Jump to content

Community Status Updates

Photo

Warchief → eyl

ωω, thanks, θα το τσεκάρω. εξάλλου σε λίγο καιρό προβλέπεται να αρχίζουν οι επιδρομές στο lililicious, όπως κάθε χρόνο :P
Jul 07 2011 01:38
Photo

SkullKaizer → Kaidou

πεμτη αυριο 8 η ωρα αρχιζουν τα εγκενια :S μες στο κεντρο παντος αν ερθεις με λενε φιλιππο και το κυριο χαρακτηριστικο μου ειναι οτι ειμαι παμψηλος 2μ και βαλε XD
Jul 07 2011 01:12
Photo

eyl → Warchief

hey! ίσως σε ενδιαφέρει, το lililicious έβγαλε ενα booklet του aqua blue cinema της hiyori otsu. είναι ενα κεφ συνέχεια της ιστορίας βασικα.
Jul 07 2011 01:03
Photo

DoB → Fallen_Mpougatsa

Καλά έτσι και μας έχει πρήξει με τη σωτηρία του Sasuke εδώ και 10 χρόνια και στο τέλος τον σκοτώσει, θα πάω μέχρι την Ιαπωνία και ποιο τσουνάμι! Θα τον διαμελίσω τον τύπο! Αυτόν και τον Kubo, αν τυχόν και κάνει το τραγικό λάθος να τα φτιάξουν η Orihime με τον Ichigo! Όσο για τις κοπέλες του Naruto ωραίες είναι δε λέω, αλλά η Sakura και η Ino ειδικά είναι χτυπημένες με κάτι που λέγεται Sasuke... Και γενικώς όποιο θηλυκό συναντάει τον Sasuke εκεί μέσα δεν παραλείπει να μας πει τι όμορφος που είναι, μέχρι και η Ten Ten που παίζει να έχει 10 ατάκες συνολικά! Πάντως χωρίς πλάκα, η Ten Ten είναι όντως η πιο αξιοπρεπής. Η Shizuka πραγματικά ήταν ο ορισμός του καλού, δειλού κοριτσιού, αλλά στην προκειμένη περίπτωση νομίζω πως έπραξε σωστά. Ο Kaiba μόνο έτσι θα την άκουγε, αφού δεν περνάνε σ' αυτόν τα νταηλίκια και οι μαγκιές της Anzu και του Jou. Στο manga έχω διαβάσει ότι η Shizuka έγραψε ένα ποιήμα στον Seto κι αυτός άρχισε ν' αναθεωρεί κάποιες απόψεις του για τη ζωή, γι' αυτό και πολλοί λένε ότι είναι canon ζευγάρι. Αλλά κι εγώ είχα σπαστεί πολύ με την προοπτική αυτού του ζευγαριού, γι' αυτό αφοσιώθηκα στο azureshipping, ως αντίπαλος του silentshipping. Αυτό ήταν πριν ανακαλύψω τον θαυμαστό κόσμο του yaoi... Βρε Angelica... Come to the dark side... Ξέρεις τι ωραία yaoi doujinshi που έχω με τον Hibari και τον Mukuro? Mhwahahahaaaaa!!!! Κι αν σου αρέσουν οι OC, διάβασε αν θες καμιά ιστορία μου να μου πεις αν σ' άρεσε. Σου συστήνω την Legend of Amazons from HelenaHills and Troubles In Domino from IrmaRan.
Jul 06 2011 23:09
Photo

Erisadesu → Phantom Duck

χθες καθόμουν και περίμενα τους γονείς μου έξω απο ένα μαγαζί με περιοδικά. και εκεί σε είδα να στέκεσαι μόνος στο τελευταίο ράφι. ένα δάκρυ κύλησε στα μάτια μου σαν να είδα έναν φίλο από παλιά σαν να είδα κάποιον που μου έλειψε πολύ... έτσι προχώρησα άπλωσα το χέρι μου να σε πάρω, να σπάσω τη μοναξιά σου να σε καθαρίσω απο τις σκόνες...αλλά όχι ήρθαν οι γονείς μου εκείνη την ώρα και φύγαμε. με λίγα λόγια Μου έλειψες!!!
Jul 06 2011 21:52
Photo

keitaro → iristella

λολ το βρήκα μόνος μου τελικά.Thanks anyway^^
Jul 06 2011 21:38
Photo

Kρεμμυδοιππότης → didimakia

απο ότι βλέπω είσαι dota fan έτσι? Έχεις Garena account? Να παίξουμε κανα game μαζί καμοια φορά. Κάνε με add άμα έχεις. Ονομα Menip0s
Jul 06 2011 21:20
Photo

animestarling → Lucy Heartfilia

ok.... be sure...xD
Jul 06 2011 18:18
Photo

keitaro → iristella

For now maybe but who knows what the future holds?:)One day i will find the way and anime.gr will fall in my ha*tentacles*nds:gotit: (πώς το μιλάω όμως ο π0ύστhς το αγγλικό :P ) έδιτ:Πού μπορώ να δω ποιός είναι αρμόδιος για πιο μέρος του site έτσι ώστε να μην πρίζω τα λάθος άτομα όταν θέλω κάτι;
Jul 06 2011 18:05
Photo

iristella → keitaro

Καλά δεν είναι κάτι μυστικό. xD σε κάθε section δείχνει ποιός είναι ο αρμόδιος moderator. Eκτός αυτού αν δω κάτι κάπου αλλού μπορώ να φωνάξω κάποιον αλλο να το δει. Οπότε μάλλον τα σατανικά σου σχέδια ναυάγησαν. :P
Jul 06 2011 15:19
Photo

Mike The Great → Rihardil

Thanks!!!
Jul 06 2011 15:03
Photo

keitaro → iristella

Arigato!:nod2:(άσε που έμαθα ότι τα δικαιώματα σου σαν moderator είναι περιορισμένα ποιος ξέρει μπορεί να μου φανεί χρήσιμο κάποια μερα:kill4u:) :P
Jul 06 2011 15:03
Photo

Kaidou → BANkai

Χαϊ,ασχολεισαι με το σχεδιο;Μονο και μονο για αυτο παρε ενα friend request να εχεις . :P
Jul 06 2011 14:40
Photo

didimakia → Anelis

[url=http://www.deviantart.com/#/d3kxmab]Nyan Cat - Anelis version[/url] :P
Jul 06 2011 14:34
Photo

iristella → keitaro

Δεν έχω δικαιώματα στο community bar αλλά ειδοποίησα αυτούς που έχουν οπότε σε λίγο λογικά θα σβηστεί.
Jul 06 2011 14:20