Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kaidou → didimakia

Thnks και εγω θαυμαζω το δικο σου. Να σου πω την αληθεια πριν λιγο καιρο ειχα και εγω την ιδεα να το βαλλω το δικο σου το avatar.Αλλα με προλαβες σκουλικιιιιι :P
Jun 15 2011 16:16
Photo

didimakia → Kaidou

gotta love your set :D Roger \m/
Jun 15 2011 16:13
Photo

SkullKaizer → SpeedFreak

no problems απλα ειπα να στιλω link σε οσους εχουν βαλει προσφατα σχεδια τους στο fanart section XD :S που μενεις εσυ παλι XD ολοι μενουμε σχετικα μακρυα :P ok! positiv energie ^^
Jun 15 2011 15:58
Photo

SkullKaizer → anaktas

?? ακυρο δεν μπορεις; ή φαση ακυρο βλεπε spoiler;
Jun 15 2011 15:40
Photo

6Greed9 → Zoro

ναι επτασφραγιστο μυστικο το κρατανε >.< καλα φανταζεσαι,αν και υπαρχουν ελαχιστες εξαιρεσεις,τους αρχοντες δεν τους εχω διαβασει ακομα,μονο το πρωτο βιβλιο μισο πριν αρκετα χρονια.Αλλα για να λενε ολοι πως ειναι απο τις πιο αξιολογες μεταφορες κατι θα ξερουν... διαβασα και τον 1ο τομο D.gray-man (αντι να διαβασω κανα μαθημα), καλο φαινεται
Jun 15 2011 15:06
Photo

KaiKenny

Ε, μια χαρά. Αν δεν φύγουν σήμερα, αύριο μάλλον θα φύγουν και τα άλλα 2. Έχεις 14 μπροστά σου, σωστά; Μην αγχώνεσαι και το γρουσουζέψεις στο τέλος >.< Νομίζω καλύπτεσαι έτσι κι αλλιώς αν δεν έρθουν γιατί τα standar για Ευρώπη είναι 7-10 εργάσιμες ημέρες αν δεν κάνω λάθος, οπότε αν μέσα στις 14 δεν έχει έρθει τίποτα ask for a refund, δεν μπορούν να σου πούνε κάτι.
Jun 15 2011 14:59
Photo

SpeedFreak → magicofantasy

Καταλαβαίνω τα τρεξίματά σου.Έγινε ήδη λίγο πριν τελιώσει η σοχλική χρονιά..Νίκησα και πήρα πρώτο βραβείο.Έχω εκθέσει πολλά από τα έργα μου στο Οriginal Artistic Soul (thread)...το οποίο όμως έχει πρόβλημα με την εμφάνιση της σελίδας...Ψάξε το λίγο,δεν ξέρω αν έχεις κι εσύ το ίδιο πρόβλημα....Κρίμα και ήθελα να βάλω κι άλλα..Ο Phantom Duck δεν μου έχει απαντήσει ακόμα αν και του ανέφερα το πρόβλημα. Τα καλοκαιρινά μαθήματα έχουν αρχίσει ήδη.Σήμερα ίχα στις 9,30 το πρωί μάθημα και σηκώθηκα 9,20(ο αδερφός μου με σήκωσε) γιατί έβλεπα το 10ο όνειρο ακόμα.lol......
Jun 15 2011 14:40
Photo

SpeedFreak → SkullKaizer

:joyful: Θενκσ ρε που με θυμήθηκες.το εκτιμώ...Θα δω τι θα κάνω...Έχω κι ένα Scoolwave στην μέση και κάτι άλλες συναυλιούλες...Άσε που δεν πάτησα ακόμα τα 18 :zetsubou: και θα είναι δύσκολη η μεταφορά γιατί μένω λιγουλάκι μακρυά....Ποτέ όμως αρνητικές σκέψεις....
Jun 15 2011 14:38
Photo

KennyKai

3/5 dispatched σήμερα... άντε να δούμε... τα νύχια μου θα φάω από την αγωνία.
Jun 15 2011 14:32
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

O ho ho ho...My evil master plan is working...! Παρεπιμπτόντως, θέλω να κατεβάσω ξαφνικά τη Mulan σε torrent-έβαλα τον αδερφό μου να βρει!
Jun 15 2011 13:51
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:nanteee: Με κόλλησες παναθεμά σε και είναι να μην αρχίσεις μ' αυτά.
Jun 15 2011 13:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Xα χα χα χα χα! Ναι ναι! Απαπαπαπαπαπαπαπαπα, το mind scarring δεν το γλυτώνουμε θα το πάπουμε και οι δύο στο τέλος και εν τέλη κι αυτοί στους οποίους θα κυριαρχήσουμε-δηλαδή όλους μουα χα χα χα-γκαχ, γκουχ, αχέμ... Ναι ρε συ, ξαφνικά βρέχει ανελέητα...παρεπιμπτόντως μάντψε τι κάνω [B]τώρα[/B]. Οριστε:[url]http://www.youtube.com/watch?v=lWH9nvQVo5Y[/url] :3 :3 :3
Jun 15 2011 12:24
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Τα mosca αδέρφια μου, τα mosca. Για να μη μιλήσουμε για τις άπειρες αναλύσεις που έπαίρναν άλλη τροπή στο τέλος, τα σατανικά σχέδια για τα threads του angr, τη φοβερή φράση που παράκουσα όταν μου έλεγεσ για το fanfic και τη φάση Φώσκολου που είχαμε. Someday we will rule the world through madness. :hahaha: Τι βροχή είναι αυτή, ρε συ;
Jun 15 2011 12:18
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Oh my God ναι! :kakaka: Ο Ρώσικος δάκτυλος στην Ελληνική κοινωνία των νέων που ήταν υπεύθυνοι για τον ξυλοδαρμό των σκουπιδοφάγων-εργατών! xD xD xD Αλλά ναι πολλές άκυρες συζητήσεις φίλη... :3 Άσε ρε συ ντροπή, τα χα απειλήσει με πτώση τα συγκεκριμένα άδεια πλαστικά ποτήρια ουκ ολίγες φορές...:beaten:
Jun 15 2011 12:11
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Νομίζω πως λες για το νέο σύστημα στα πλάσια του προγράμματος "κρατήστε τη Θεσ/νίκη καθαρή" και τους ξασαλλωμένους fans και τα tonfa. Παρόλα αυτά είπαμε κι άλλα, άκυρες συζητήσεις ftw. :hahaha: Btw, ακόμα θυμάμαι τη φάση που πέφτουν τα κουτάκια από το τραπέζει κάτω και λες μια "πάμε να φύγουμε" και γελάω.
Jun 15 2011 12:04