Jump to content

Community Status Updates

Photo

mono → meidei

Εγώ θα είμαι Λευκωσία λογικά...Όταν με το καλό φτάσω και δω και εγώ το πρόγραμμα και αν σε βολεύει κανονίζουμε κάτι :P
Mar 29 2011 23:54
Photo

Nighteyes → Erisadesu

Λες αυτήν που κάνει μαθήματα origami και που έχει μια εκπομπή σε ένα τοπικο που λέει παραμύθια στα παιδιά; Ή μάλλον, τα τρομάζει;:P Έλεγα να πήγαινα αυριο στα εγκαινια στο λιμάνι και να κανονίζαμε να πηγαίναμε μαζί αν μπορούσες αλλά δεν το βλέπω... Είμαι ξάπλα...
Mar 29 2011 23:42
Photo

meidei → mono

Ελ. Αμμοχώστος. Δεν τα συνηθίζω αυτά (hikikkomori :P -not really) αλλά γιατί όχι; :D
Mar 29 2011 23:39
Photo

Napster → Kai

Ναι, ofc να πουμε το Σαββατο γιατι το Σαββατο παιζω αγωνα και δεν ξερω αμα παιζουμε πρωι ή απογευμα. Αμα παμε καλος, αν οχι τοτε αλλη φορα θα συζητησουμε για την επιχειρηση μου. Ya know. ;) Ετσι ρε! Με συγκινεις! Νομιζα πως ημουν ο μονος που συμπαθουσε τον Ryohei.
Mar 29 2011 23:37
Photo

Nighteyes → Tenshi

Καταλαβα...:emptyonexg1: Ελπίζω να με δεις.:hihi2: Θα δείξει...
Mar 29 2011 23:36
Photo

didimakia → Tenshi

p2planet.net (το καλυτερο κατ εμε) mimistracker.com hellenic-world.net ntelogo.org και τα 4 δεν εχουν τεραστια γκαμα. ειναι σχετικα καινουργια.οτι καινουργιο βγαινει ομως (ταινιες,παιχνιδια,μουσικη κλπ) σιγουρα θα το εχουν. :)
Mar 29 2011 23:35
Photo

Tenshi → Nighteyes

Έπρεπε να έρθω γιατί έγινε κάτι άσχημο. Δεν αφορά εμένα. Θα στα πω από κοντά όταν σε δω. :) Ακόμα ψάχνω για δουλειά...περιμένω από αρκετές δουλειές απάντηση, αλλά τίποτα ακόμα. Θα ξανακατέβω Κρήτη, αλλά θέλω να μαζέψω χρήματα πρώτα.
Mar 29 2011 23:32
Photo

Nighteyes → Tenshi

Και τι ήρθες να κάνεις... Από το κακό στο χειρότερο πάμε εδώ πέρα.:P
Mar 29 2011 23:28
Photo

Tenshi → didimakia

Μου ξαναδίνεις μια όλα τα Links με τα ελληνικά torrent trackers που έχεις!? :)
Mar 29 2011 23:24
Photo

mono → meidei

Πού μένεις Κύπρο? Θα κάτσω μια βδομάδα πάντως, αν ψήνεσαι πάμε για καφεδάκι :P
Mar 29 2011 23:22
Photo

Kai → Kρεμμυδοιππότης

Mεταφρασμένα 18, αν μπεις mangatraders θα βρεις και τα άλλα δυο. Πράγματι είναι πολύ ενδιαφέρον και όσο προχωρά διαπραγματεύεται διάφορα θέματα και γίνεται ακόμη περισσότερο :)
Mar 29 2011 23:17
Photo

Kρεμμυδοιππότης → Kai

Φοβερο το afterschool charisma! Να σου πω ρε πόσα chapter έχει? Μέχρι το 16 βρήκα. Θέλω να πάω σχολείο τώρα για να το συζητήσω με τη καθηγήτρια της έκθεσης
Mar 29 2011 22:59
Photo

Maya-chanKenny

Oh, thanks for the heads-up, Kenny-san! Μου είχε λείψει ο Punpun. ^^ Mini-comment για τις πρώτες σελίδες: ο Punpun μπαμπάς ζει μια ήρεμη ζωή στη Fukushima??? Oh, the irony...
Mar 29 2011 22:58
Photo

meidei → iristella

Δεν προσφέρεται ο καιρός για ταξίδια, δεν μπορώ να σας τιμήσω :P Στοχεύω Φιλολογικές σχολές για να ακολουθήσω την κατεύθυνση της Γλωσσολογίας. Κυρίως αυτή του ΑΠΘ που θεωρείται η καλύτερη στην Ελλάδα. Αλλά πέραν των ακαδημαϊκών κριτηρίων, η Αθήνα μοιάζει πιο θελκτική.
Mar 29 2011 22:52
Photo

iristella → meidei

Ε πες τρεις τεσσερεις ανάλογα. XD Γι αυτο σου λέω σκέψου το. Για που στοχεύεις να περάσεις? Σε ποιον τομέα προσανατολίζεσαι?
Mar 29 2011 22:45