Community Status Updates
Kenny → Kai
BTW το 7 Billion Needles δεν θα το χαρακτήριζα "για γερά στομάχια". Δεν επικεντρώνεται σε σοκαριστικές εικόνες. Είναι κυρίως sci-fi, με στοιχεία horror. Κάτι σαν το [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=1000"]Parasyte[/URL].
Jun 15 2011 18:35
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ωωωωωωωωωω, χαίρομαι που ήμουν ο υποκινητής για την εύρεση τέτοιας πηγής έμπνευσης...και τώρα θα σκάσω αν δε μάθω τι είναι. Πότε θα ξαναβγούμε Ανεστία? Kαι αφού μου κάνεις την τιμή να είμαι η πρώτη που θα το μάθει τότε θα κανονίσεις εσύ και την ημέρα-ώρα! xD Αλλά αν γίνεται πριν τις διακοπές μας γιατί εκτός κι αν σε πάρω μαζί μου/με πάρεις μαζί σου θα κάνουμε καιρό...πλάκα πλάκα δεν πρέπει να κανονίσουμε και για το καλοκαίρι? Le gasp! Καλά μη σε σκοτώνω την χαρά από τώρα. Να σε αφήσω τη ψευδαίσθηση ότι δε θα με δεις για λίγο καιρό! :D
'Εεεεεεεεεεεεεεετσ'! Οι εποχιακές ιδέες τα σπάνε! Αλλά δεν τόλμησα να διαβάσω το one shot GokuderaXHaruXMamon ακόμα! xD
Jun 15 2011 18:29
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Καλά βρε, εσύ πώς και λείπεις από [url=http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=185]εδώ [/url]μέσα;
Jun 15 2011 18:27
Kenny → Kai
Άσε. :if: Εντωμεταξύ είναι και πολλά δυτικά graphic novels που θέλω να αγοράσω (Watchmen, Sandman, Blacksad etc), και οι τιμές τους είναι σωστό φαρμακείο.
Αλλά που θα πάει... σιγά σιγά, θα τα αγοράσω όλα. :8):
Jun 15 2011 18:22
Kai → Fallen_Mpougatsa
Άλλο-άλλο. Βασικά μου άρεσε πολύ η ιδέα και θα σκάσω, σπάνιο πράγμα να ενθουσιάζομαι με κάτι που σκέφτηκα. Συνήθως λέω 'οι καημένοι που θα πέσουν πάνω του'. Να στο πω κι από κοντά, θα είσαι το πρώτο μου θύμα :hahaha:
:hahaha: Ήταν λόγω της εποχής και καθώς που πέρασε η ιδέα για τι θα μπορούσαν να γράφουν τέτοια άτομα είπα "Γιατί όχι;"
Jun 15 2011 18:19
Mike The Great → iristella
καλησπερα!μπορεις να ελενξεις το φορουμ,οι ομορφωτερες γυναικες?απο τον υπολογιστη μου παω στην τελευταια σελιδα και μου βγαζει οτι ισως παριεχει ιο και βλαψει το υπολογιστη,επισης οτι ισως ειχε μπει και hacker.ευχαριστω
Jun 15 2011 18:16
Kai → Kenny
:hahaha: Αααα.... much better now και δεν ξεχωρίζεις και από τους υπόλοιπους.
Επίσης να φανταστώ πως είναι manga για 'γερά στομάχια';
6 σελίδες; Αν έβαλες να σε ειδοποιούν και με mail καθέ φορά που πέφτουν οι τιμές δε θέλω να σε βλέπω κάθε φορά που θα μπαίνεις σε πειρασμό να αγοράσεις κάτι πριν την ώρα του :hahaha:
Jun 15 2011 18:15
Zem@c → D.Dragon
Τσεκαρε μια το τελευταιο μου ποστ στο ο.π. περιμενω να ακουσω την γνωμη σου
Jun 15 2011 18:10
anaktas → SkullKaizer
Den thn xanw authn thn sunathsh, epitelous tha akousw apooseis, texnikes kai idees kai tha saas gnwrisw olous:P
Fallen_Mpougatsa → Kai
Nyahahahahaha! The evil spreads; fanfic με την αρχαία Ελλάδα ή κάτι άλλο?
Lol, ναι αυτές με τον Αϊ Βασίλη. Φοβερές ρε συ!
Mike The Great → Dante80
καλησπερα!μπορεις να ελενξεις το φορουμ,οι ομορφωτερες γυναικες?απο τον υπολογιστη μου παω στην τελευταια σελιδα και μου βγαζει οτι ισως παριεχει ιο και βλαψει το υπολογιστη.ευχαριστω
Jun 15 2011 18:01
Kenny → Kai
[QUOTE]:kill4u: Η οποία είναι;[/QUOTE]... γι' αυτό σου λέω να αλλάξεις χρώμα στα hyperlinks, για να [URL="http://www.bookdepository.co.uk/search?searchTerm=billion+needles&search=search"]τα[/URL] ξεχωρίζεις μέσα στο κείμενο. :hihi2:[QUOTE]:kakaka: Να τα βάζεις σε wishlist[/QUOTE]Oh, believe me, η wishlist μου είναι ήδη 6 σελίδες, και ακόμα λείπουν βιβλία που θέλω να αγοράσω. :kakaka:
Jun 15 2011 18:00
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι-ναι! Και δεν έχει δείξει ακόμα γονείς. :kakaka: Μου ήρθε story btw, αρχίζεις να με κολλάς άσχημα και δε μ' αρέσει. Κάτι χρόνια έχω να πέσω με τα μούτρα σ' αυτά, but it feels good I have to admin.
Όχι δεν τη διάβασα. Με τα γράμματα στον Αη Βασίλη θα λες XD
Jun 15 2011 17:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed