Community Status Updates
Hanzo → Kamen Tantei Zura
Xμμ,το R-15 εχει επισης deep plot.Δεν πλησιαζει ουτε στο ελαχιστο βεβαια αλλα προσπαθει.
Επισης οταν εβγαινε ongoing ειχα δοκιμασει να δω το Seikon no Qwaser απο Hoods.To παρατησα στο πρωτο επεισοδιο ομως Τ_Τ.
Too deeeep for me βλεπεις :/ Δεν επαρκουσε η νοητικη μου ικανοτητα.
Mar 29 2011 19:06
Kamen Tantei Zura → Anelis
Να δούμε ποιος θα το κανονίσει βέβαια :hahaha:
Αν είναι να το κάνετε αυτό, μέχρι και εγώ πάω να το ανοίξω~ :P
Μακάρι να μέναμε όοοολοι στην ίδια πόλη :)
Mar 29 2011 19:04
Kamen Tantei Zura → Hanzo
Εμπειρία ζωής; Δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο να μάθεις στη ζωή σου, αυτό το anime θα σε πάει μπροστά! :kakaka: Και μετά σε βλέπω να βλέπεις και τα υπόλοιπα του ίδιου studio -όχι ότι έχει πολλά- για να πάρεις παρόμοιες εμπειρίες.
Πάντως η σκηνή που περιέγραψες, θα είναι epic. :hahaha: Βασικά θα είναι τόσο epic, που θα είναι καλύτερη από όλη την σειρά.
Οκ, νομίζω ότι θα του δώσω και εγώ μια ευκαιρία μετά την περιγραφή της σκηνής με τον elder - που ελπίζω να έχει μία τέτοια μέσα, αν και δεν παίζει να μην έχει- να δω τι γέλιο θα ρίξω.
Δεν είχε κανένα άλλο fail η καλοκαιρινή season;
Mar 29 2011 18:58
Σκεφτομαι σοβαρα να το δω για το πλοτ.Not even kidding!
Μονο που φανταζομαι τον βετερανο clan elder να αρχιζει κυρηγμα για την τελειοτητα του πλουσιου στηθους και το πως παει την κοινωνια μπροστα,με σοβαρο υφος...damn! νομιζω θα ειναι εμπειρια ζωης.
Mar 29 2011 18:49
Anelis → Kamen Tantei Zura
Κανονίστε και μια στη Θεσσαλονίκη και μας κόβω να κλείνουμε ολόκληρο βαγόνι τρένου για να έρθουμε κ εμείς!!
Mar 29 2011 18:45
Στην εικόνα έτσι θα έπρεπε να μπει :kakaka:
Ομαγκαντ~ What the hell was this?
[quote]In this current era, breasts mean everything.
Members of the Manyuu Clan help raise the future big breasts.
Written on a secret scroll possessed by the clan, there is said to be various techniques on how to grow big and beautiful breasts.[/quote]
Αυτά είναι. Αυτό θα πει anime με βαθύ πλοτ. Τίποτα άλλο δεν θέλουμε.
Μετά από αυτό, αναρωτιέμαι τι άλλο θα δουν τα μάτια μας. xD
Mar 29 2011 18:40
Atridis → meidei
giati re man ti parapano kanoun apo to na kinigane anemomilous kai na pidioude metaksi tous?? sorry kiolas alla me erizis kai thes na ta akousis...
Mar 29 2011 18:37
Napster → Jooji-san
[QUOTE=Jooji-san;484551]Υπαρχει καμια αλλη σειρα με High School & Sports (ιαπωνικη, κορεατικη δεν με πειραζει)???[/QUOTE]
Οταν λες High School & Sports, εννοεις σε μια ταινια να ειναι και τα 2 (High School & Sports)?
Mar 29 2011 18:37
Nαι!Εκλεισε πλεον ως "επισημος τιτλος" :P
Aλλα οκ την περιγραφη του Μanyuu Hikenchou και το Yo!Hoods Entertainment δεν την νικαει τιποτα.Ξεπερασαν τους εαυτους τους αυτη τη φορα xD
Mar 29 2011 18:33
οι heart-warming αυτοτελείς ιστορίες με τα χνουδωτά yokai :hahaha: :hahaha:
πω το είδα στο thread για την καλοκαιρινή season και έσκασα πάλι στα γέλια.
Mar 29 2011 18:29
Kamen Tantei Zura → Anelis
[QUOTE=Anelis;484491][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Magenta][B]Fujoshi-Fudanshi Meeting στην Αθήνα[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=Magenta]yaoi fangirls unite![/COLOR]
[/CENTER][/QUOTE]
Γιατί να μένετε Αθήνα; Ε; Ε; :nanteee::nanteee:
Epic πάντως η συνάντηση που θα κάνετε :)
Mar 29 2011 18:14
Napster → Kai
Δε με πρηζεις, don't worry. xD Δε νομιζω να εχω να κανω τιποτα το Σαββατο. Αρα υπαρχει μια πιθανοτητα να παω, αλλα και ΄γω, αμα θα παω και θα ειμαι μονος (βασικα ποτε δεν ειμαι μονος, απλα βαριεμαι να ψαχνω καινουργια ατομα) :P, τοτε αστο. xD Πες μου αμα θα πας, να παμε μαζι αν ειναι.
[I]*Απο το προηγουμενο post.[/I]
Και εμενα μου αρεσει ο Ryohei, βασικα ειναι απο τους αγαπημενους μου και θα ηθελα η manga-ka του να τον χρησιμοποιει περισσοτερο. >.<
Mar 29 2011 18:13
Wild Monkey → HelenGreece4ever
+1 to you, γιατί είσαι απ' τους λίγους που στηρίζουν Bleach, ακόμα και τώρα στα βαρετά του...
Mar 29 2011 15:57
Night Wizard Seal → Jorg
Μια χαρά ρε μαν. Ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος. Ιδιαίτερο κρύο δεν κάνει, οπότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Εκτός αν είμαι τόσο γρουσούζης και πέσετε σε κακοκαιρία.
Μια χαρά σε βλέπω. Να σε ρωτήσω όμως. Σε πιο Mall θα πάτε; Υπάρχουν 2 Mall, γι'αυτό. Εκεί είναι το θέμα(και το πρόβλημα)...
Mar 29 2011 15:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed