Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

By the way, Hibari is still manly in a skirt! To your face Gokudera! ;)
Jun 15 2011 19:36
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Noooooooo! Please,spoiler tag τουλάχιστον, please.:nanteee: Αν κι ένα link για να μην πάθω τίποτα -να επιλέξω να το δω ή όχι- το προτιμώ (βέβαια αν το βάλεις μάλλον θα το δω, mind scarring or not γιατί η περιέργιά μου δεν έχει προηγούμενο). I lol'd με την φωτογραφία. Αλλά είνα τυχαίο που ο αδερφός μου νόμιζε ότι ο Mukuro ήταν στην φυσική του κατάσταση με την φούστα -δηλαδή ότι είναι γυναίκα- καθώς κι ότι εμένα ο Takeshi μου φάνηκε πολύ χαλαρός με την φούστα? xD Ε, είναι και η ψαλίδα...αλλά μη νομίζεις και η Ραπουνζέλ θα είχε και πολύ μάλιστα αφού δεν είχε καλό σαμπουάν συν του ότι όλη την ώρα της τα τραβούσε η γριά. Επίσης αν το πιστεύεις κι εγώ το ίδιο έλεγα, να κουρευτώ μόλις τελειώσω. Α χα χα. Έτσι, θα σπαμμάρω και με άδεια! Παρεπιμπτόντως, εγώ έχω γράψει στο προφίλ μου δύο φορές μέχρι τώρα! :8):
Jun 15 2011 19:34
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Αυτή τη στιγμή καταπιέζω μια πολύ δυνατή επιθυμία να ανεβάσω τα 2 fanart με το υπέροχο ζευγάρι που προανέφερα και να τα ποστάρω στο profile σου χωρίς καν spoiler tag. Be thankful, το λέω και το εννοώ, οι σαδιστικές τάσεις χειροτερεύουν. [spoiler=What about this?] [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Katekyoushi%20Hitman%20Reborn/Katekyo_Hitman_Reborn_by_Zoo_chan.jpg[/IMG] [/spoiler] Η Ραπουνζελ δεν είχε ψαλίδα όμως, εγώ έχω :hahaha: Οπότε μετά τις εξετάσεις, μάλλον θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω. Βάλε κάρτα, συνήθισα πολύ από το angr και θα πάθω μια μικρή στέρηση είναι η αλήθεια. T^T Mεεεχ, ε, να μη γράψω και μια φορά στο προφίλ μου σήμερα;
Jun 15 2011 19:21
Photo

noname → plotolp

ναι είναι γαμάτο το Dune αν και κάνω διαλείμματα μεταξύ των βιβλίων XDD για επιστημονική φαντασία πρότεινε μερικούς συγγραφείς και βιβλία να έχω υπόψιν μου ^^
Jun 15 2011 19:20
Photo

anaktas → SkullKaizer

nice!!. tha ferw kai to manga mou na m peite apopseis:D
Jun 15 2011 19:14
Photo

KennyKai

Μπααα... αν δεν είναι τόμοι Naruto-Bleach-One Piece, ούτε που θα ιδρώσει το αυτί τους. Εσύ, η Zura κι εγώ θα τα καμαρώνουμε. :P
Jun 15 2011 19:13
Photo

iristella → Labrokratis

Έτοιμο. :) Αν και στο μέλλον για τα θέματα αυτά καλύτερα να απευθύνεσαι σε global ή admin γιατί δεν είναι το section μου και δεν μπορώ να κάνω εγώ τα edits.
Jun 15 2011 19:10
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:riiight: OK! Έτσι, ξέρω εγώ "καθαρές" δουλειές! :smokingg: Αχά, έχουμε το τέλειο timing, no? Θα βάλω κάρτα και θα σε λιώσω στα μηνύματα! Θα χω και της μαμάς οπότε κανένα πρόβλημα θα σπαμμάρω ανελέητα όταν δε θαδιαβάζεις -μη σε κάνω να αποσπάσαι κιόλας-. Χα χα χα, μα έλα τώρα αγάπη γιατί? Δεν είναι τόσο μακρυά...αν δε σε κάνω εγώ Ραπουνζέλ...Αααα, με τρελαίνει που με ρωτάς για επιβεβαίωση! Αλλά ναι με βολεύει μια χαρά! Παίζει να πάω και στο πάρτυ αν είμαι εδώ! :OMG3::Crying2::nanteee::zetsubou:ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! Τι mental image μου έδωσες μόλις τώρα σκληρή γυναίκα? Τουλάχιστον στο MukuroXHibari υπήρχε μια bishounenια και δεν ήθελε να βγάλεις τα μάτια σου μόνο που το σκέτεσαι αλλά αυτό...:sadist:
Jun 15 2011 19:07
Photo

Labrokratis → iristella

Hello lady, μιας και είσαι online, μπορείς να μου διορθώσεις το type στον τίτλο αυτού του νήματος: [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10270[/url] Απλά να αλλάξεις αν γίνεται το 20111 σε 2011! Arigato!!!! ^^
Jun 15 2011 18:59
Photo

KaiKenny

Μπορώ άνετα να σε φανταστώ με μια τσάντα γεμάτη manga και λυσσασμένους fans να την κοιτάνε γύρω-γύρω κάπως έτσι :kill4u: :kakaka: Φέρε-φέρε, από κοντά, όλα τα manga είναι υπέροχα.
Jun 15 2011 18:57
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Παρασκευή, μια χαρά. Στο "μέρος" όπως πάντα για να μιλήσουμε για τα "fanfic", ξέρεις εσύ, καθαρές δουλειές. Τελειώνω την άλλη Παρασκευή, όταν εσύ θα γυρνάς. Άσχετο, τώρα που με ρώτησες πότε φεύγω, μάλλον στις 1, αλλά τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να κουρευτώ γιατί έτσι όπως έχει καταντήσει το μαλλί μόνο το ασ'τα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα μπορεί να το περιγράψει. 26 του μηνός θα πάμε στο meeting, έτσι; Ή δε σε βολεύει; Μπα, θα σου στείλω μετά ένα fanart MukuroXLevi και δεν θα ξαναψάξεις ποτέ άκυρα ζευγάρια στο Reborn. Άσχετο, Μου έδωσε ο μπαμπάς να δοκιμάσω κορόμηλα και δεν ήξερα ότι είναι τόσο ξυνά ΤΤ^ΤΤ Μπλιαααααααααχ.....
Jun 15 2011 18:54
Photo

KennyKai

Don't worry, όταν το αγοράσω θα σου το φέρω κι αυτό να το δεις από κοντά. :hihi2:
Jun 15 2011 18:44
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Παρασκευή, που μόλις θα χω τελειώσει και με τις εξετάσεις για να χαρώ ότι πάνε και ότι θα κάνω και μια βόλτα! Βέβαια είναι το πρωί που δίνω αλλά δεν χρειάζεται να βγούμε με τον ντάλα τον ήλιο -να μου το θυμηθείς ότι όταν θα γράφω και θα πρέπει να σκεφτώ θα έχει ήλιο να σε ζαλίζει και να σε πεθαίνει απ'τον ιδρώτα- αλλά το βράδυ-απογευματάκι, κατά τις...μάντεψε, 7κ30. Στο γνωστό μέρος. Ουάου. Αλλά πες την αλήθεια, δεν το περίμενες έστι? Ω, χίλια συγγνώμη, χάλασα λάθος ψευδαίσθηση! Εγώ φεύγω Κυριακή απόγευμα (ή μεσημέρι ή μάλλον βράδυ xD) και θα γυρίσω Παρασκευή απόγευμα (ή μεσημέρι ή μάλλον βράδυ xD). Εσύ? Αχα, δε φοβόμουν το romance μη νομίζεις, φοβάμαι ότι μετά θα κάθομαι να ψάχβω τα πιο άκυρα ζευγάρια που υπάρχουν και θα κάθομαι να καίγομαι ενώ θα έπρεπε να απέχω για να μην κάψω τελείως τον εγκέφαλο τώρα που έμεινε μόνο αύριο και μεθαύριο να γράψω! Λίγα έγραψα...λες να βάλω και spoiler tag να μην φαίνεται πολύ?
Jun 15 2011 18:43
Photo

KaiKenny

Αχαα... είδα την περιγραφή και τα εξώφυλλα είναι κάπως περίεργα οπότε το έκοψα κάπως έτσι, thanks για τη διευκρίνιση.
Jun 15 2011 18:41
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Πότε φεύγεις, από μνήμη δεν σκίζω. Πέμπτη-Παρασκευή με βολεύει πάντως, απλά την Πέμπτη δεν ξέρω πόση ώρα θα κάνουμε για να παραδώσουμε την εργασία. Τόσο χαζός που είναι αυτός δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Βασικά μου χάλασες την ψευδαίσθηση ότι οι μέρες που έχω για να τελειώσω πλησιάζουν αλλά δεν ισχύει, έχω άκόμα αρκετές και ξενέρωσα. Στο θέμα μας, Δευτέρα ή Παρασκευή, όποια σε βολεύει καλύτερα. Διαβασέ το, μην περιμένεις romance και γι' αυτό μην το φοβάσε. Αν δεν το χαρακτηρίσεις άκυρο εμένα να με γράψεις.
Jun 15 2011 18:37