Community Status Updates
Kaidou → Kenobi-sensei
Εγω ακουσα οτι ο Jack Norris ειναι παρθενος...Και αυτο πρεπει να ισχυει.
Jun 09 2011 13:06
Mike The Great → Kamui
Thanks!!!!!!!!Αν και ειναι λιγο πιο φλωρος απο τον Ryu,μου αρεσει το στυλ του
Jun 09 2011 13:05
Kaidou → Kamui
Δεκτο.Αλλα στο τελευταιο σου ποστ ειπες [QUOTE]Tελικα πρεπει να μισητε θανασιμα το one piece για να φτασετε στο σημειο να συμφωνισετε μαζι μου.[/QUOTE] εξου και η ερωτηση μου.
Για πλακα ειπα οτι αμα πεις την αποψη σου θα σε φανε.Ειναι φοβερο το forum και οντως μπορεις να πεις την αποψη σου ελευθερα σε αυτο.Η δικια μου αποψη ηταν οτι εισαι One PIece hater(δεν ειναι απαραιτητα κατι κακο αυτο) αλλα συμφωνα με τα τελευταια λεγομενα σου καταλαβα απλως οτι εχεις απογοητευτει για τη πλοκη των επεισοδιων που βρισκεσαι τωρα.Εγω σου συνιστω να το συνεχισεις.Τα καλυτερα αρχιζουν μετα το skypie arc. :)
Jun 09 2011 13:03
Jorg → Kai
:hahaha: Εγώ απλά έλεγα να βάζω το Byakuran με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο στην πρόταση (όπως έκανα στα 2 τελευταία vms, ας πούμε), αλλά πιστεύω ότι η δικιά σου έκδοση είναι πιο ενδιαφέρουσα. ~bya
Jun 09 2011 13:02
Kamui → Mike The Great
[YOUTUBE]zAgKcTZiWFE[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=zy8XcfT7m8A[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]3m6QnhEA6j4[/YOUTUBE]
My childhood hero!:if:
Jun 09 2011 12:57
Kai → Jorg
:hahaha: Ναι, και αντί για να τελειώνεις τις προτάσεις σου με ~kya και ~nya, θα τις τελειώνεις με ~bya!
Jun 09 2011 12:21
Jorg → Kai
:hahaha: Πιστεύω αν συνεχίσω τη βελτίωση η λέξη Byakuran θα μπαίνει σε κάθε μου πρόταση.
Jun 09 2011 11:59
Kai → Jorg
:hahaha: Το φαντάζομαι, αγαπητέ! Πλέον το υποσυνείδητό σου λειτουργεί από μόνο του. Δεν χρειάζεται καν να το σκεφτείς για να γράψεις το όνομά του μέσα στο post.
Jun 09 2011 11:57
Jorg → Kai
[QUOTE=Kai;505293]Jorg, μπορεί να μην είπες 'πού είναι ο Byakuran' αλλά το όνομά του κατάφερες να το χώσεις μέσα στο post. Μ' εντυπωσιάζεις :hahaha:[/QUOTE]
Οι ικανότητες μου βελτιώνονται, αγαπητή μου.
[spoiler]btw ούτε που το είχε πάρει χαμπάρι. :hahaha:[/spoiler]
Jun 09 2011 11:55
Kenny → Kai
Κι εγώ! Οποιοδήποτε παιχνίδι και να δώσεις στον Kaiji, μπορεί να το κάνει θεαμάτικο! Είναι μοναδική ικανότητα. :hahaha:
Καλά, εμείς να δεις πως λιώσαμε. Αργότερα είπαμε κι άλλα, όπως Kaiji Σκορ 4 (ο αντίπαλος έχει τριάδες παντού), Kaiji Othello (ο Kaiji έχει μείνει με ένα λευκό κομμάτι) κτλ κτλ. Οι δυνατότητες είναι ανεξάντλητες. :hahaha:
Σκεφτόμαστε να στείλουμε mail στον Fukumoto με όλες τις ιδέες. Θα έχει να γράφει για χρόνια. :hahaha:
Jun 09 2011 11:23
Kai → Napster
:hahaha: Μα ναι ρε συ, κάνει μπαμ κι εκεί είναι που λες "τόσες φορές την έχεις πάθει, δεν λες να ξυπνήσεις.
Έχω την εντύπωση πως ο αγαπημένος σου ηθοποιός, ίσως να είνι και ο δικός μου αγαπημένος ηθοποιός, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Είναι ένας λόγος που θέλω να δω την ταινία, αλλά δεν το παίρνω απόφαση. Θα κλέψω το bakabt τώρα που μου το είπες... Το καλό είναι πως έχω όρεξη για καμιά σειρά αυτές τις μέρες... οπότε μπορεί να την τιμήσω σύντομα...
Jun 09 2011 10:51
Napster → Kai
Και 'γω αυτο νομιζω, ειδικα εκει που ελεγε οτι θα τον βοηθησει και τετοια, αμεσως θυμηθηκα το Liar Game. (ναι, ναι...Κατι εχω παθει με τις j-movies τωρα τελευταια).:cry5:
Μη νομιζεις, τον Takeru τυχαια τον ειδα στο Crows Zero και ηταν αρκετα καλος αν και δεν ειχε μεγαλο ρολο, τωρα βλεπω Masked Rider Den O μονο για να δω αμα ειναι καλος. xD Αλλα τελικα μου αρεσε λιγακι και η σειρα. :P
Το Crows Zero ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες, ασε που παιζει και ο αγαπημενος μου ηθοποιος εκει. xD Και στο d-addicts υπαρχει (εγω απο 'κει το κατεβασα) και στο BakaBT υπαρχει.
Jun 09 2011 10:46
Kai → Napster
Ναι! Καλά μόλις τελείωσε το όλο θέμα και έφτασε στο καζίνο, είπα 'Ανάσταση!'. Σίγουρα θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον, τουλάχιστον έτσι πιστεύω και ελπίζω. Η αλήθεια είναι πως στο τέλος πιστεύω πως ο κύριος που τον έμπασε μέσα θα του την φέρει άσχημα :hahaha: μα μιλάμε για τον Kaiji. Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο σ' αυτό.
Καλά, μη νομίζεις, δεν τρελαίνομαι καθόλου κι εγώ. Σε δύο σειρές τον έχω δει τον κύριο, σε δύο τελείως διαφορετικούς ρόλους (ο άλλος ήταν στο Binbo Danshi, πολύ ωραία σειρά) και δεν ενθουσιάστικα, παρόλα αυτά ήταν οκ. Δεν θα έβλεπα κάποια σειρά που παίζει επειδή παίζει αυτός πάντως.
Το Crows Zero θέλω να το δω κάποια στιγμή, αλλά έχω αυτό το κόλλημα που βλέπω ταινία και αλλάζω δρόμο. Πρέπει να τις κατεβάσω για να το πάρω απόφαση. Υπάρχουν στο d-addicts;
Jun 09 2011 10:01
DarkElf → iristella
Το plot no jutsu (αντίστοιχο plotkai του Kubo) δίνει και παίρνει στο Naruto,κακά τα ψέμματα...είτε αφορά τον (λατρεμένο) Sasuke είτε τον Naruto.Είχαμε αυτή την κουβέντα και στο τελευταίο meeting,με πολλούς "αγανακτισμένους" που ο Sasuke νίκησε τον Danzo.Δεν έχουμε παρά να το αποδεχτούμε.:bahhh:
Μην της γκρεμίζεις τις αντιλήψεις κι εσύ...:hehehe:
Jun 09 2011 09:53
Kai → Kenny
Mόνο Ναυμαχία δεν τον βάλατε να παίξει τον Kaiji :hahaha: έλιωσα. Για να πω την αλήθεια, αν τα έπαιζε όλα αυτά που λέγατε, όχι μόνο θα τα έβλεπα, αλλά θα πήγαινα να διαβάσω και το manga. :hahaha:
Jun 09 2011 09:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed