Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaAnelis

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/813/1d49f999901c42fbe56c63a.jpg/][IMG]http://img813.imageshack.us/img813/4292/1d49f999901c42fbe56c63a.jpg[/IMG][/URL]
Jun 09 2011 14:43
Photo

Kamui → Mike The Great

Χε, το κλασσικο τσατσικο finisher με το guard damage... Βεβαια πρεπει να ομολογησουμε πως το hado-ken του Ken ηταν αθλιο, και σε καθε παιχνιδι χειροτερευε.Καλο ειναι αυτο ετσι ωστε να τον εξισσοροπει με τους χαρακτηρες του παιχνιδιου καλυτερα.Καταπληκτικο shoryuken παντως.
Jun 09 2011 13:39
Photo

Zane

εντιτ,ερρορ
Jun 09 2011 13:35
Photo

Zane → Nighteyes

Oκ φίλε thx for the info,και ότι το είχα παρατήσει γιατί είχα κουραστεί. Αλλά να ξέρεις,αν στα επόμενα επεισόδια δω έστω και 1(ένα)filler,εσένα θα μυνήσω για ψυχική οδύνη:bleh::bleh:
Jun 09 2011 13:33
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Μια χαρά γίνεται κι έτσι η δουλειά, don't worry. Το είπες και το έκανες.
Jun 09 2011 13:26
Photo

Jorg → Kai

Είπα να μην το βάλω στο τέλος κάθε πρότασης γιατί θα ήταν υπερβολικό. Θα το βάζω στο τέλος κάθε post.
Jun 09 2011 13:24
Photo

Kaidou → Kamui

Να πω την αληθεια το skypiea αρκ δεν ηταν και το καλυτερο αρκ για να δημιουργησει καποιος καλη αποψη για το anime.Απο οτι καταλαβα εσυ απογοητευτηκες απο το anime κυριως λογω αυτου του αρκ.Το 90% αυτων που βλεπουν το anime ειπαν πως το αγαπημενο τους arc ειναι Water 7/Enies Lobby arc που αν θυμαμαι καλα ειναι το ακριβως επομενο.Μονο για αυτο τον λογο δε θα τη παρατουσα εστω και προσωρινα τη σειρα για να μη μου φυγει η ορεξη.:) Πραξε οπως θες...
Jun 09 2011 13:23
Photo

Mike The Great → Kamui

Και εννοειτε οτι και το hado-ken ειναι εκπληκτικο ειδικα να τον τελειωνεις τον αλλον με αυτο!!!!
Jun 09 2011 13:23
Photo

Mike The Great

οταν ηταν νεοι ηταν rivals τωρα.που εχουν μεγαλωσει ειναι partners!!!!εχω να παιξω street fighter απο το alpha 3,αλλα και εκει ηταν υπεροχο!εχω δει ομως ολα τα animations που εχουν βγαλει!!
Jun 09 2011 13:21
Photo

Jorg → Kai

:hahaha: Πάω να βάλω το σχέδιο σε εφαρμογή. Τσάγια.
Jun 09 2011 13:21
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Μ' αρέσει που το μεγαλύτερο θέμα είναι ότι λείπει το '~' από το πληκτρολόγιο για να σου γίνεται πιο εύκολο και όχι ότι σκοπεύεις να το κάνεις.
Jun 09 2011 13:17
Photo

Jorg → Kai

Το κακό είναι ότι δεν έχω αυτό "~" στο πληκτρολόγιο, οπότε η πρέπει να αντικασταθεί από παύλα η να το κάνω copy-paste από προηγούμενο post. ~bya
Jun 09 2011 13:14
Photo

Kamui → Mike The Great

Παντα λατρευα τους protagonist rivals, κι ας ειναι παντα ενα βημα πισω απο τον προταγωνιστη. Μπορει να φαινεται φλωρος, αλλα εγω τον θεωρω ακομα πιο badass απο τον Ryu, ειδικα οταν ηταν νεοι. Ως παικτης δε το συζηταω, ειναι θεϊκος. Αυτο το φλεγομενο shin-ryu-ken ειναι ισως το πιο απολαυστικο damage dealer σε fighting game.
Jun 09 2011 13:13
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: LOL, πες μου ότι θα το κάνεις μέσα στο forum αυτό!
Jun 09 2011 13:12
Photo

Kamui → Kaidou

Baσικα δεν καταλαβες τι ενοουσα σε εκεινη την προταση. Απλα με την Ιristella και την Anelis διαφωνουμε σε πολλα πραγματα, οποτε το ειπα εντελως για πλακα. Οπως βλεπεις ομως, δε χρειαζεται καποιος να ειναι γενικος hater για να εχει αρνητικη σταση σε κατι. Σημασια εχει ο χαρακτηρας μας να εχει την ευελιξια να συμφωνουμε σε καποια θεματα και να διαφωνουμε σε αλλα.Αμα ημουνα τοσο hater δε θα συμφονουσε κανεις μαζι μου σε καμια περιπτωση. Και ξερεις κατι, κι εμενα μου τη σπανε οι haters, ισως περισσοτερο και απο τα fanboys. Εχει καταντησει πια σχεδον εγκλημα να βλεπει κανεις naruto ή one piece, και εχουν σταμπαρει τις σειρες με ασχημο τροπο.Εγω εξακολουθω να θεωρω αυτα τα τρια shounen μια χαρ ανιμε, απλα εχω βαρεθει να βλεπω τα ιδια κλισε στοιχεια για εκατονταδες επεισοδια, οποτε αναζηταω κατι διαφορετικο. Απλα προτιμαω να κραταω τις καλες σκηνες που απολαυσα απο αυτες τις σειρες και να μην τις παρατραβαω στο σημειο που γινονται βαρετες, γιατι και οι τρεις καπως ετσι εχουν καταντησει. Το One piece οπως ειπα δε θα το dropαρω οριστικα, απλα θα το βλεπω μονο οταν εχω ορεξη, και αυτη την περιοδο δεν εχω ορεξη. Να υποστω ενα σωρο fillers μεχρι να φτασω σε καλα επεισοδια, ή να τα περασω και να παω στα καλα αμεσως, λες και εκει θα δω τιποτα τρομερο, δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη.Οποτε, απλα βλεπουμε...
Jun 09 2011 13:11