Jump to content

Community Status Updates

Photo

KaiKenny

NICE! Άντε με το καλό να σου έρθουν τώρα :kakaka: σκέψου ότι αυτή τη στιγμή είναι μέσα στο αεροπλανάκι και σιγά-σιγά πλησιάζουν όλο και περισσότερο στα χέρια σου. :kill4u: Η οποία είναι; :kakaka: Να τα βάζεις σε wishlist, παραδόξως όταν βάζω κάτι μέσα μετά από λίγο καιρό έχει προσφορές, να μην τις χάνεις. Το 2ο volume του Afterschool το τσίμπησα φθηνά έτσι. :sadist: Το 3ο volume έχει -25% για preorder αλλά δεν με παίρνει να το παραγγείλω γιατί θα φτάσει και δε θα είμαι εδώ.
Jun 15 2011 17:56
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα, ναι άλλοι 8-9 σίγουρα...αν βάλεις και την Αφροδίτη 8 αλλά ακόμα δεν έχει γράψει και πολλά για τη συγκεκριμένη! Βασικά, το φοβερό θα ήταν να δούμε αντιδράσεις των γονέων. Αφροδίτη: "μπαμπά", λέω να πάω στον Όλυμπο τώρα, ξες, Ελλάδα, γιατί είμαι λίγο η Θεά του Έρωτα. Α, θα ρθω σε καμιά 15αριά χρόνια. Τι εννοείς μπορεί να πεθάνεις μέχρι τότε? Α, μην είσαι δύσκολος! xD Lol, τη review τη διάβασες? By the way, στον Bel, θεϊκή η ατάκα με το ελάφι!
Jun 15 2011 17:56
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Αυτό ήταν το καλό. Τον Ερμή τον έχει σίγουρα, θέλω να δω πώς θα χειριστεί και τους υπόλοιπους (τις έχουν μείνει αρκετοί XD). Yup, το είδα. :)
Jun 15 2011 17:52
Photo

SkullKaizer → anaktas

XD thanks than
Jun 15 2011 17:46
Photo

anaktas → SkullKaizer

oxi mporw , to akuro einai gia to spoiler off topic ennouousa
Jun 15 2011 17:37
Photo

KennyKai

Dispatched και τα 5. Άντε, ελπίζω να πάνε όλα καλά. BTW, [URL="http://www.bookdepository.co.uk/search?searchTerm=billion+needles&search=search"]έχω ήδη εντοπίσει την επόμενή μου αγορά[/URL]. :kill4u:
Jun 15 2011 17:28
Photo

Fallen_Mpougatsa → DarkElf

Αχα...μωρέ εγώ το βρήκα αυτό το Tarot Cafe αλλά δεν ξέρω γιατί αλλά βαριέμαι να το διαβάσω...Α, ναι, τα είδα! Thanks για το heads up!
Jun 15 2011 17:25
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

To διάβασα κι εγώ! Μόλις το τελείωσα! Καλό ήταν, έχεις δίκιο. Τον Ερμή τον έγραψε πολύ μα πολύ πετυχημένα! Κι επίσης ευχαριστιέμαι το κορόιδεμα που τρώει ο Άρης! Χα χα χα! Να φανταστώ ότι είδες το μήνυμα στο fanfiction? :3
Jun 15 2011 17:21
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Έχει Ερμή + τον έχει πετυχημένα + έχει κωμικά στοιχεία + το concept είναι καλύτερο απ' ό,τι περίμενα= μου είναι αρκετά για να το διαβάσω. Να κοιτάξω και το mail. Αυτή η αυτοπεποίθησή σου γι' αυτά που γράφεις με τρελαίνει πάντως.
Jun 15 2011 17:16
Photo

Kalamaris → croco~boy

Kαι εγω αλλα......4 ΜΑΖΙ?Ενα μονο θελει παρα πολυ χρονο να αφιερωσεις ποσο μαλλον 4 και απο τα μεγαλα κιολας.Σου βγαζω το καπελο.
Jun 15 2011 17:03
Photo

Strange Loop → Anelis

[youtube]p_8FEjV6pBo[/youtube]
Jun 15 2011 17:03
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Lol, fanfic για τον Ερμή? xD I'll look into it. Και θα σε στείλω το έγγραφο στο mail.
Jun 15 2011 16:44
Photo

SkullKaizer → SpeedFreak

αυτς ναι μενεις μακρυα Τ___Τ
Jun 15 2011 16:41
Photo

SpeedFreak → SkullKaizer

Μέβω Βόλο...Όσον αφορά την Σαλόνικα,έχω συγγενείς εκεί.Συνήθως πάω Σαλόνικα για δουλειές των γονιών μου ή για διάφορες εξετάσεις..
Jun 15 2011 16:23
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Check [url=http://www.fanfiction.net/s/6658888/1/Do_You_Remember_Me]this one[/url] if you have the time.
Jun 15 2011 16:20