Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Ah, OK then, κατανοητό το ότι δεν σχολιάζεις! Καλά, το πρέπει είναι βαρύ...αν σ'αρλεσει κάτι...αλλιώς ασ'το...πολλά αποωσιωποιητικά σήμερα...
Apr 15 2011 00:30
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Δεν το έχω διαβάσει ακόμα το Gamaran. I know I should. :emptyonexg1:
Apr 15 2011 00:21
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Aha! Kenny you lurker! Post ακόμα δεν έχεις κάνει!
...αλλά ειλικρινά όταν το έγραψα με βγήκε τόσο φυσικό! :3
Apr 15 2011 00:17
Kenny → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE]Sorry για τον αδερφίστικο χαιρετισμό αλλά είμαι γυναίκα και δε θέλω να ρίξω manry tears of joy-I prefer to frolic xD[/QUOTE]I LOL'd. :hihi2:
Apr 15 2011 00:16
Fandom → Zentsugi
Yeah σε online το έχουν σταματήσει πια . Έχω διαβάσει μέχρι το 41 από έναν που τα ανεβάζει εδώ [url]http://www.mediafire.com/chido#q57exymxltzqi,1[/url] αλλά επειδή έχει να ανεβάσει 2 μήνες τώρα έλεγα μπας κ υπήρχαν αλλού και άλλα . Εσύ που τα βρίσκεις ?
Apr 15 2011 00:09
Zentsugi → Fandom
Το Hetakoi αν θυμαμαι καλα ειναι περιπου στο 7μο με 9το volume στην ιαπωνια. Το θεμα ειναι οτι δυσκολα θα το βρεις σε online manga reader site πλεον. Αν θες link πες μου να σου δωσω κατ' ευθειαν στους scanlators που εχουν βγαλει μεχρι το chapter 41. Παρεμπιπτοντως αυτοι βγαζουν 2-3 chapters τη φορα.
On another note, η pic μου ειναι του Sagara Sousouke απο το Full Metal Panic.
Apr 14 2011 23:28
Erebos → matassos
οκ, πολύ καλή η A580. Απλά να ξέρεις ότι στη φωτογραφία, αυτά που μετράνε είναι:
φωτισμός > φακός > sensor size > camera body
btw η φωτο [URL="http://matassos.deviantart.com/art/eight-204867666"]αυτή[/URL] ήθελε cropάρισμα γιατί η κοπέλα είναι πιο δεξιά από τη θέση που υποδεικνύει ο κανόνας των τρίτων + έχεις και πολύ νεκρό χώρο αριστερά.
Ένα πολύ καλό e-book για τη φωτογραφία πορτραίτων είναι [URL="http://www.irfree.com/the-essential-guide-to-portraits/"]αυτό[/URL] ([URL="http://www.filesonic.com/file/625041181/GuiPort.pdf"]dl link[/URL])
Apr 14 2011 23:06
Kamen Tantei Zura → Napster
2α τάξη :)
Ε μωρέ, το θέμα είναι να το χαρείτε και να παίξετε :P Άλλη η χαρά της νίκης βέβαια.
Όπα, θα το δει αυτό και θα πάρει φόρα XDD
Να σχολίαζε τώρα που ο tragic prince και ο hajime saito και εγώ, της χαλάσαμε το σερί σπαμ στο profile σου XD
Apr 14 2011 22:22
Napster → Kamen Tantei Zura
Εσυ πας 1η ή 2η ταξη?
Ενταξει καλα παιξαμε, 2-2 βγηκε αλλα ηταν φιλικο. Οταν βγαινουμε ισοπαλια, παντα λεω "Τζαμπα παιξαμε" αφου κανεις δεν κερδισε. xD
Ααα μην νομιζεις, μου αρεσει οταν με spamαρει το profile. xD
Χαλλλλλαρα. :D
Apr 14 2011 22:19
Όχι, δεν τα έχεις μπερδέψει. Ναι, στην Νάουσα πήγανε :P Δεν έχουμε τρίτο λύκειο~ Μόνο 1ο και 2ο. Αυτοί που είδατε ήταν από το 1ο, το δικό μας, αλλά μόνο η πρώτη τάξη. Γιατί η δευτέρα πήγε τριήμερη, και δεν δικαιούμαστε μονοήμερη.
Καλός ο αγώνας που παίξατε; :)
XDDD
Το έχει κατασπαμάρει και το δικό σου ε;
Τι είναι αυτή ρε; XD best profile spammer~
Apr 14 2011 21:59
Ειχαμε σημερα αγωνα ποδοσφαιρου στην Βεροια και απο 'κει ειπαμε με τα φιλαρακια μου να παμε μια βολτα στη Ναουσα στον Αγιο Νικολαο. (Τα εχω μπερδεψει ή μου φαινεται?) xD Εμ και ειχε ερθει ενα λυκειο απο Συκιες (νομιζω το 3ο) γι' αυτο ρωτησα.
LOL, το εχει κατασπαμαρει πλακα-πλακα. Τυφλα να 'χει το δικο μου το profile. :P
Apr 14 2011 21:40
Πού είναι ο Άγιος Νικόλαος; XD
Ε, πήγε ημερήσια η πρώτη τάξη του λυκείου μας αλλά δεν ξέρω πού πήγε :P
υγ. η αδερφή μου γκρινιάζει που της χάλασες το σερί σπαμ στο profile μου XD ΧΑΧΑΧΑ.
[I]Καλά έκανες :P[/I]
Apr 14 2011 21:27
Napster → The Tragic Prince
LOL. Εγω σπανια βλεπω members να λενε πως το 6 ειναι το καλυτερο. :P
Ειδικα εδω, μονο για Cloud, Sephiroth, FFVII, FFVIII & FFX διαβαζω... xD
Apr 14 2011 21:09
Hi!
Να σε ρωτησω κατι ασχετο? Πηγατε σημερα εκδρομη στον Αγιο Νικολαο? xD
Apr 14 2011 21:08
Napster → Kai
Ααα, για σε παρακαλω. Οπως γραφεις και 'συ στην βιογραφια σου, τα παντα κοστιζουν σημερα.:hahaha:
Μιας και σε λιγο ερχετε το πασχα, να δεις ποσες λαμπαδες θα πεσουν στην εκκλησια...o.O
Το AC καλο ειναι? Καλα ενταξει, η Madhouse ειναι η "secret" εταιρια μου. Οτι λεω, γινετε and you know it!
Πσσσ, ειδα πως το εφτασες στο update chap. Nice. Θα σε [I]καλωσορισω [/I]στο επομενο chapter στο topic του Gamaran. :D
Apr 14 2011 21:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed