Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zeroloke → magicofantasy

ενταξει μπορουσα και καλυτερα αλλα μας πεθαναν φετος! Ο αδερφος σου πως και μενει πρεβεζα?
Jun 09 2011 09:17
Photo

Kamui → Kaidou

Ρε φιλε, αφου το ειπα ξεκαθαρα, οτι μ' αρεσει το One Piece και ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες, εστω θεωρητικα.Απλα τα επεισοδια που ειδα τελευταια δεν τα ευχαριστηθηκα, και επειδη τον τελευταιο καιρο παρακολουθησα εξαιρετικες σειρες οπως το Aoi Bungaku και πολλα αλλα, δυσκολευομαι να παραληψω καποια ξεκαθαρα αρνητικα που ριχνουν το επιπεδο της σειρας. Δεν ειναι οτι δεν το συμπαθω, απλως δεν διασκεδαζω και δεν ενθουσιαζομαι βλεποντας το. Αμα δεις περισσοτερα ανιμε και σκεφτεις τα πραγματα πιο ωριμα και σφαιρικα, θα καταλαβεις οτι το one piece και τα υπολοιπα "βασικα shounen" δεν ειναι παρα ενα μικρο κομματακι των ανιμε, και οτι υπαρχουν πολυ πιο ενδιαφεροντα πραμγατα που μπορει κανεις να δει στον κοσμο αυτον. Και το πιο σημαντικο, ειμαστε σε ελευθερο forum. Εφοσον ο αλλος δεν προσβαλλει εσενα ουτε λεει κατι ασχετο δεν μπορεις να τον κατηγορησεις για κατι. Εχω θαψει κι αλλες σειρες οπου βρηκα αρνητικα που με χαλασαν, και πολλοι διαφωνησαν μαζι μου, αλλα τοτε ο καθενας ειχε κατι να πει, και αποδεχοταν την υποκειμενικοτητα των λογων του αλλου. Οποτε ετσι αποφευγουμε τις παρεξηγησεις και τις αντιπαλοτητες ενω λεμε την αποψη μας, και ολα καλα.
Jun 09 2011 00:53
Photo

KamenoC → didimakia

Thanks!! ^^
Jun 09 2011 00:19
Photo

Kenobi-sensei → Kaidou

έχω ακούσει πως οι παρθένοι έχουν το γονίδιο του γαμάτου...Ισχύει τι να λέμε τώρα ΥΓ:aπίστευτη συζήτηση
Jun 09 2011 00:07
Photo

Kaidou → Kenobi-sensei

Ισως καποιοι αλλοι εδωσαν αυτο το ονομα γιατι μας ζηλευουν.Κρυβεται ολοκληρη πλεκτανη πισω απο αυτο το ζωδιο.Χμμμ... Δεν το ειχα σκεφτει.:smokingg:( Τι συζητηση εχουμε ανοιξει :D)
Jun 09 2011 00:03
Photo

Kenobi-sensei → Kaidou

δε κατάλαβες.....είμασταν τόσο γαμάτοι που είχαμε την αυτογνωσία να δώσουμε τέτοιο όνομα για να παραπλανήσουμε τους άλλους και να ξεχάσουνε τα χάλιa τους XD
Jun 08 2011 23:49
Photo

Kaidou → Kenobi-sensei

Φαινεται οτι αυτοι που ονομασαν ετσι αυτο το ζωδιο ειχαν φοβερο χιουμορ... Ακους εκει παρθενος.( Ποιοι εμεις)xD
Jun 08 2011 23:39
Photo

Namida → Nehelenia

Έχεις τη Dizzy!!!!!! Την αγόρασες ή είναι από κιτ όπως οι sailormoon;
Jun 08 2011 23:36
Photo

Kenobi-sensei → Kaidou

είναι που δεν αντέχουν τη σύγκριση...άστους γατάκια φοβούνται και κρύβονται πίσω από το φρουριό τους
Jun 08 2011 23:32
Photo

gerganas

geia sas!
Jun 08 2011 23:30
Photo

Kaidou → Kenobi-sensei

Χααχαχαχ.Τι ειπε το ατομο!! Παντως εμενα το μονο που με χαλαει σε αυτο το ζωδιο ειναι το γνωστο κρυο αστειακι που ειπωνεται οποτε το αναφερω...(ελπιζω να καταλαβες):unlucky:
Jun 08 2011 23:24
Photo

Napster → Kai

Θα δουμε τι θα γινει στο Kaiji. Το παιχνιδι που θα παιξει τωρα φαινεται ενδιαφερον και θα ειναι καλυτερο απο αυτο που επαιξε πριν. Miura? Ιου..~ Δεν μου αρεσε απο τοτε που ειδα το Samurai High School, ουτε στο Crows Zero. Προτιμω Takeru, αν και στις περισσοτερες ταινιες που τον ειδα ειχε χαζους ρολους, μου αρεσε, το [I]κατεχει[/I].:hahaha:
Jun 08 2011 23:21
Photo

Kenobi-sensei → Kaidou

προφανώς τα άλλα ζώδια υπάρχουν απλά για να συμπληρώνουν αυτούς που δεν είχαν τη χαρά να είναι σαν και εμάς XD
Jun 08 2011 23:18
Photo

Night Wizard Seal → Jorg

[IMG]http://i686.photobucket.com/albums/vv228/Night_Bless/d4e5b106.jpg[/IMG] :P
Jun 08 2011 23:16
Photo

Kaidou → Kenobi-sensei

Βρε,βρε τι μαθαινει κανεις.Αμεσως σε ξεχωρισα εγω. :D Tο καλυτερο ζωδιο ειμαστε.
Jun 08 2011 23:14