Community Status Updates
Fandom → Zentsugi
Aloha ... Απ' ότι θυμάμαι διαβάζεις Hetakoi έτσι ? Ξέρεις τι γίνεται με αυτό ? Βγαίνει ανά chapter ή ανά volume ? Αυτό δεν έχω καταλάβει :S Btw ποιος είναι αυτός στην pic σου ?
Apr 14 2011 21:01
Night Wizard Seal → The Tragic Prince
Καλησπέρα σου Πάνο. Να σε (ξανα) ρωτήσω. Μου είχες πει για μια σειρά βιβλίων στα αγγλικά που είχε τα άπαντα διάφορων ξένων συγγραφέων, όπως του Πόε και του Σαίξπηρ.
Μπορείς να μου θυμήσεις το όνομα; Το ξέχασα :P
Apr 14 2011 20:42
matassos → Anelis
χρμφ! οπως θα ελεγε και ο κεννυ
[SPOILER][IMG]http://img.kyon.pl/static/img/remiq.net_18818.jpg[/IMG][/SPOILER]
:nanana:
Apr 14 2011 19:49
magicofantasy → Kenny
Τhanks ειμαι otaku ετσι δεν θα μπορουσα να λειψω....
Μεχρι τωρα ημουν μονο στο φορουμ του manga fox μεχρι που ανακαλυψα επιτελους το .aNiMe//GR...
Apr 14 2011 16:30
Kenny → magicofantasy
Δυναμική είσοδος στο .aNiMe//GR... you have my attention. Καλωσήλθες στα μέρη μας. ^^
Apr 14 2011 16:21
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Αεροπλάνα, για την ακρίβεια. Αν και σκέφτομαι να τα κόψω, τουλάχιστον το Πάσχα και καλοκαίρι που έχει καλό καιρό, και να κατεβαίνω με τρένο+πλοίο. Τα εισητήρια της Aegean είναι φωτιά, και Ολυμπιακή δεν εμπιστεύομαι. >__<
Apr 14 2011 16:04
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Χα χα, ναι! Σαν το σπιτικό φαγάκι δεν έχει...Ε, όσοι μένουν μακρυά απ'το σπίτι το ξέρουν καλύτερα, σωστά? Αλλά κι εσύ πηγαινοέρχεσαι δύσκολα, πλοία τρένα...
Apr 14 2011 16:01
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Από τα Χριστούγεννα. Θα με περιμένει σπιτικό φαγάκι, κάτι είναι κι αυτό. :P
Apr 14 2011 15:56
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Oh dear! Όντως...μόνο τους τίτλους διάβασα και τα παιξα! Πω πω, ελπίζω να διορθώνετε χωρίς να χαθούν τα αρχεία!
Χμ, ωραία! Είχες καιρό να κατέβεις?
Apr 14 2011 15:51
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Εγώ τι να λέει...
Έπαθε βλάβη ο 1 TB σκληρός δίσκος γεμάτος με προσωπικά έγγραφα, εργασίες, μουσική, manga κτλ... και για να τον επαναφέρω στη ζωή πρέπει να αγοράσω και να κάνω [URL="http://www.mapleleafmountain.com/seagatebrick.html"]ΌΛΑ ΑΥΤΑ[/URL]. Αύριο κατεβαίνω και Κρήτη για το Πάσχα οπότε δεν προλαβαίνω να το φτιάξω. Ε, και είμαι σε φάση "fuck my life". >__<
Apr 14 2011 14:36
Loke → Daz
[B]> ετρεξα[/B]
[SIZE="4"]>> ετρεξα[/SIZE]
[SIZE="5"]>>> ετρεξα[/SIZE]
εδω ρε ποσταρω στα threads 2-4 μερες μετα απο ολους :P ε και σε αυτο το ειδα καποια στιγμη, μπηκα, δεν ειδα [S]φως[/S] thread, οποτε και εφτιαξα XD
Apr 14 2011 14:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed