Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Ναι ρε είχε dating sim. Μια χαρά. Θυμάσαι τις εικόνες του Sanada στο Doujo; Ποιο είναι φυσικό τώρα; Μπερδεύτηκα.
May 03 2011 21:24
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Βασικά νομίζω ότι το Prince of Tennis έχει αντίστοιχο παιχνίδι ή μάλλον παιχνίδια με τα πιο δημοφιλή σχολεία. Δεν το θυμάμαι καλά όμως, οπότε δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Μα, φυσικό δεν είναι; Δεν κατάλαβα :hahaha:
May 03 2011 21:22
Photo

KennyKai

Ε ναι, μου ήρθε λίγο ξαφνικό. :hihi2:
May 03 2011 21:20
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Αφιερωμένο από τον [s]ecstasy[/s] Shiraishi στον Kenya. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YsZoRafSAJE&feature=related[/youtube]
May 03 2011 21:17
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Ε καλά ποιον άλλον θα έπαιρνες εσύ; :hahaha: Και να μην μου το έλεγες. Ίσως έχεις δίκιο. ΝΑΙ ρε. Εγώ θα έπαιρνα στάνταρ Kenya αν υπήρχε παιχνίδι. Επίσης πρόσεξες κάτι; Δεν είχε τον Vice-captain :hahaha: :kakaka:
May 03 2011 21:15
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

:hahaha: Είναι και ο coach μέσα΄. Εγώ αυτόν θα έπαιζα πάντως! Θα ήθελε το starry sky, πολύ του πέφτει. Θεϊκό πάντως "no speed, no life" XD
May 03 2011 21:12
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Σοβαρά, με τίποτα δεν θα γινόταν αυτό. Πω ρε συ θέλω και άλλο prince of tennis T^T Θέλω τα OVAAAAAA και την ταινία. Να δω αν σου βάλω Shinji ή Oshitari. Θα κάνω set με τον King μάλλον. Αν και το σκέφτομαι. Το Baka pair ίσως τιμηθεί.
May 03 2011 21:09
Photo

KaiKenny

:hahaha: Από το σετάκι εννοείς;
May 03 2011 21:08
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5a-W2eWhuxU&feature=related[/youtube] Με αυτούς θα έπρεπε να είναι το Starry Sky. Baka pair ftw. Epic η σκηνή που διάλεξαν για τον Koharu.
May 03 2011 21:07
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Βλέπεις αυτή τη γυαλάδα στο πλάι; Στην πραγματικότητα είναι δάκρυ από τη συγκίνηση που εμφανίστηκε στο profile μου. Lol, όντως δεν το πρόσεξα.
May 03 2011 21:06
Photo

KennyKai

Τ... τρόμαξα να σε αναγνωρίσω. :terror2:
May 03 2011 21:05
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Κοίτα λίγο καλύτερα μαρή :P Στο 4:08 σου είπα Ecstasy. Για το 2:15 σου είπα για το Speedo Star :P Tezuka-buchou is not amused. Πραγματικά epic το βλέμμα, πώς κοιτάζει τον Koharu. REWAAAATCH :D Ναι, ναι, ναι, ναι!! Πάρτον ακόμη μία φορά~ [img]http://x.kirika.net/atobe_trans.jpg[/img] Shshshshshshsh~
May 03 2011 21:01
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Λάθος θυμάσαι. Στο 2.15 είναι το speedo. Το ecstasy ήταν πάνω στην είσοδο ρε. Αφού είχε πηδήξη λέγοντας "Ecstay!" και είχε φάει τα μούτρα του στην κάσα XD H φάτσα του Tezuka στο 2.02 είναι όλα τα λεφτά. :if: Θέλει rewatch όλο το καλοκαίρι, δεν φτάνουν τα OVA. Επίσης ο King δεν θέλει να μου κάνει την τιμή να εμφανιστεί και να κοσμίσει το profile μου. Μάλλον προσβλήθηκε που τον έβαλες σε spoiler.
May 03 2011 20:57
Photo

KaiVagelio

:hahaha: Ρε συ, ειδικά εκεί ήταν όλα τα λεφτά! Μα τόση ώρα έκανε να μάθει τα λόγια του ο άνθρωπος, άσε που προσπαθούσε σκληρά να προσθέσει και δικά του! ~(><)~ Γράψε κιόλας (βασικά μπορείς να έγραψες ήδη, να κοιτάξω) Χαχαχα. Σταθερές αξίες δηλαδή! Άσε, ναι! Δεν ξέρεις πώς τα γλυκοκοιτάζω αυτές τις μέρες. Όχι τίποτα άλλο, θέλω να πείσω και τη Vagge να το διαβάσει και είναι ένας τρόπος κι αυτός. Για την ώρα έχω αρχίσω πολλά και αυτές τις μέρες βρίζω την Tokyopop γιατί θα μου αφήσει 2 σειρές με -1 volume στη κάθε μία τώρα που θα κλείσει. Και όχι τίποτα άλλο, δηλαδή πόση γκαντεμιά. Αρχίσω ένα που διαβάζω, λέω, "Ε, τρία volume, support the mangaka" κάνω την μεγάλη κίνηση. Παίρνω το πρώτο, έρχεται. Μετά από 2 μέρες "Η Tokyopo θα κλείσει". Τώρα σκέφτομαι αν είναι να πάρω και το δεύτερο μπας και γίνει κανά θαύμα και βγει και το 3ο, αν και δεν το κόβω γιατί να το πουλήσω δύκολο. Και σαν να μην έφταναν ΟΛΑ αυτά, δεν ξέρουμε τι θα απογίνει και το Reborn! Αυτή η Viz μια ανακοίνωση δεν βγάζει. :madtodeath::madtodeath::madtodeath: Ναι, έβγαλα τον πόνο μου και σε έναν ακόμα. +1 Έχει και ωραία αγοράκια, ναι, XD αλλά τουλάχιστον είναι και ενδιαφέροντα. Σίγουρα θα σ' αρέσει. Προσωπικά περίμενα να είναι πάνω-κάτω στα γούστα μου και ότι θα παιρνούσα καλά, αλλά δεν περίμενα να με πορώσει τόσο. Πλοκή και χαρακτήρες δένουν υπέροχα.
May 03 2011 20:50
Photo

Wild Monkey → iristella

Παρεμπιπτόντως, ζητώ συγγνώμη που σου τρώω χρόνο τόση ώρα για μια διαφωνία στο φόρουμ. Αν έχεις δουλεία never mind me :)
May 03 2011 20:31