Community Status Updates
mono → Wild Monkey
Ούτε εγώ :P
Είπα μήπως δίνουμε ίδια ώρα να έχω να αντιγράφω από κάποιον XD
May 03 2011 16:28
Wild Monkey → iristella
Δεν είναι θέμα παθογένειας. Ενδοκρατικά, το κράτος είτε μεροληπτεί είτε όχι πάντα έχει τη δύναμη επιβολής στους πολίτες (εκτός αν μιλάμε για επαναστατικές καταστάσεις που είναι κάτι άλλο). Σε διεθνές επίπεδο, δεν υπάρχει δύναμη υπεράνω των κρατών που να μπορεί να επιβάλλει κανόνες δικαίου ή να αναγκάσει σε συμμόρφωση τα κράτη. Το δίκαιο δεν έχει καμία αξία αν δεν μπορεί να επιβληθεί σε όσους υπόκεινται σε αυτό.
May 03 2011 16:27
Wild Monkey → mono
Πρώτο κλιμάκιο... αλλά αυτόν τον καιρό είμαι Πάτρα και δεν παρακολουθώ :(
May 03 2011 16:09
iristella → Wild Monkey
Συνεχίζω εδώ γιατί στην τρύπα θα το ξεσκίσουμε. Η ενδοκρατική τάξη δεν είναι ίδια με την διακρατική. Τελείως διαφορετικές συνθήκες τελείως διαφορετικoί παράγοντες. Υπάρχουν αντιστοιχίες μεν αλλά δεν εξομοιώνονται. Υπάρχει δίκαιο το οποίο δεν έπιβάλλεται με τη βία και το οποίο όντως εφαρμόζεται. Διεθνές δίκαιο της θάλασσας, διεθνές δίκαιο του αέρα, διεθνές οικονομικό δίκαιο και πολλές άλλες πτυχές του διεθνούς δικαίου δεν χρειάζονται ως επί το πλείστον τη βία για να εφαρμοστούν.
Το αν υπάρχει παθογένεια είναι κάτι το οποίο δεν αναιρεί την σημασία του και το καθιστά ευχολόγιο, όπως και η παθογένεια στο εσωτερικό ενός κράτους δεν καθιστά ευχολόγιο τους νόμους τους οποίους παραβιάζονται. Το ότι υπάρχουν πχ νόμοι περί δωροδοκιών και υπεξαιρέσεων οι οποίοι προφανώς δεν εφαρμόζονται δεν σημαίνει ότι όταν βλέπουμε κάτι το οποίο τους παραβιάζει δεν θα λέμε ότι αποτελεί παραβίαση. :P
May 03 2011 15:40
Kalamaris → CommanderSP
Τα σεβη μου υψηλοτατε!!Τελικα το φορουμ εσυ η ο gaara το φτιαξε??
May 03 2011 15:20
Adventurer → Cassiel
Βρεθηκε το Sakura Tsuushin : Remaking Memories!!!
[url]http://snesorama.us/board/showthread.php?t=63991[/url]
May 03 2011 14:39
Yo! Master → Getekid
Ναι, Σάββατο (τα έχουμε βγάλει ήδη τα εισιτήρια) μιας & τότε βόλευε πιο πολύ τους υπόλοιπους.
By the way, καλά θα κάνεις να βιαστείς, γιατί έχω ακούσει πως τα εισιτήρια έχουν αρχίσει να τελειώνουν.
May 03 2011 11:17
Getekid → Yo! Master
Και ότι έλεγα να στείλω κανένα pm, με πρόλαβες.... :P
Γενικά λέω να πάω Blind Guardian. Εσείς θα πάτε σίγουρα Σάββατο; γιατί παίζει να με βολεύει πιο πολύ την Παρασκευή. Θα συνεννοηθώ και με ένα φίλο μου και θα σου πω σίγουρα!
May 03 2011 11:01
Yo! Master → Phantom Duck
Ο Kleido & εγώ θα πάμε Haggard, εκτός άμα προκύψει τίποτα με τη δουλειά για'μένα. Οπότε, see you there. :)
May 03 2011 10:58
Phantom Duck → Yo! Master
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Nope, τελικά δε θα πάω στους Guardian. Σίγουρα θα πάω στους Haggard και παίιιιιζει και στους Dark Tranquillity, αν και το σκέφτομαι πάρα πολύ για τους δεύτερους επειδή αφ' ενός υπάρχουν καβούρια στις τσέπες και αφ' εταίρου τους έχω δει ήδη δύο φορές.[/SIZE][/FONT]
May 03 2011 10:56
Yo! Master → Phantom Duck
Hey man, θα πας Blind Guardian το Σάββατο, by any chance?
May 03 2011 09:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed