Community Status Updates
Kalamaris → keitaro
χμμμ τα καλαμαρακια μου αρεσουν σαν ορεκτικο η συμπληρωμα(σαν πατατες ενα πραγμα)αλλα το χταποδι(ψητο.ξυδατο οτι θες)ειναι αυτο που πραγματικα με πορωνει!!!
Jun 23 2011 16:23
Botsun → Anelis
Πως είσαι,σου πέρασε η ίωση ή ακόμα είσαι τέζα ;
Τέσπα,ρε συ,είδα το Survival of the dead,του Romero,αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος. :/
Έχεις να μου προτείνεις κάποια αντίστοιχη ταινία;
Jun 23 2011 15:51
keitaro → Kalamaris
Ωραίος!!!:riiight:Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που μπορούμε να τα φάμε και φρέσκα φρέσκα είναι ότι πρέπει!!!:if:Και σε ρωτάω τώρα καλαμαράκια τηγάνητα η χταπόδι στα κάρβουνα(ή μήπως σουπιά;:hot:)τι προτιμάς;
Jun 23 2011 15:07
keitaro → Kenny
Οκ από ότι βλέπω σε έχουν ρωτήσει και άλλα παιδιά αλλά δεν μπορώ άμα δεν μάθω θα σκάσω:cry5:Μα πώς είναι δυνατόν να είσαι συνέχεια μέσα;....[B]ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ!!!![/B]
Άπλα έχεις ανοιχτό το pc και φεύγεις ε;Χαχαχαχ ώστε αυτό ήταν και δεν το έλεγες τόση ώρα....right;;;;:hmmm::nosey:
Jun 23 2011 14:55
jiohnis → Nicktheartist
Ναι !!! Of course ! Έχω καεί τελείως ! Μπες στο τόπικ βρε και γράψε να μιλήσομεν !
Jun 23 2011 14:50
Nicktheartist → jiohnis
Ναι την επομενη Τεταρτη να το περιμενεις.Το τελιωσες μεχρι στιγμης?
Jun 23 2011 14:47
demonicMC → Nehelenia
And just saying, δεν ήθελα να ακουστεί τραγικό και ούτε το προσπάθησα απλά με παραξένεψε. Sorry ξανά.
Jun 23 2011 14:46
demonicMC → Nehelenia
Έχεις δίκιο, αλλά αμφιβάλλω ότι δεν θα το πρόσεχε κάποιος mod έτσι και αλλιώς και θα φτάναμε
στο ίδιο αποτέλεσμα.Meeeh whatever, δεν είναι στη δικαιοδοσία μου να σε κρίνω και ούτε και το κάνω.
Έπρεπε να ειδοποιήσω εσένα πρώτα και να μην πηδάω σε συμπεράσματα, και για αυτό συγνώμη
Jun 23 2011 14:44
jiohnis → Nicktheartist
Καλά ναι ειδικά kingdom hearts είναι θρησκεία . Αν και μου φαίνεται πως το 3 θα βγει αφότου τελειώσει το one piece ... Μας τα χει κάνει τσουρέκια ο Nomura . Anyway next chapter kimi no iru machi από εβδομάδα έτσι ?
Jun 23 2011 14:43
Jorg → Kρεμμυδοιππότης
Χαχα, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω. :P Εκτός του ότι άρχισα προετοιμασίες για τις πανελλήνιες και θα τελειώσω λίγο πριν από 15Αύγουστο, δεν έχουμε σχέδια για να πάμε Θεσσαλονίκη. Anw ελπίζω να περάσετε καλά. :)
Jun 23 2011 13:28
Kρεμμυδοιππότης → Jorg
yo man! θα ρθεις θεσσαλονίκη τώρα στις 25 για το ανιμε πάρτυ? αν ερθεις μπορούμε να παίξουμε dissidia να σε μάθω να παίζεις λίγο :P βέβαια έχω το αμερικάνικο version εγω και θα πρέπει να έχεις και εσυ το ίδιο για να παίξουμε
Jun 23 2011 13:21
Cassiel → giota83
Απ'όσα βλέπω στην σελίδα τους μόνο ένα έχουν βγάλει:)
[url]http://anubis.gr/books.asp?BID=1233[/url]
Jun 23 2011 12:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed