Jump to content

Community Status Updates

Photo

The Tragic Prince → phm

gia kapoio logo ntrepomai pou den to eixa anakalupsei mexri twra
Jun 15 2011 20:25
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα χα χα χα! Και τι έγινε?
Jun 15 2011 20:21
Photo

Anelis → Tenshi

Με γειά το άβα (NikosAlpha δεν είναι; ) Also, πες μου ότι τη φώτο της σιγκ την τράβηξες εσύ, είναι υπέροχη!!
Jun 15 2011 20:17
Photo

Anelis → Strange Loop

:kawaii::kawaii::kawaii: You're the best. [IMG]http://www.westsidetale.com/wp-content/uploads/2010/12/image1.png[/IMG]
Jun 15 2011 20:15
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Υοu will hof'it? Νομίζω ότι δε θ' αρέσει καθόλου στους οπαδους του Νουφουφουκισμού.
Jun 15 2011 20:14
Photo

zoro77 → LuluChan92

ευχαριστω για τo request. Τα λεμε στις 20 στην προβολη xD
Jun 15 2011 20:08
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

I completely agree! Κάτω ο νουφουφουκισμός. By the way, αυτή η συζήτηση πάει Hall of fame. "νουφουφουκισμός" χα χα χα χα!
Jun 15 2011 20:05
Photo

phm → The Tragic Prince

[url]http://www.youtube.com/watch?v=0kcnx_U94no[/url]
Jun 15 2011 20:05
Photo

Labrokratis → iristella

Ευχαριστώ! Εντάξει, απλά επειδή είδα ότι είσαι online στο ζήτησα! και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια :)))
Jun 15 2011 20:03
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Κοίτα, μπορεί ο Spade να φαινόταν manlier από τον Mukuro, αλλά από τότε που μπήκε στο σώμα του Mukuro εκτός ότι αυτό έγινε super-extra fabulous το bishounen meter ανέβηκε +20 και κάθε τι που θα μπορούσε να συσχετιστεί με τη λέξη manly εξαφανίστηκε. Ι want the old Mukuro back όπως και όλοι οι οπαδοί του Κουφουφουκισμού, ο Νουφουφουκισμός δε θα περάσει.
Jun 15 2011 19:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Oh you minx! Mukuro-sama is just too fabulous-not as fabulous as Spade though -even if Spade is manlier than Mukuro- xD
Jun 15 2011 19:50
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Και τι συμπέρασμα βγάζουμε από αυτό; Οτι ο Mukuro έχει πέρασε ΚΑΙ στον ανδρικό πληθυσμό με περισσότερη από μία άποψη και ας το αρνούνται. Όλοι καταβάθος τους θέλουν να δουν τον Mukuro με φούστα. Και γι' αυτό δημιουργήθηκε η Chrome. -Η Amano ξέρει τι θέλουν οι fans-
Jun 15 2011 19:47
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

That is quite true; too much of a tsundere...unlike you! xD True, αλλά όταν με είπε ο αδερφός μου ποια είναι αυτή με τα μπλε πέθανα! Μωρέ το φοράει το παντελονάκι αλλά δε δείχνει εντελώς συνηθισμένος στην φούστα? Αλλά ο Tsuna είχε την πιo normal φάτσα -συν του husbando σου φυσικά-. D'aw my effing God you're right, she'd be so cool! Damn you Amano and your need of bishounens!
Jun 15 2011 19:45
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: My husbando is too tsun to be manly in a skirt. Mukuro is fabulous enough έτσι όπως είναι, δε χρειαζόταν τη φούστα και το λουλουδάκι. Επίσης ο Yamamoto είναι ο μόνος που φοράει παντελονάκι από κάτω. Τίποτα όμως δεν ξεπερνάει την υπέροχη ροζ κορδελίτσα του Tsuna. Hibari-chan would be too cool, κρίμα που είναι αγόρι, θα είχαμε και μια κοπέλα που θα τα έσπαγε εκεί μέσα.
Jun 15 2011 19:40
Photo

KaiKenny

:kakaka: Αυτό δεν είναι αλήθεια, υπάρχει και το Fairy Tail και το Death Note. Μπορώ να φέρω Death Note, η Zura έχει 2 Fairy Tail, φέρε εσύ όλα τα υπόλοιπα που τα αγοράζεις μανιωδώς, μη κρύβεσαι, να δεις τι κόσμος που θα μαζευτεί. [spoiler=Άσχετο] Καθώς έβλεπα Kaiji της προάλλες, σκεφτόμουν πόσο μου θυμίζει παλιά ελληνική ταινία ώρες-ώρες με το δράμα και ότι την ώρα που πίνεις τις μπύρες μόνο ο Ζαμπέτας λείπει από δίπλα. Κι εκείνη την ώρα μου ήρθε στο μυαλό που λέγατε με τον Tragic Prince για τον Kaiji να παίζει τάβλι. Ολόκληρο χρυσορυχείο είχατε για ιδέα και δεν την αφήσατε να περάσει στο φλου. [I]Eτοιμάσου να σου φύγουν τα μαλλιά κι ένα κρύο κύμμα αέρα να σε διαπεράσει.[/I] [B]Ολόκληρη[/B] ελληνική έκδοση Kaiji, όχι μόνο τάβλι, μισές δουλειές. Με πρωταγωνιστή τον Κήτσο Καϊτζή, να παίζει τάβλι, μπουρλώτο, ξερή και ζάρια και από πίσω αυτός που κάνει την περιγραφή να μιλάει μόρτικα. Όταν πίνει μπύρες θα παίζει Ζαμπέτας και οι κοπέλιά του ending θα βρει έναν ρόλο ως κορίτσι του μόχθου και τις εργατιάς και θα τραγουδάει στο πλευρό του. Επίσης φυσικά το dub του κ. Καϊτζή θα το κάνει ο Νίκος Ξανθόπουλος. Θα το λατρέψει η ελληνική τηλεόραση και οι σπόνσορες θα πέφτουν ο ένας μετά τον άλλον. :kakaka: Του χρόνου που θα έχω πάρει τα δικαιώματα για διασκευή και θα είμαι [B]πλούσια[/B], θα κλαίτε. [I]Αυτή τη στιγμή θέλεις να πηδηχτείς από το παράθυρο με αυτά που διάβασες ή να βρεις μια καλή πηγή θερμότητας. I know, but I don't care. :kakaka:[/I] [/spoiler]
Jun 15 2011 19:37