Jump to content

Community Status Updates

Photo

SkullKaizer → ZeD

oπ ΚΑΙ λιβαδια; δεν εχεις καρατε πιο πριν;
Jun 08 2011 21:11
Photo

Kenobi-sensei → iristella

φαντάσου συγχίστηκα τόσο που δεν ήξερα τι διάβαζα:hihi2: καλά και που συναντήθηκαν τι έγινε?έπρεπε να ρίξει το γλωσσόφιλο ο naruto μπας και....αλλά δε πρόλαβε ήταν εκεί ο ματακιας ο vader :P
Jun 08 2011 21:10
Photo

BoredForLife → didimakia

I know , i know.... Αλλα η επιλογη με τα class μου δεν βοηθάει και πολυ (mage-spells κτλπ) :P Αλλα τα FPS MMO έχουν αυτην την γλύκα του KILL EACH OTHER ....
Jun 08 2011 21:05
Photo

Vagelio → Jorg

Τι έγινε? Τo γυρίσαμε στα classics now? :himitsu:
Jun 08 2011 20:47
Photo

Night Wizard Seal → Jorg

[QUOTE]Αρνητικά 1. Δεν μου αρέσει αυτό, αλλά πιστέυω ότι είναι καλό για τη σειρά 2. Δεν μου αρέσει εκείνο, αλλά είναι το style του Oda οπότε το σέβομαι και πιστεύω δίνει ένα διαφορετικό ύφος στη σειρά. 3. Δεν μου αρέσει που στο 23439048948ο επεισόδιο το δέξι μάτι του Zoro φαίνεται λίιιιιγο μεγαλύτερο από το αριστερό... δηλαδή έλεος... δεν προσέχουν καθόλου εκεί στο studio! ...[/QUOTE] :hahaha: :hahaha: :hahaha: Με πέθανες φίλτατε, με πέθανες :P
Jun 08 2011 20:38
Photo

iristella → DarkElf

Όχι δεν το ξεχνάω. Εξηγούνται πολλά ^_^. No reason για οφθαλμίατρος, difference of opinions is always welcome. PS: Η δεσποινίς από κάτω μάλλον πρέπει να γνωρίσει τον Dizraeli. XD Έναν tr00 φιλόζωο και "καλό" άνθρωπο πάνω από όλα.
Jun 08 2011 20:38
Photo

iristella → Kenobi-sensei

[QUOTE=Kenobi-sensei;505065]o naruto με τον sasuke είναι τα δύo άκρα που ενώνονται στον κύκλο. [/QUOTE] That was so kinky. *w* Και εγώ το πότε θα ενωθούνε στον κύκλο περιμένω εδώ και τρία χρόνια. Τ^Τ Βtw τον Madara παρομοίαζα με τον Darth Vader. ΧD
Jun 08 2011 20:33
Photo

BoredForLife → didimakia

χαχα ωραίο ακούγεται. Not actually xD Μου την σπάει απίστευτα το pvp , προτιμώ pve και dungeons :P (μάλλον γιατι είμαι noobas στο pvp)
Jun 08 2011 20:18
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ε χε χε...ξαναδες το τελευταίο μου μήνυμα...και ναι, είναι σαν αδερφάκια στην όψη αλλά εφόσον δεν έιναι πραγματικά αδερφάκια...και ξες, όταν την κοίταξε από εκεί ψηλά με θυμισε τον τρόπο που κάποιος κοιτάει μια παλιά φωτογραφία κάποιου που αγαπάει και ήταν τόσο γλυκό...Αλλά εντάξει, δεν την είδα πολύ την lady Gaga οπότε δεν ξέρω ακόμα αν μ'αρέσει ή όχι...ίδωμεν. Ευχαριστώ για τον φάκελο.
Jun 08 2011 20:02
Photo

Night Wizard Seal → Jorg

~ts~. Σε παρακαλώ. / hairflip :P
Jun 08 2011 19:59
Photo

Jorg → Night Wizard Seal

:hahaha: Περιμένω ανάλογη πρωτοτυπία και αύριο που θα στο θυμίσω (Για μεθαύριο πρέπει να το θυμηθείς μόνος σου). :P
Jun 08 2011 19:58
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ναι, ρε συ. Οκ, δεν κάνει τίποτα τρομερό στις μάχε, αλλά ποια κοπέλα κάνει στο Reborn? Την αδική η Amano αρκετά. Από την άλλη, αν έκανε, μάλλον δεν θα είχε την ευκαιρία να εμφανίζει τον Mukuro συνέχεια. Η σκηνή που την κοιτάζει πριν φύγουνε από το μέλλον είναι πολύ ωραία. Είναι βέβαια σαν αδερφάκια στην όψη, αλλά αυτό δε μας χαλάει καθόλου. Και μιας και είπαμε για pairing, η Shit-P aka Shittopi-chan aka Lady Gaga δεν είναι όλα τα λεφτά; Μ' αρέσει πολύ το pairing που έχει με τον Gokudera. Να τα θυμάσαι, να τα θυμάσαι. Και μάλιστα αρκετά. Αυτός είναι ο φάκελος του Beelzebub. Μιας και είναι μικρός είπα να τον ανεβάσω ολόκληρο: [URL]http://www.mediafire.com/?08u1knqgs4wzq8p[/URL]
Jun 08 2011 19:57
Photo

Jorg → Anelis

Thankies. :)
Jun 08 2011 19:56
Photo

Kenobi-sensei → cocoblocos

στο γράφο γιατί τώρα το είδα αλλά ο wanzo δεν ήταν filler ...αν θέλεις έλεγξε και τον manga
Jun 08 2011 19:55
Photo

Anelis → Jorg

Ουυ κυκλοφορώ στο φλόρουμ και πέφτω πάνω σε Alien avatar! I'm so happy! Μεγειές!
Jun 08 2011 19:54