Community Status Updates
zoro77 → pollo91
[SPOILER][QUOTE=pollo91;489877]και εγώ δεν το πολύ κατάλαβα..δεν το ποσταρα όμως γιατί βαριόμουν να βρω την σελίδα από το mangastream -_-....χεχε θενκς ρε Ζορό ^_^
[/QUOTE][/SPOILER]
ωραίος!:hihi2:
Apr 15 2011 19:41
Kai → Napster
:hahaha: Και δεν την πληρώνω απ' ευθείας να το σβήσει; Θα την δωροδοκήσω μόλις γυρίσει με φρέσκα κουλουράκια.
:if: Μα δεν κατάλαβες τον κόπο μου τόσο καιρό; 1 comment χρειαζόμουν! 1! Θα έφευγε το comment του Hanzo από τη σελίδα και θα ήταν όοοολη δικιά μου! Kuuuuuufuufufuuuu~
Τώρα που έχω το ελεύθερο για spam δε σε σώζει τίποτα! :hahaha: Άκου εκεί παράξενα και moe-moe τα βιντεάκια που ποστάρω! Όχι, δηλαδή όχι, δεν ήταν manly o χορός που ρίξανε;
:tensai: Ναι, έχω αρχίσει να το παίρνω το κολάι. Σε λίγο καιρό θα βλέπουν το username που στα τελευταία posts και θα λένε ':terror2: Ωχ! Όχι! Πάλι έγραψε αυτό'.
Όχι, δηλαδή όχι, δεν ήταν σοβαρή η συζήτηση γύρω από το νόημα του τίτλου και του ονόματος του Gama και της σχολής του; Έγινε με απόλυτη σοβαρότητα και λογικά επιχειρήματα. :nosey:
Apr 15 2011 18:57
Napster → Kamen Tantei Zura
Αουτς, μιλας σαν τον coach μου. :P Οχι ενταξει, πιστευω πως παιξαμε καλα. Anyway...
Σωστη, η αδελφη σου δε μασαει!
Αμα σου πω πως το εκανα επιτηδες για να της το χαλασω, θα με πιστεψεις? xD
Apr 15 2011 18:45
Napster → Kai
Αμα με πληρωσεις θα την πω να σβησει τα comments μου.:try:
Εεε, γιατι traitor? :( Μπορεις να το ξανακανεις ομως! Μπορει αυτη τη φορα να τα καταφερεις. [SPOILER](NOT) :stubborn:[/SPOILER] Αυτο θελω, να με spamαρεις συνεχως, δεν εχω προβλημα. [B]*[/B]Μονο κοψε τα moe-moe και εκεινα τα παραξενα βιντεακια.:hahaha:
Ε αμα σου αρεσει τοσο πολυ, τοτε αλλαζει το πραμα. Θα δουμε, αυτο το πασχα ειναι πολυ σημαντικο, μπορει να γινει τιποτα σπουδαιο.:drink:
Ναι, βλεπω πως αρχησες να spamαρεις και το topic του Gamaran, οπως κανεις στο topic του Reborn! Χαιρομαι...:wooi2:
Οσο για το βιντεακι, κοιτα το [B]*[/B] που εβαλα πιο πανω. (jk) xD
Apr 15 2011 18:43
Napster → Jooji-san
Να ρωτησω. Το Go (2001) μπορεις να το κατεβασεις ή πρεπει αναγκαστηκα να εχεις account στο συγκεκριμενο site?
Apr 15 2011 18:34
Zentsugi → Fandom
O "Hobo-1" ειναι scanlation group.. :D . Ε και σχεδον 0 seeders να εχουν τα torrents νομιζω πως τα 30 mb πανω κατω που ειναι καθε release θα κατεβουν γρηγορα ακομη και με 100kbps.
On another notice, ναι τα καλα πραγματι αργουν, εξ' ου και "Το καλο αργει να γινει" ... :P
Apr 15 2011 17:19
Erebos → matassos
Καταρχήν, να ξέρεις πως στους φακούς όλα είναι θέμα ισορροπιών και συμβιβασμών. Κάποιος φακός κερδίζει κάπου ενώ χάνει κάπου αλλού.
Από πλευράς sharpness και detail, η σειρά στους φακούς είναι: prime > zoom > superzoom.
Είναι θέμα σχεδιασμού του φακού. Ο superzoom σου προσφέρει μεγάλο εύρος για να μην χάνεις χρόνο με αλλαγές φακών (πχ σε εκδρομές) και συμβιβάζεσαι με χαμηλότερη ποιότητα, ενώ ο prime είναι σχεδιαστικά ο καλύτερος φακός που μπορείς να έχεις, αλλά εφόσον δεν θα έχεις zoom θα πρέπει να αλλάζεις θέση εσύ για να φέρεις το θέμα σου εκεί που το θες.
Επίσης, συνήθως οι kit lenses είναι μέτριοι, υπάρχουν όμως και κάποιοι παροιμιωδώς καλοί. Πρόσεξε τους φτηνούς γενικότερα. Αν ψάχνεις φακό κάτω από €300, καλύτερα να μην πάρεις καθόλου. Χειρότερες θα βγαίνουν οι φωτο σου και όχι καλύτερες. Οι φακοί που αξίζουν πραγματικά είναι από 400 και πάνω. Διάβασε reviews για να ξέρεις τί κυκλοφορεί.
Apr 15 2011 16:32
matassos → Erebos
αυτο ειναι ενα θεμα που δεν εχω καταλαβει... αφου ο 18-200 περιεχει μεσα τα 26-50 και μαλιστα εχει τα ιδια f, απο αυτους που εχω δει σχεδον ολοι ξεκιναν απο 3,5 δεν μιλαω για χαμηλωτερα..
πως γινετε να εχουν διαφορες? αξιζει δηλαδη να παρω εναν φθηνο απλο 28-50 που ειναι συνηθως αυτος που δινουν με τη μηχανη? (πληροφοριακα την καινουργια μηχανη θα την επερνα με τον βασικο φακο οτι μαρκα και να παρω και μετα θα δω για αλλους)
εδιτ: ξεχασα να σου πω οτι το υψηλο iso το χρειαζομαι για συναυλιες (με φωτο απο το χωρο του κοινου οχι απο τη σκηνη) οπου επικρατει ενας χαμος απο κινησεις και ο χαμηλςο φωτισμος κανει τα πραγματα ακομη πιο δυσκολα
Apr 15 2011 15:57
Erebos → matassos
Πάντα προηγείται η σωστή σύνθεση (compositing), γιατί με τη πρώτη ματιά το λάθος κάδρο χτυπάει άσχημα και η φωτό σου δείχνει ερασιτεχνική ΚΑΙ soft ενώ αν την είχες κροπάρει, θα έδειχνε σωστή, απλά θα ήταν λίγο πιο soft.
Στον "φωτισμό" που είπα εννοούσα είτε φυσικό είτε τεχνητό, πχ η σωστή χρήση ενός hot-shoe flash ή αργότερα studio lights.
Οι διαφορές μεταξύ σωμάτων (στο ίδιο περίπου price range πάντα) είναι πολύ μικρότερες από ό,τι φαντάζεσαι, και αυτές φαίνονται μόνο σε 100% crop, δλδ αν έχεις σκοπό να εκτυπώνεις. Προφανώς, ο φακός της Canon ήταν πολύ "φωτεινότερος" από τον δικό σου. Το ISO είναι η έσχατη λύση για λήψεις σε χαμηλό φωτισμό. Το υψηλό ISO το θες κυρίως για θέματα με κίνηση. Ξέχνα τον superzoom 18-200mm για πορτρέτα, χρειάζεσαι έναν καλό 28-50mm ή έναν entry-level prime.
Σχετικά με το sensor size, εφόσον κοιτάς για APS-C, δεν σε αφορά. Απλά το έγραψα για να ξέρεις τί ισχύει.
Δεν παρακολουθώ στενά τα νέα μοντέλα, απλά ξέρω τί προσφέρει μία της τάξης της 550D.
Εγώ μια ταπεινή Pentax K100D Super έχω με τον kit φακό και έναν μάπα 28-120mm δώρο. Αν δεν είχα αγοράσει κινητό πρόσφατα, θα έπαιρνα flash ή έναν prime.
Apr 15 2011 15:52
iristella → Kenny
Eίμαι κορίτσι-διαμάντι (I sparkle too). Πόσο πιο σκληρή να γίνω ;_;
Apr 15 2011 14:37
Kenny → iristella
Γίνε κι εσύ "σκληρή γκόμενα" και θα δεις αμέσως αποτελέσματα. :hihi2:
Apr 15 2011 14:29
iristella → Kenny
Tι homme fatale είσαι εσύ ρε Kenny; Tι πάθη και ~tsun tsun dere dere~ είναι αυτά που ξεσηκώνεις; Aυτή η moeness σου τα έχει ισοπεδώσει όλα....
[SIZE=1]εμένα κανείς δεν μου κάνει tsun tsun ;_; so ronery[/SIZE]
Apr 15 2011 14:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed