Community Status Updates
Kalamaris → keitaro
AAAAAAA ετσι το εννοεις?I'm your man.Καλαμαρι μεν αλλα κανιβαλο.Τα καταβροχθιζω 10-10!!!!!
Jun 23 2011 11:41
Kenny → Nehelenia
Μη δίνεις σημασία στον demonicMC... he likes to make a big deal out of anything. :P
Στείλε ένα PM στον Phantom Duck ή στον Left64Vegeta.
Jun 23 2011 11:14
Nehelenia → Kenny
Δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο demonic το κάνει τόσο τραγικό. Σε ποιόν να στείλω πμ Kenny για το username;
Jun 23 2011 11:05
Kenny → Nehelenia
[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=918"]Δεν επιτρέπεται να κάνεις δεύτερο account.[/URL] Μπορούσες απλά να ζητήσεις να σου αλλάξουμε το username. :/
Ζήτα από κάποιον admin να κάνει merge τα δύο accounts, κρατώντας το username Nehelenia.
Jun 23 2011 10:09
demonicMC → Kenny
Kenny, αρχίζω και ανησυχώ, ή τρελαίνομαι σιγά σιγά ή οι χρήστες Nehelenia και White Magician Girl είναι το ίδιο πράμα. Γιατί πόσες είναι οι πιθανότητες ίδιου ava και ανεστραμμένου τίτλου και ονόματος;
Μπορεί βέβαια να είναι αδερφές αλλά...ναι, κατάλαβες
Jun 23 2011 08:47
demonicMC → iristella
oooh my god I am in danger around you, αν είναι να διαλέξω, μπορώ τουλάχιστον να ντυθώ Mami?
Jun 23 2011 08:01
Kai → Napster
:hahaha: Really! Lol, και κάποτε ήταν στα 'Big3' έχει πάρει πόδι για τα καλά πλέον. Κρίμα πάντως, καλύτερα να το είχε τελειώσει στις δόξες του παρά να το αφήσει να ξεπέσει έτσι.
:hahaha: Έχει πέραση το Hokegami τελευταία. Και μιας και μιλάμε και για rankings, δε θέει να ξεκολλήσει από bottom5 το καημένο. Ευτυχώς που δεν το έχουν κόψει μέχρι τώρα αν και έχω αρχίσει να το φοβάμαι.
Jun 23 2011 07:38
Mike The Great → Rihardil
Ναι αυτο εννουσα.Τωρα καταλαβα που μου ειπες εχω παρει πολλα comments για αρχη.Οπως συνεχισε,ειναι πολλη καλη η δουλεια σου.
Jun 23 2011 06:59
iristella → Botsun
Ναι. Σε κάθε brofist "in da hood" και ένα ουράνιο τόξο από πίσω. So garny. XD
Jun 23 2011 03:02
Botsun → iristella
Άντε μωρέ !
That's how we do it,in da hood/gansta tone :P
[SIZE="1"]Υ.Γ Αν δεν βγάζουν,νόημα τα ποστ μου,είναι λόγω της ώρας.[/SIZE]
Jun 23 2011 02:53
iristella → Botsun
[QUOTE=junpei;510322]Instead of making out,why don't you do,a brofist ?
[/QUOTE]
Πφφφ poteito-potato. We all know what brofist really stands for. :P
Jun 23 2011 02:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed