Community Status Updates
Kaidou → Kamui
Παντως εγω δεν καταλαβα κατι.Τελικα σ'αρεσει το One Piece ή οχι;
Δεν ηθελα να παρει τετοια διασταση το θεμα αλλα τι να κανεις.Μην πεις κατι αμεσως να σε φανε :P
Jun 08 2011 23:09
Mike The Great → Left64Vegeta
καλησπερα!τι κανεις?εχω ενα νεο(μαλλον)θεμα για forum να προτεινω,ειναι το εξης.αν στην γειτονια μας μενανε καποιοι χαρακτηρες απο anime,με ποιους θα επιλαγαμε να πιουμε εναν καφε ή εστω να καναμε μια συζητηση και γιατι?
Jun 08 2011 23:06
Jorg → Night Wizard Seal
Μα εδώ μιλάμε για σοβαρά μειονεκτήματα... δεν καταλαβαίνω που βρίσκεις το αστείο. :P
Γενικά πίστευα ότι θα γίνει μια πιο σοβαρή συζήτηση (ναι, ούτε και εγώ ξέρω πως μου ήρθε), αλλά πλάκωσαν όλα τα op fanboys οπότε...
Also
[spoiler]σε 1 (σε 2 για σένα)!
[spoiler]Ναι, περίμενα να πάει 12 για να σου απαντήσω. :P[/spoiler][/spoiler]
Jun 08 2011 23:00
Jorg → Vagelio
:hihi2: Αχάμ, και σε movies και σε anime. Ειδικά τώρα που έμαθα να συνδέω τον υπολογιστή με το PS3 και τα βλέπω από την τηλεόραση, έχει να πέσει το κάψιμο! XD
Jun 08 2011 22:21
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: To είχα δει, αλλά ήταν να μη γίνει η αρχή, τώρα θα καταστρέφεται σιγά-σιγά ο τρόπος που βλέπεις πολλά τραγούδια.
Jun 08 2011 22:18
Fallen_Mpougatsa → Kai
[QUOTE]Επίσης άσε με να σε πηροφορήσω ότι από τότε που είπαμε τον Xanxus κακομαθημένο με έχει κολλήσει το τραγούδι "κακομαθημένο" στο μυαλό...και δε θα ξανακούσω ποτέ αυτό το τραγούδι με τον ίδιο τρόπο...:canthelp:[/QUOTE]
Χα χα αυτό! Δεν το χα την πρώτη φορά καιτο έβαλα αφού έκανα edit!:hahaha:
Ευχαριστώ πολύ για τον φάκελοοοοο~!
Jun 08 2011 22:13
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Αν και δεν έπιασα τι δε σχολίασα από το προηγούμενο VM [url=http://www.mediafire.com/?32mriq458faa75e]here[/url]. Ο φάκελος του Xanxus θέλει τακτοποίημα και βαριέμαι να τον κάνω τώρα. XD
Jun 08 2011 21:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed