Community Status Updates
Kai → Kenny
:zetsubou::nanteee: Tόσα χρόνια προσπαθούσαμε να γίνουμε αόρατες κι εσύ καταστρέφεις το όνειρό, άσπλαχνε.
:run: We'll make you pay for this, next time.
May 04 2011 07:48
Kai → Kamen Tantei Zura
Ε όχι και ο αγαπημένος μου, ρε. Έχει να πάρει σειρά και μάλιστα αρκετή. He is still the coolest one though.
XD Όταν κάνεις λάθος στον Inui να σου δίνει να πείνεις τον χυμό ή στη μέση ξέρω εγώ να σου λέει "Πιθανότητα επιτυχίας να τελειώσεις το path μου 20%" και εκεί που είσαι κάπως έτσι :nbleed: να γίνεσαι κάπως έτσι :terror2:
May 04 2011 07:35
Kai → Vagelio
Άσε ρε συ, ναι. XD So Kotetsu-san brought you to us, well done. Είναι και πολύ ευχάριστη σαν σειρά. Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια, τώρα είναι από αυτές που περιμένω πολύ κάθε βδομάδα.
Ναι, βασικά καλό θα ήταν να έχει πολύ ζήτηση γενικά κάτι για να τα πάρει άλλη εταιρία. Ας πούμε το Hetalia που βαράει πρώτες θέσεις στα charts των manga στην Αμερική δεν παίζει να μην το αρπάξει κάποια άλλη εταιρία. Το κακό με το Reborn! είναι ότι δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα επίσημο ΑΚΟΜΑ. Είχα προπαραγγείλει τον επόμενο τόμο που ήταν να βγει τον Γενάρη (αρχές!) και αγανάκτησα και το ακύρωσα να φανταστείς. Όπως και το Flat από την Tokyopop που δεν παίζει να βγει πλέον. Δεν το έχω το θέμα. Η πλάκα είναι ότι ήθελα να ξεκινήσω και το Gintama. XD Τελικά πρέπει να παίρνω μόνο τελειωμένες σειρές γιατί αλλιώς τις κόβουν ή κλείνει η εταιρία :kakaka:
May 04 2011 07:29
FallenSpiritGR → Tenshi
Ela re megale menis hrakleio??
kai egw to idio ante na brethoume gia kana kafe kai sizitisi peri tou anime thematos xD
May 04 2011 05:43
Astrinos → Vagelio
Χαχα ναιιι το διάβασα, και του jorg είναι όλα τα λεφτά, δεν παλεύεστε όμως!! πάντως φοβερή η ιδέα και προτοποριακή!!!8)
May 04 2011 02:05
Vagelio → Astrinos
Χαχαχαχαχαχαχ! Eίπα να κάνω σετάκι ασορτί με αυτό του jorg (έβαλε μαρμελάδα αυτός). Το about me το διάβασες?
May 04 2011 01:28
Vagelio → Kai
Nαι ο καημέεεενος XD (αυτό που με έκανε να γελάσω περισσότερο βέβαια ήταν ότι όταν μπήκε μπροστά από το όχημα για να τους σταματήσει και αυτοί ερχόταν κατά πάνω του τους έδειξε και το χαρτί με τα λόγια του!
Kι εγώ πείθομαι από τα bishies εύκολα. Το tiger and bunny παίζει να το είχα στην λίστα αναμονής μου τώρα άμα δεν είχα δει το character design (kote-chan is sooooo much my type). Πωωωωω, κλείνει και αυτή Τ^Τ. Ελπίζω να μην έχει ζήτηση το manga του togainu no chi και χάσω τα τομάκια.
OMG, και αυτό σταμάτησε? Δεν το πιστέυω ότι σταμάτανε reborn + gintama και συνεχίζουν ένα σωρό κατώτερες σειρές....
May 04 2011 00:51
Mad_Hatter → Black Rock
Σε υπερευχαριστώ πραγματικά :nod2:
Im in your debt for all eternity
May 04 2011 00:07
Black Rock → Mad_Hatter
[URL="http://www.megaupload.com/?d=OFWE1BEX"]http://www.megaupload.com/?d=OFWE1BEX[/URL]
Όλο τον δίσκο μπορώ να τον βρώ αύριο αλλά για την ώρα ελπίζω αυτό να κάνει
May 03 2011 23:46
Kamen Tantei Zura → Kenny
Ελπίζω να καταφέρουμε σε επιθυμητό επίπεδο :hero: Αν και δεν έχουμε την extra βοήθεια που έχεις από την ιδιότητα του moderator.
:kakaka:
Λογικότατο αυτό.
Και...ώστε παραδέχεσαι ότι το έχεις στο αίμα σου το spying~ Και η ιδιότητα σου σε βοηθάει ακόμη περισσότερο. Ώστε έτσι, Spynny-senpai.
Μας απειλείς; :terror2:
Δεν πειράζει, ας γνωρίζεις ότι σε κάνουμε spying :hahaha: Με τα υπόλοιπα θύματα που κυκλοφορούν στο anime.gr δεν υπάρχει πρόβλημα. Και είναι και αρκετά. Πολλά, μα πολλά θύματα :joyful:
Μουαχαχαχαχα-χα!
[SPOILER][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CdALMmDwhV0[/youtube][/SPOILER]
May 03 2011 23:31
Kenny → Kamen Tantei Zura
Α ώστε έτσι, πουλάκια μου... XD
Αυτό που δεν ξέρετε όμως είναι ότι admins και global mods βλέπουν ακόμα και τους invisible users. Μπορείτε να κρυφτείτε από άλλους, αλλά όχι από μένα. :golgo:
May 03 2011 23:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed