Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Δεν φταίω εγώ που φαινόταν τι έκανες εκείνη την ώρα :hahaha: Αφού έλεγε στο profile σου Current Activity: Viewing Social Group Gag Fans, και μπαίνω και είχες κάνει ήδη Join. Θέλουμε να γίνουμε και εμείς spies. Μαθαίνουμε και εμείς, Spynny-senpai :hero: Θα γίνουμε καλοί μαθητές. Γι' αυτό γίναμε και Invisible, για να κάνουμε spying όποιον θέλουμε. :kakaka:
May 03 2011 23:10
Photo

demonicMC → Kamen Tantei Zura

εεε, παλευοταν η κατάσταση, τα ίδια σπαστικά όπως πάντα μιλούσαν διαρκώς. Ένα πράγμα δεν ανέχομαι πάντως. Κάνουν φασαρία, κάνουν απουσίες, αλλά όταν τους βγάζουν έξω με απουσία παρακαλάνε λέγοντας " Αχ σας παρακαλώ μη μου βάλετε απουσία, σε 2 μένω". ΕΣΎ ΤΟ ΕΠΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ! ΠΆΡΕ ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ ΣΟΥ! Αφού τους δόθηκε ευκαιρία να σταματήσουν μετά το γυμνάσιο και βλέπουν ότι δεν τραβάει το πράγμα, γιατί είναι ακόμα εδώ; Sorry για το ranting, αλλά πολύ με συγχύζουν άνθρωποι που δεν παίρνουν στα σοβαρά τις ευθύνες τους. Ήθελα κάπου να τα βγάλω αυτά. Επίσης αν σε έθιξα με οποιαδήποτε από τα λεγόμενα μου, καθώς δεν σε ξέρω και μπορεί να εν άγνοια μου να σε πλήγωσα (συχνά συμβαίνει αυτό...), συγνωμη
May 03 2011 22:56
Photo

shinigami94 → Jorg

Ευχαριστώ :) Και το δικό σου set είναι........λαχταριστό.Θέλω να φάω κάθε φορά που το βλέπω xD Εγώ ήθελα να το τελειώσω πρίν το ξεκίνήσουν οι εξετάσεις αλλά δεν το βλέπω. -__- Πολύ ωραίο manga πάντως.Ωραία υπόθεση με καταπληκτικό σχέδιο.
May 03 2011 22:37
Photo

Jorg → shinigami94

[quote=iristella]Awsome set is awsome. ^_^[/quote] That! Πρέπει να το συνεχίσω το manga κάποια στιγμή. -.-
May 03 2011 22:24
Photo

KennyKai

Χαχαχαχα, ρεσιτάλ δίνετε απόψε. :hihi2:
May 03 2011 21:50
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Καλά, πότε πρόλαβες να το μάθεις; Καλά-καλά δεν πρόλαβα να πατήσω Join. :terror2: Και μετά λέτε για μένα ότι είμαι spy, εσείς είστε stalkers ρε. :hahaha:
May 03 2011 21:38
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

[SIZE="7"][B]DOUSHITA?[/B][/SIZE][SIZE="7"][B]DOUSHITA?[/B][/SIZE][SIZE="7"][B]DOUSHITA?[/B][/SIZE][SIZE="7"][B]DOUSHITA?[/B][/SIZE][SIZE="7"][B]DOUSHITA?[/B][/SIZE][SIZE="7"][B]DOUSHITA?[/B][/SIZE][SIZE="7"][B]DOUSHITA?[/B][/SIZE][SIZE="7"][B]DOUSHITA?[/B][/SIZE][SIZE="7"][B]DOUSHITA?[/B][/SIZE][SIZE="7"][B]DOUSHITA?[/B][/SIZE][SIZE="7"][B]DOUSHITA?[/B][/SIZE][SIZE="7"][B]DOUSHITA?[/B][/SIZE][SIZE="7"][B]DOUSHITA?[/B][/SIZE][SIZE="7"][B]DOUSHITA?[/B][/SIZE]
May 03 2011 21:34
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Των tsundere; Ου να μου χαθείς :kakaka: DOUSHITA? Πω ρε φαντάζεσαι να κάνεις λάθος στον Ryoma, και να σου λέει mada mada dane. mada mada dane. mada mada dane. mada mada ne. Εγώ θέλω το Nandeeee, και τον David. Epic χαρακτήρες. Coolest ε; Έγινε ο αγαπημένος σου τώρα; Ή από το Shitenhouji; Ρε επιλέξανε μια ότι να 'ναι pic για τον Zaizen στο βιντεάκι. Εκεί που έχει μια λαλαλα φάτσα - στυλ συνδυασμού Yukimura και Sanada. Μαστουρωμένο και DOUSHITA?.
May 03 2011 21:34
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Ναι ρε, και να είχε και καμιά λειτουργία, αν δεν έπαιζες και πολλή ώρα να κολλούσε η βελόνα και να έλεγε συνεχώς "Doushita? Doushita?" μέχρι να ξαναπαίξεις και να σου αφήνει ψυχολογικά :hahaha:
May 03 2011 21:32
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Ναι ρε, βάζω τα δυνατά μου για να μπω στην παγκόσμια οργάνωση, τι νόμιζες; :kakaka:
May 03 2011 21:31
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

[SIZE="15"]DOUSHITA?[/SIZE]
May 03 2011 21:31
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

TSUNDEEEEEEEEEEEEEEEEERE~ [QUOTE] [B] It's not like we wanted you to join us or something though.[/B][/QUOTE]
May 03 2011 21:29
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Να προτιμήσω τον coach. He is pretty funny and the coolest one too, Ναι ρε, να τον παίζεις και να σουλέει "Doushita?"
May 03 2011 21:29
Photo

KaiKenny

:hero: My ninja skills are improving. Δυστυχώς βελτιώθηκαν τόσο που με το προηγούμενο δεν αναγνώριζα εγώ τον εαυτό μου και με περνούσα για τον Jorg ~(> <)~ H Vagge μου είπε ότι μπήκες στο gag fans, welcome. XD [spoiler] It's not like we wanted you to join us or something though. :kakaka: [/spoiler]
May 03 2011 21:28
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Hello μετά από καιρό :3 Χαίρομαι που δεν είμαστε μόνες μας στο social group. :hero: Είμαστε τρεις τώρα και χαιρόμαστε. Τώρα, αλήθεια, γιατί είμαι και [s]κουτσομπόλα[/s] περίεργη, γιατί σε τρόμαξε το σετάκι της sis; XD
May 03 2011 21:26