεις του για την κατάκτηση του θαλασσόκοσμου αποκαλύπτονται (παραδόξως, από τον ίδιο) και ακολουθεί ανάλυση των μυστικών ultra special awesome super δυνάμεων του. Όσο κατώτερες και να φαίνονται οι δικές μου, τελικά είναι πολύ ανώτερες από τις δικές του και μετά από μια μάχη 274913837 επεισοδίων καταφέρνω να νικήσω. Πέφτω λιπόθυμος και το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι είμαι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι με όλους τους nakama μου πάνω από το κεφάλι μου να με ρωτάνε αν είμαι καλά. Προσπαθώ να σηκωθώ, αλλά καθώς το κάνω συνειδητοποιώ ότι πονάω (στα πλευρά)....
Θα έλεγα και άλλα, αλλά αρκετά σε κούρασα. XD[/spoiler]
Μη δίνεις σημασία. Το excitement της εκδρομής. :hahaha:
Mar 29 2011 21:44
Kai → Kρεμμυδοιππότης
[QUOTE]Άσε που μπορεί να βοηθησει και στην έκθεση αν πέσει κανα θέμα για την κλωνοποίηση[/QUOTE]
:hahaha: Αυτό θα πει πρακτική σκέψη!!!! Διάβασέ το, σίγουρα θα βοηθήσει.
Mar 29 2011 21:38
iristella → Black Rock
B-B-But why? :( Aν κάνω puppy eyes θα βοηθήσει την κατάσταση;
Αnw γύρισες? Πέρασες όμορφα?
Mar 29 2011 21:37
Kenny → Hanzo
Το Seikon No Qwaser τα έσπαγε, ιερόσυλοι... XD
Και φυσικά, ζούμε και αναπνέουμε για Μanyuu Hikenchou (καθώς και SNQs2).
Anyway, τι σε ήθελα... άνοιξε λίγο το MSN σου μιας και σου έχω γράψει μια ερώτηση.
Mar 29 2011 21:33


This status update has reached the maximum number of replies allowed
