Community Status Updates
Kai → Jorg
:hahaha: The truth is ότι το ψοφήσαμε το thread, but άντε, να το κάνουμε ξανά το [s]μακε[/s]... ψυχικό.
Apr 15 2011 12:34
matassos → Erebos
ευχαριστω για τη συμβουλη για τα πορτρετα :) στη συγκεκριμενη ειναι χαμηλη η ποιοτητα και αμα την κροπαρα θα εμφανιζοταν παραπανω η θολουρα.. ειχα και αλλες ποιο κοντινες αλλα εκεινες ηταν ακομη χειροτερα.. αμα βιαζεσε ετσι παθαινεις xD..
κοιτα σενσορ σαιζ ολες εχουν λιγο πολυ το ιδιο σε καθε επιπεδο.. πχ αυτες που βλεπω που ειανι κατω απο επαγγελματικες εχουν ολες τον ιδιο σχεδον
ε φωτισμος ειναι οπως θα σου κατσει :P
κοιτα επειδη το βλεπω το μοντελο οτι δεν τραβαει σε χαμηλο φωτισμο, ενω οταν δοκιμασα την κανον 550d ηταν τρελη διαφορα (με ενα φακο της πλακας), το σωμα παιζει ρολο ;) κυριως να εχει καλη ποιοτητα στο iso με νοιαζει βασικα ε και μετα καλη ποιοτητα (οχι τοσο mp) και βιντεο
οι φακοι ειναι πονεμενη και ακριβη ιστορια xD
εσυ εχεις καποιο αλλο μοντελο να προτεινεις να λαβω υποψιν? τα ξερω βεβαια αλλα μαζευω γνωμες
ποια μηχανη χρησιμοποιεις εσυ και τι φακους εχεις?
Apr 15 2011 12:05
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Ha ha ha! Tο παστίτσιο θα με σώσι παραπάνω από μία φορές δηλαδή!
Apr 15 2011 11:17
Kai → Napster
You traitor :if: you backstabbed me. Ξέρεις πόσο αγωνιζόμουν για να καταφέρω να κάνω take over μια ολόκληρη σελίδα στο profile της μικρής και ένα βήμα πριν το τέλος τα κατέστρεψες όλα. I'll take my revenge! *epic background music*. Θα σε σπαμάρω συνεχώς!
Το AC είναι πολύ ενδιαφέρον και κάθε φορά που τελειώνει ένα chapter καταφέρνει και σε κρατάει και για το επόμενο. Τώρα που θα έχεις και τζίρο με τις λαμπάδες που θα πουλάς για τον συνηθισμένο τους σκοπό και θα μπορείς να ανοιχτείς λίγο παραπάνω να πεις στην Madhouse να το αναλάβετε οπωσδήποτε.
:if: Άργησα, αλλά επιτέλους σας έφτασα.
[CENTER][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=W5JuBj6PSyo&feature=feedf[/YOUTUBE][/CENTER]
[CENTER][I][B]Manly Dance to commemorate the moment[/B][/I][/CENTER]
Apr 15 2011 08:58
Kai → Jorg
Γαμάτο το νέο chapter! Memories+λίγο Acroballeno+Vindice+Mukuro/Spade for the next. :if: Welcome back Reborn! Έτσι να είναι από εδώ και πέρα τα chapters.
Apr 15 2011 07:37
Fandom → Zentsugi
Ναι είχα πέσει και εγώ τυχαία σε αυτό το site πριν κάνα δυο μέρες, νομίζω εκεί ανεβάζει ένας ''Hobo-1'' που τα ανέβαζε στο mangafox παλιά , αλλά είδα σχεδόν σε όλα τα torrents 0 seeders και απογοητεύτηκα . Πάντως 2 μήνες είναι πολλοί , ελπίζω να τα βγάλουν γρήγορα . Πφφ όλα τα καλά τα αργούν πια
Apr 15 2011 01:15
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Μην το λες... αν ο άλλος έχει μέσα σημαντικά έγγραφα από τα οποία κρέμεται η επιχείρησή του, όχι 500, 5000 θα δώσει για να του το φτιάξεις... εκβιασμός, I know, αλλά κάπως πρέπει να εκμεταλλευτούμε κι εμείς τις γνώσεις μας για να βγάλουμε το ψωμί μας. :mafia:
BTW, don't worry, αν χρειαστείς εσύ ποτέ κάτι με το PC σου, θα σου κάνω φιλική τιμή... μου μαγειρεύεις ένα παστίτσιο και είμαστε πάτσι. :hihi2:
Apr 15 2011 00:54
Zentsugi → Fandom
I get them straight from the source :orly:. Ζεστα ζεστα απο τους scanlators εδω: [URL]http://www.nyaa.eu/?page=torrents&user=83201[/URL]
Αλλα ναι εχουν καιρο να βγαλουν Hetakoi. Πρεπει να περιμενουν τα tankoubon
Apr 15 2011 00:53
Fallen_Mpougatsa → Kenny
MAWHA ha ha ha h ah a ja j a γκουχου, γκουχ...αχεμ, τα evil laughs είναι δύσκολο πράγμα, το πάμε άλλη μία? Αλλά κι εσύ όχι 500...κάντο 100 ^^
Apr 15 2011 00:50
Kenny → Fallen_Mpougatsa
WHAT? 60€ για ένα ψωροformat που το κάνω για πλάκα; Δηλαδή για ανάκτηση δεδομένων πρέπει να ζητάω 500€ και βάλε... :hihi2:
Apr 15 2011 00:44
Fallen_Mpougatsa → Kenny
A καλά! Αυτό το τελευταίο να λέγεται! Ένας τύπος είχε πάρει 60€ μόνο και μόνο για ένα format φαντάσου να κάνεις και κάτι πιο περίπλοκο!
Apr 15 2011 00:42
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Δεν φταις εσύ. :P Εγώ το υπενθυμίζω επίτηδες στον εαυτό μου, για να ανασκουμπωθώ και να τον φτιάξω μια μέρα νωρίτερα.
(Τέτοιες εμπειρίες πρέπει να τις κάνω επάγγελμα. Έχω να βγάλω πολύ χρήμα...)
Apr 15 2011 00:39
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Oh snap! Sorry δεν ήθελα να φέρω κακιές αναμνήσεις στο μυαλό....
Apr 15 2011 00:36
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Βασικά, ευχαρίστως να το ξεκινούσα αμέσως, αλλά... βρίσκεται κι αυτό στον σκληρό δίσκο που έχει brickάρει, μαζί με όλα τα άλλα manga. :damn:
Apr 15 2011 00:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed