Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kalamaris → Napster

Yeap!(αν εξερεσεις πως ο λινκ ειναι zelda).
Jun 22 2011 20:24
Photo

Napster → Kalamaris

Το setακι σου ειναι απο το Ōkami, right?
Jun 22 2011 20:14
Photo

KaiVagelio

:Crying2: Και δεν τα κατάφερε τελικά; My wallpaper failed me.
Jun 22 2011 19:56
Photo

adamsbankai → DarkElf

Σε ένα site που έγραφε για το super ultimate ninja storm. Το scan είναι καθαρά για το παιχνίδι, δεν παίζει να βρεις εκεί το υπόλοιπο μέρος. :)
Jun 22 2011 18:11
Photo

Dr.ApE

Xaxaxa ontws twra pou to les prepei na to allaksw ;) I'm the Spoilerman !!!!! Thanx :D "shy" Apla den kserw to skeftika kai ebgaze noima mesa sto kefali m,elpizw toulaxiston na petixw tipota apo ola auta :P !!!!
Jun 22 2011 17:22
Photo

demonicMC → Kamui

Οκ, ερώτηση, ποιο από τα τρία Βασίλεια επικράτησε; Νοίκιασα το 7 και έπαιξα με τους Wu αλλά υποθέτω ότι και τα άλλα δύο έχουν ανάλογο τέλος που τους δείχνει να τελειώνουν την τελευταία μάχη και να είναι νικητές... Who won?
Jun 22 2011 17:02
Photo

Anelis → Botsun

Ατςςςςς!!! Τρία ΖΗΤΩ για τον περήφανο προγραμματισμό!! :D
Jun 22 2011 16:59
Photo

Botsun → Anelis

Τελικά,θα κεράσω τα σουβλάκια !! :D
Jun 22 2011 16:35
Photo

Kalamaris → Kenny

Γιατι το εκλεισες καλε τοσο νωρις αυτο με τη γκομενα.Ξερεις τι πλακα μπορουσαμε να ειχαμε σπασει?(το σχολιο βεβαια ηταν επικο)
Jun 22 2011 16:07
Photo

mugiwhite

χαρίζω γέλιο και έρωτα διότι τα θεωρώ ισόμετρα διανυσματικά μεγέθη της ευρύτερης προσωπικότητας μου και κάθε δωρεά τους είναι πράξη ενάρετη!
Jun 22 2011 15:06
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

Πανω κατω μια απο τα ιδια και εγω:nanana::sadist:.Σε καποια εγραψα χειροτερα απο τη περιμενα και μου αρεσε που ειμουν και σιγουρος οτι πηγα πολυ καλα.Π.Χ. στην δοιηκιση που ειναι παπαγαλια περιμενα κανα 17+ και εγραψα 14:blurah5:.Κατα τα αλλα πηγα μετρια αλλα περναω εκει που θελω παλι καλα:bahhh:.Τωρα περιμενω να κανω το μηχανογραφικο.
Jun 22 2011 14:58
Photo

VagelioKai

Oh gosh, το νέο σου wallpaper παραλίγο να μου ανοίξει την μύτη :nbleed::nbleed::nbleed:
Jun 22 2011 14:13
Photo

Vageliomugiwhite

[SPOILER][QUOTE]Σκέφτηκα μιας και μου αρέσουν τόσο πολυ τα άνιμε λέω τι καλά που θα ταν να χαμε ένα γκομενάκι να βλεπε και αυτή άνιμε! Δηλαδή εκει που τα βλέπω μόνος μου να τα βλέπαμε μαζί και να πιανα και λιγο μπουτάκι και μετά να τρώγαμε παρέα κανα σουβλάκι. Γενικά είμαι μαχητής στον έρωτα και πιστεύω πως θα μπορούσα να προσφέρω τα πάντα σε μια κοπέλα που θα ήταν αδύνατη και όμορφη! Αν λοιπόν βλέπεις άνιμε και θες να τολμήσεις να μοιραστείς αυτές τις στιγμές με ένα γλυκό και ευκατάστατο αγόρι μη διστάσεις να μου κάνεις τη πρόταση σου σε αυτό το τόπικ και εγώ θα σου απαντήσω.[/QUOTE][/SPOILER] Ήμουν λίγο στεναχωρημένη επειδή μου έκλεψαν τις εργασίες μου στη σχολή (ευτυχώς τις είχα ήδη παραδώσει) αλλά με το που διάβασα το νέο σου thread έλιωσα στα γέλια!!!! Να 'σαι καλά! :kakaka:
Jun 22 2011 14:10
Photo

DarkElf → adamsbankai

Να σε ρωτήσω,πού βρήκες τη photo για το super ultimate ninja storm?Μ'ενδιαφέρει η δεξιά σελίδα που δείχνει το hikaru no go.:hehehe:
Jun 22 2011 13:47
Photo

MisaYoshiko → mugiwhite

καλα ε σε εχω κανει διασημο ουρα κανουν τα κοριτσακια για παρτη σου
Jun 22 2011 13:03