Community Status Updates
Fandom → Zentsugi
Ναι το ξέρω για όλες αυτές που ερωτεύεται αλλά έτσι όπως το πήγαινε μου έμοιαζε με το Love Hina με το οποίο δεν ξετρελάθηκα . Τα θέλω λίγο πιο normal , το Collage και το Hina ήταν λίγο παρατραβηγμένα . Μπα όχι το FMP το άκουγα από πολλούς και το είχα καιρό στα υπόψιν και απλώς τώρα το θυμήθηκα με την pic .
Apr 16 2011 00:50
Zentsugi → Fandom
Ναι ερωτευεται ποδια απο anime, κοριτσι με βαθια φωνη, κοριτσι με cat eyes, κοριτσι με big round ( + )( + ) και αργοτερα μια με slender waist. Και θα κανει τα παντα για να τα "προστατεψει" . Και αυτο ειναι απο τα δυνατα σημεια του manga καθως περιλαμβανει και Comedy ως γενος. Να αρχισεις το Full Metal Panic, αλλα ισως να μην ειναι αυτο που περιμενεις απο την pic. :/
Apr 16 2011 00:31
EriUri → Vagelio
Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα! Εμείς θα τα πούμε σίγουρα και το καλοκαίρι όταν θα (προσπαθήσω να) αρχίσω σχέδιο! Yorosiku~
Apr 16 2011 00:10
Jooji-san → Napster
Με το που πατησα στο λινκ που εστειλες μου εβγαλε με την μια να το κατεβασω. Αλλα παρολα αυτα εχω κανει εγγραφη στο site. Deν νομιζω παντως να χεις προβλημα.
Apr 15 2011 23:58
Fandom → Zentsugi
To Love Collage το είχα πετύχει πριν λίγο καιρό , είχα διαβάσει τα αρχικά chapters αλλά δεν με πολυενθουσίασε . Μου φάνηκε πολύ ''ψεύτικο'' , δεν ξέρω μπορεί να φτιάχνει πιο μετά (αλλά seriously wtf ? ερωτεύεται πόδια από anime ? :P ) . Χθες εμπνεύστηκα απο τ pic σου και έλεγα να ξεκινήσω το full metal panic , θα τσεκάρω και τα άλλα 2 που είπες .
Apr 15 2011 23:42
EriUri → iristella
Όποτε βρεις χρόνο κάνε τον κόπο να μου στείλεις μια list με όσους ήταν στο meeting από εδώ! Μέχρι τώρα έχω κάνει request σε Anelis, Megi, Vagelio, Lucy, Hanzo την αδερφή μου και φυσικά εσένα ;3
Apr 15 2011 23:40
Zentsugi → Fandom
Αν ξεμεινεις απο τιτλους μπορεις να δεις αυτα: Girls Saurus (και Girls Saurus DX, το οποιο ειναι το sequel του), το Countrouble και το Ai Kora (Love Collage σε καποια site).
Apr 15 2011 23:22
matassos → Erebos
οκ ευχαριστω για τις πληροφοριες
κοιτα ο superzoom οντος οπως και να το δεις ειναι πολυ πρακτικος, σε συνθηκες με ηλιο δεν εχω κανενα προβλημα, ουτε με το σωμα ουτε με το φακο :P
ουτος η αλλος οι φακοι με f χαμηλοτερο απο 3.5 και οι fisheye και οι ευρυγωνιοι κανουν πανω απο 400... ειναι μονοδρομος xD και λογικα σε τετοιους θα κινηθω οταν μπορεσω
τα reviews ειναι πολες φορες αρκετα εκνευριστικα.. υπαρχει πολυ λεπτομερια... φυσικα αν θες κατι τελειο αναγκαστικα θα χρειαστει να ψαξεις.. αλλα η αληθεια ειναι οτι η αγορα δεν ειναι τοσο ευρια, με βαση το ποσα εισαι διατεθημενος να δωσεις και τον φακο που θες δεν υπαρχουν και πολες επιλογες :Ρ
τελος παντον, για την ωρα καινουργιο σωμα με ενα βασικο φακο, αν παρω σονυ θα εχω τον σουπερζουμ, και λογικα θα παρω και εναν με f 1.8 για πορτρετα που ειναι και φθηνος και εχω ακουσει αρκετα καλα λογια.. μετα βλεπουμε xD
Apr 15 2011 22:30
Kai → Napster
[QUOTE]Αμα σου πω πως το εκανα επιτηδες για να της το χαλασω, θα με πιστεψεις? xD[/QUOTE]
:hahaha: Ώστε έτσι, ε; Σα δε ντρέπεσαι! Διπλό spam από εδώ και πέρα, δε θα σε λυπηθώ.
Apr 15 2011 21:04
BoredForLife → Kamui
Ψηνομαι πάααρα πολυ! ειδικά με κίνα και την ιστορία της!
Μονο πες μου οτι θα βγει και σε PC :'(
Apr 15 2011 20:47
Fandom → Zentsugi
Και στο site που σου είπα από το hobo πρέπει να ανεβάζει , απλώς είναι direct download οπότε δεν έχεις θέμα με seeders .
Yeap και επειδή το καλό παραργεί να γίνει ψάχνω τώρα να βρω κανένα άλλο καλό .
Apr 15 2011 20:33
Kaidou → shit shit no mi
φιλε πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο να εχει τοσο μεγαλο ενδιαφερον και αγαπη για τα σκ@τ@!!! περα απο την πλακα φαντασου τι θα μπρουσες να κανεισ με ενα τετοιο DF...κανεις δεν θα αντεχε να τα βαλει μαζι σου!!!:D
Apr 15 2011 20:30
BoredForLife → Kamui
Ειδα review toυ DW7 , καλά σχόλια είχε, 9/10 και με ψήνει να το δοκιμάσω..... Care to analyze the story and stuff?
Apr 15 2011 20:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed