Community Status Updates
acid black cherry → Tenshi
ναι, πετρουπολη.
αν εισαι μεσα, να βρεθουμε με οσους απο το φορουμ θελουν
να παιξουμε μια μερα
Mar 30 2011 14:55
MisaYoshiko → KamenoC
συμφωνω με τα υπολοιπα που ειπες αλλα το gintama μετα το 25 επισοδειο γινεται απιστευτο μην το αφησεις!!!
Mar 30 2011 11:37
Hanzo → Kamen Tantei Zura
Sorry for the late reply αλλα δεν ειχα εμπνευση σχετικα με QUALITY series talk
Awesome NAMEKIAN to make up for it xD
[IMG]http://i270.photobucket.com/albums/jj93/petrostsakas/17492292_m.jpg[/IMG]
Mar 30 2011 03:16
zoro77 → Gilmaru
ok θα κλεισω κι εγω απο μερος μου και δεχομαι τις διαφορετικες γνωμες,
Η δικια μου.
Εμενα με νοιαζει να μπορω να μην κοιταω την παρτη μου στις δυσκολιες και γενικα στη ζωη μου. Να μπορω να βοηθαω οποιον εχει αναγκη κλπ. Θα μου πεις που κολλαει αυτο? Κολλαει γιατι αν δεν μπορεις να βαζεις κατω τα θελω σου δεν μπορεις να θυσιασεις τιποτα. Ετσι λοιπον κι αυτοι..(απλοι ανθρωποι σαν εμας ήταν..) Αφησαν τα παντα τους(η τουλαχιστον ενα μερος τους) για την πατριδα.. (αν οχι ολοι σιγουρα οι πιο πολλοι) Αυτο το θεωρω αξιο τιμης.
Οσον αφορα τα σκοπια, αντιδραση δεν εννοουσα κατι σαν πολεμο. Εννοουσα κατι σαν εσωτερικη αντιδραση. Να σκεφτει δηλαδη ο καθενας απο μεσα του οτι ενα μεγαλος μερος της χωρας του αμφισβητηται και εντονα μαλιστα... Μετα απο αυτην την ''αντιδραση'' να κατσει και να ενημερωθει. Αντι να γινεται αυτο ομως λενε οι περισσοτεροι το ''ωχ αδελφε'' ή το ''βαριεμαι τωρα, αλλη φορα''.
Τελος εγω προσωπικα μαθαινω πρωτιστως την αντικειμενικη αληθεια. Κοιταω και τα λαθη και τα καλα. Οπως ομως προσπαθω να κρινω τα λαθη ετσι προσπαθω να επαινω και τα καλα. Συνηθως ως ανθρωποι(ολοι μας, δεν μιλαω προσωπικα για σενα ή για μενα) ειμαστε πιο ευκολοι στο να κρινουμε μονο. Οταν ομως βλεπουμε κατι καλο δυσκολα το επαινουμε ή το επαινουμε αλλα βρισκουμε δικαιολογιες για να μην το προσπαθησουμε κι εμεις.
Mar 30 2011 01:05
meidei → mono
Ακούω από πολλούς ότι αγαπούν τους συγγενείς τους. Πάντα με παραξενεύει αλλά το δέχομαι.
Mar 30 2011 00:06
Napster → Jooji-san
Αχα, καταλαβα. Ακριβως τετοια movies μου αρεσουν. School+sports/action. Το H2 δεν το εχω δει [B]αλλα[/B] το εβαλα ηδη για download. Ειδα και τον πρωταγωνιστη του H2 ο οποιος ειναι ο πρωταγωνιστης στο Crows Zero. :D
Το μονο που μου ερχετε στο μυαλο αυτη τη στιγμη ειναι ο Shoot! απο το anime Aoki Densetsu Shoot!/Γκολ που εχει θεμα το ποδοσφαιρο αλλα δεν ειναι τοσο~ school, αμα καταλαβενεις τι εννοω.
Mar 30 2011 00:03
mono → meidei
Ετοιμάσου να συγκλονιστείς...
Έρχομαι για να δω τη γιαγιά μου που της έχω λείψει!
You didnt see that coming, huh? :P
Gilmaru → zoro77
Κοίτα δεν θέλω να ανοίξω πολύ την κουβέντα γιατί θα μπούμε στα βαθιά του κλάδου της ιστορίας και δεν νομίζω ότι είμαι σε θέση να αντεπεξέλθω με τις γνώσεις που έχω.
Δυο λόγια σχετικά με αυτά που λες για τα γεγονότα τότε. Καταρχάς, σχετικά με τον "κοινό σκοπό", ναι σίγουρα διαμορφώθηκε σιγά σιγά μεταξύ των "ηγετικών" προσωπικοτήτων και υπήρχαν και κάποιοι που από την αρχή είχαν κάποια πράγματα στο μυαλό τους (όχι πάντοτε τα ίδια βέβαια). Εγώ όμως μιλούσα για τον απλό κόσμο κυρίως. Και επίτρεψέ μου να αμφιβάλω για το κατά πόσο γίνεται αντιπροσωπευτική και όχι επιλεκτική επιλογή των αποσπασμάτων των διαφόρων προσωπικοτήτων της εποχής.
Τώρα το ποιός επιδεικνύει μεγαλύτερη ικανότητα σε πολεμικά ζητήματα δεν είναι και πολύ του ενδιαφέροντός μου.
Και δεν χρειάζονται παρελάσεις για να "θυμόμαστε", μπορούμε να το κάνουμε και με εκδηλώσεις διαφορετικού τύπου.
Από την άλλη δεν μου έχεις διευκρινήσει πως ακριβώς τους τιμά συγκεκριμένα η παρέλαση και όχι κάτι άλλο, τη σημαίνει τιμή για σένα και γιατί θεωρείς όλη την διαδικασία απαραίτητη.
Για μένα πάντως, αν κάποιος θέλει να μελετήσει την ιστορία, πρέπει να πάρει μία απόφαση πριν το κάνει. Τον ενδιαφέρει πρωτίστως η ιστορική αλήθεια και η αναζήτησή της ή τον ενδιαφέρει να διαβάσει και να επιβεβαιώσει στον εαυτό του μια συγκεκριμένη εκδοχή της? Αν δε ίσχυε τίποτα απολύτως από όλα όσα πιστεύεις για την ιστορία και τα πρόσωπα τα οποία θαυμάζεις, θα την θεωρούσες το ίδιο σημαντική?
Από την στιγμή που θέλεις να πιστέψεις κάτι, ερμηνεύεις τα ιστορικά γεγονότα αντίστοιχα. Και από την στιγμή που ένα κράτος θεωρεί συμφέρον του και χτίζεται με την ιδέα μιας συγκεκριμένης αντίληψης των ιστορικών γεγονότων συνήθως μετά από κάποιο διάστημα η "εκδοχή" των ιστορικών γεγονότων που προωθείται από αυτό, τείνει να θεωρείται η μόνη ξεκάθαρη και αληθινή "ιστορία" για την κοινωνία.
Πριν μπούμε στην διαδικασία αναζήτησης μιας αλήθειας, είτε ιστορικής, είτε φιλοσοφικής, είτε σε οποιοδήποτε άλλο κομμάτι της ζωής μας, πρέπει πρώτα να "καθαρίσουμε¨το μυαλό μας από προηγούμενες ιδέες αντιλήψεις και πεποιθήσεις. Όχι μερικώς και συμβατικά, γιατί τότε δεν κάνουμε κάτι ουσιαστικό. Πρέπει να προχωράμε όντας έτοιμοι να απορίψουμε και τα ποιο "αυτονόητα" σε μας πράγματα, διαφορετικά θα προχωράμε με παρωπίδες.
Τώρα αυτό που λες για τα σκόπια, δεν ξέρω τι "αντίδραση" θεωρείς ότι πρέπει να έχουμε, αλλά τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε πέρα από μια πολιτική διαπραγμάτευση ή ένα ιστορικό debate? Να τους αναγκάσουμε να αλλάξουν γνώμη? Να κάνουμε πόλεμο?
Και με την ευκαιρία βλέπεις ότι και αυτοί παρότι σε εμάς φαίνεται εντελώς ανιστόριτο είναι οι περισσότεροι πεποισμένοι ότι τα πράγματα έχουν έτσι όπως τα "ξέρουν". Το ίδιο και οι Τούρκοι και οι περισσότεροι πάνω κάτω λαοί.
meidei → mono
Πάντως φοιτητική περίοδος επιστροφών δεν είναι, κάτι άλλο παίζει (detective otaku, μην ξεχνιόμαστε). Το ξαναβλέπουμε, ναι. Και επειδή λες φεύγεις αύριο, να σου ευχηθώ από τώρα καλή πτήση (γιατί ξεχνάω κιόλα).
Mar 30 2011 00:00
Mad_Hatter → Kenny
Ρε συ, άρχισε scanlation του akagi?
γιατί πριν μισό δευτερόλεπτο μπήκα στο mangatraders και είδα νεα chapters στα Updates :O
Mar 29 2011 23:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed