Community Status Updates
Nicktheartist → jiohnis
Final Fantasy και Kingdom Hearts ασχολουμαι απο πολυ μικρος με αυτα.Με τα romance manga δεν εχω και παρα πολυ καιρο που αρχισα να διαβαζω αλλα μπορω να πω οτι πορωθηκα.Εχουν και αυτα την δικια τους μαγια.Πιστευω θα τα παμε αρκετα καλα:smokingg:.
Jun 23 2011 02:00
jiohnis → Nicktheartist
Τίποτα man ! Χαίρομαι που βρήκα έναν συνάδελφο πωρωμένο με romance manga !!! Και απότι βλέπω σου αρέσει και το Kingdom Hearts / Final Fantasy !!! Καλά θα τα πάμε !!! :D
Jun 23 2011 01:55
keitaro → Kalamaris
naaaah hentai and tentacle sex are not my cup of tea(τα μισώ για την ακρίβεια:puke:)παρόλα αυτά δεν μπορω να αντισταθώ με τίποτα σε οτιδήποτε έχει πλοκάμια και τρώγεται:P
i mean...τι καλύτερο από αυτό;
[SPOILER][IMG]http://3.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/TDo2iHjC3BI/AAAAAAAD5RU/WJJEYV8iW1c/s1600/%CF%87%CF%84%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%B4%CE%B9+%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF.jpg[/IMG]
Χταποδάκι στα κάρβουνα:zombie:[/SPOILER]
ή αυτό:blingeye2:
[SPOILER][IMG]http://farm2.static.flickr.com/1272/4696684699_990a292330.jpg[/IMG][/SPOILER]
μου άνοιξε η όρεξη βραδυάτικα:nanana:
Jun 23 2011 01:45
demonicMC → Kamui
Τι να κάνουμε, when you hate a man, you hate his guts. That's what I always say.Για πες πότε θα πάμε για καλαμάκια
[IMG]http://i753.photobucket.com/albums/xx175/demonicMC/fat-straws.jpg[/IMG]
Οκ, έκλεισε. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω με το που το αγοράσω είναι να κάνω new game
τους Shu και να το αρχίσω στο hard.
Jun 23 2011 01:03
demonicMC → Kamui
Όχι Conquest δεν το έχω αγγίξει ακόμα (να ρωτήσω τώρα που μου ήρθε, network στήριξη παίζει,
δηλαδή παίζουμε internet φάση; ) προτιμάω να τελειώσω τα story lines πρώτα.
Ναι, ανακάλυψα ότι είναι must για να έχω αυτό το παιχνίδι. Κατάλαβα έτσι και αλλιώς ότι δεν βγαίνουν
τα story lines όπως έκανα τους Wu. Κατάλαβα επίσης ότι έκανα βλακεία και βιάστηκα.
Οπότε με βλέπω να το αγοράζω λίαν συντόμως.
Αθηναίοι :canthelp:... Να τον νικήσω σημαίνει να τον ρίξω.
Jun 23 2011 00:40
_GaARa_ → Dante80
Σε ευχαρηστω.Σορρυ για την καθυστερηση (2 εβδομαδες?) λολ
Εμπλεξα :P
Jun 23 2011 00:37
demonicMC → Kamui
Στην αρχή χαλάστηκα γιατί νόμιζα ότι δεν υπήρχαν τόσες διαφορές με το DW Gundam 2,αλλά αφού ανακάλυψα
μερικά πράγματα παραπάνω (το πως να αλλάζεις όπλα ας πούμε :P ) έγινε πολύ πιο ωραίο.
Έχω χαθεί λίγο με τους χαρακτήρες (too fucking many) αλλά αυτοί που μου έχουν μείνει και μου άρεσαν
περισσότερο είναι: Sun Quan, Gan Ning (because sickles rock), Huang Gai (φέτες το life οποιουδήποτε), Zhou Yu
και τώρα που άρχισα και τους Shu (btw έτσι σκεφτόμουν να πάω τα storylines) πολύ ωραίος φαίνεται
και ο Guan Yu.
Γενικά πολύ ωραίο το παιχνίδι και πολύ ενδιαφέρουσα η ιστορία.
Μέχρι τώρα δεν έχω κάποια συγκεκριμένη απορία, από ότι καταλαβαίνω το παιχνίδι κρατήθηκε
αρκετά απλό και κατανοητό, απλά θέλω για ακόμα μια φορά ρίξω Cao Cao.
Jun 23 2011 00:17
Napster → Kai
Really? :3 :hahaha:
Μιας και ειδα τυχαια στο profile σου που μιλουσατε για το Hokenshitsu no Shinigami, ειπα οτι ειναι καιρος να το αρχισω. Πριν απο λιγα λεπτα τελειωσα το πρωτο volume.
Jun 23 2011 00:00
giota83 → Cassiel
μου ειχες στειλει αυτο το μήνυμα
[quote] Cassiel
Hello XD!To καλύτερο όνομα έχεις και την καλύτερη ηλικία XD.Σε έχω added μήπως κατα τύχη και στο Facebook;[/quote]
αυτό είναι όλο. και σου απάντησα ότι είμαι και στο facebook. με το ονομα μου κανονικα. παρεπιπτοντως ήθελα να σε ρωτησω κατι για ενα manga που κυκλοφορει. Το CSI einai και φανταζομαι οτι καταλαβες ποιο ειναι. ηθελα να μαθω ποσα ειναι τα τευχη που εχουν ερθει στην ελλαδα και γενικως ποσα εχουν βγει. Εχω στα χερια μου το πρωτο τευχος και επεσε εντελως τυχαια!:gotit:
Jun 22 2011 23:36
Kaidou → Zane
Ποοοοο φοβερο το στοιχημα.
Τα τελευταια χρονια εχω σαν ονειρο να δω απο κοντα τον τιτανομεγιστο,υπερτιτανιο,υπεροκεανιο CATMANNNNNNNNNNN.
Mακαρι να το χασω.:blingeye2::blush2::joyful:
Jun 22 2011 23:21
Zane → Kaidou
'Οποιος χάσει θα πάει στα Παρατράγουδα και θα πει ότι έχει πρόβλημα στύσης:bleh::bleh:
Πάντως ομολογώ ότι αυτά τα λόγια του Oda δεν τα ήξερα,αλλά και πάλι χλωμό μου φαίνεται...
Τέσπα εδώ θα μάστε,λογικά σε καμιά δεκαριά chapters θα μάθουμε ποιος έπεσε μέσα:D
Jun 22 2011 21:23
Kalamaris → keitaro
Σου αρεσουν τα πλοκαμια?Λιγο χυδαιο μου ακουγεται χοχο.Kidding.Τουλαχιστον δεν ειμαι ο μονος που εχει σχεσει με πλοκαμια σε αυτο το thread(i'm a fucking kalamari!!!!!!!!!!!)
Jun 22 2011 20:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed