Jump to content

Community Status Updates

Photo

SkullKaizer → iristella

και στα δυο (action προτιμησεις και το meeting) that will be cool μουχαχαχαχα
Jun 22 2011 13:01
Photo

matassos → Anelis

aww :3 anelis san is so cute when she is sad~ :kawaii: αντε καλα υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα~ tsun tsun ~
Jun 22 2011 12:39
Photo

Mike The Great → Rihardil

Αυτα που γραφεις στο pokemon series ειναι δικα σου?
Jun 22 2011 12:33
Photo

Anelis → keitaro

[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=9961"]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/URL]
Jun 22 2011 12:10
Photo

iristella → SkullKaizer

Well αυτό θα μπορούσε να σημαίνει πάρα πολλά πράγματα. Είτε ότι δεν έχει πολύ επαφή ο κόσμος περα από τα one piece,naruto,bleach είτε ότι ο/η υπάλληλος δεν ήξερε πολλά από manga. Eν μέσω καταιγισμού από ecchi/moe/pantsu σειρές είναι απορίας άξιο πώς η προσοχή στρέφεται σε ένα genre αρκετά περιορισμένο (από άποψη κοινού και μερίδιου αγοράς) σε σχέση με όλα τα προηγούμενα. Σε όλες τις ξένες κοινότητες που είμαι το ανδρικό κοινό είναι πολύ μεγαλύτερο από το γυναικείο και όλοι οι action τίτλοι χαίρουν ευρείας αποδοχής. Για το art meeting δεν ξέρω αν θα είμαι Αθήνα, αλλά θα προσπαθήσω να έρθω. :)
Jun 22 2011 11:53
Photo

animestarling → Tristessa

Σιγουρα θα κοιταξω τη δισκογραφια τους...:thatsit: Για οτι θελω θα σου πω,οκ; Ηδη εχω συνηθισει το στυλ τους οποτε δεν εχω προβλημα...:ureshii: Γενικα θα το ψαξω το θεμα. Μεινε ησυχη..:)
Jun 22 2011 11:52
Photo

Mike The Great → iristella

Καλησπερα Iristella!Τι κανεις?Μηπως προλαβες να δεις καθολου την ιστορια μου να μου πεις την αποψη σου?
Jun 22 2011 11:35
Photo

Mike The Great → Kenny

:thumbup::D
Jun 22 2011 11:32
Photo

Kamui → cocoblocos

Tον ξερω και το Satoshi Kon, και ειναι απο αυτους που θελω να δω ολα του τα εργα. Μεχρι στιγμης εχω δει μονο τη σειρα12 επεισοδιων Paranoia Agent, η οποια ηταν εξαιρετικη, και θα ηθελα πολυ να δω το Paprika (your avatar) και το Perfect Blue, που θεωρουνται τα καλυτερα του masterpieces. Yπαρχουν και ειδικα [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8942&highlight=Satoshi+Kon"]threads[/URL] αφιερωμενα σε αυτον και τα εργα του...
Jun 22 2011 10:46
Photo

BoredForLife → Kenny

[QUOTE]Μη χειρότερα.[/QUOTE] B-b-but.....Think of the trolling possibilities!
Jun 22 2011 09:31
Photo

keitaro → Anelis

??????????????:joyful:
Jun 22 2011 09:15
Photo

KaiKenny

Σ' αυτό συμφωνώ. Βασικά, άνετα μπορούσε να συνεχιστεί η ιστορία για μερικά volumes ακόμα. Τι στο καλό, δεν ήταν και πολυχρησιμοποιημένο το θέμα, τόσα είχε να κάτι, μα τι να πεις.Όσο για τη σχέση των παιδιών, τελείως στον αέρα έμεινε. Κρίμα, πολύ κρίμα και ήταν ωραίο ζευγάρι. :knock-knock: Με το καλό τώρα η επόμενη δουλειά τους.
Jun 22 2011 08:05
Photo

Anelis → matassos

Matasse με αυτό που μου είπες με πλήγωσες ανεπανόρθωτα!!! Τ-Τ
Jun 22 2011 04:54
Photo

Anelis → keitaro

Ia Ia Cthulhu fthang! Μέχρι και cthulhu appreciation thread έκανα, να χαιρόμαστε οι cultists!
Jun 22 2011 04:54
Photo

cocoblocos → Kamui

H ταινια ναυσικα που ανεφερες μου αρεσε παρα πολυ.Ταινιάρα τη θεωρω! Ακόμα δες το ΄΄η αλικη στη χωρα των θαυματων΄΄ (spirited away),το κινουμενο καστρο και τη μονονοκε.Αμα θες παρε δες και τις αλλες,καλες ειναι ολες απλα οχι τοσο.Το πορκο ροσσο το ειδα και ψοφησα στο γελιο.Ενας ακομα καλος σκηνοθετης ητανε ο Satoshi Kon αλλα πεθανε περσι.
Jun 22 2011 03:41