Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy Heartfilia → animestarling

αχαχαχαχαχα ααα κατάλαβα, είσαι του πιο λάιτ, αν χρειαστείς ποτέ συμβουλές για κανένα καλό γιαόι ρώτα! ^^
Jul 06 2011 00:55
Photo

IlPalazzo → MikaZuki

[url]http://www.ninecircles.co.uk/Clothing/Kimono__Haori.aspx[/url]
Jul 06 2011 00:46
Photo

Kρεμμυδοιππότης → Tanatsos

πάντως απο ότι έχω δει ζωγραφίζεις πολύ γαμάτα θα ήταν αδικία να μην περάσεις :P έχω ακούσει πως η σχολή του βόλου έχει νέους καθηγητές και λογικά δεν θα είναι τόσο κομπλεξικοι με παραδοσικούς τρόπους αρχιτεκτονικής. Ο βόλος είναι και κοντά στη λάρισα όπου μένω και ίσως να πετάγομε καμοια βόλτα απο εκεί :P πάντως μπράβο που έχεις το κουράγιο να ξαναδώσεις εγω δεν θα μπορούσα να ξαναπεράσω αυτο το μαρτύριο το διάβασμα το μισώ υπερβολικά
Jul 06 2011 00:33
Photo

KaiVagelio

Άουτς δε λες τίποτα. Ευτυχώς ήταν για ένα 3μηνο αν θυμάμαι καλά. Μέχρι και το μελάνι που χύθηκε για το συμβόλαιο δεν άξιζε. Να πω την αλήθεια αν και περίμενα περισσότερα από το exorcist δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε, κάτι ανάλογο με το nuramago. Όταν παίρνουν μέρος κι άλλοι χαρακτήρες στα fillers αλλά μένουν in character δε με χαλάει. Βέβαια δεν έχω διαβάσει και τα manga απ' τα συγκεκριμένα για την ώρα. Πάντως στο Beelzebub πχ τα fillers ήταν πετυχημένα (προσωπική άποψη βέβαια) γιατί ήταν όλοι τόσο in character που δε θα μου έκανε εντύπωση αν μάθαινα πως τους είχε βοηθήσει ο Tamura. To Deadman από την άλλη ενώ σαν concept έχει ενδιαφέρον έχει ένα προταγωνιστή που θα έπρεπε να τρώσε σε ΚΑΘΕ επεισόδιο ένα ωραίο και ξεγυρισμένο χαστούκι για να νιώθει ο θεατής πως βγαίνουν τα σπασμένα του. Βέβαια λένε ότι το έχουν πετσοκόψει τελείως το manga στη μεταφορά του. Έτσι είναι, αμα δεν party κι εσύ πώς να κάνουν party και οι αποδόσεις σου. Την είχε δει τη δουλειά ο Date κι ας είχε ένα μάτι. Ακολουθείς Rumbel δλδ. Καλά κάνεις, εγώ προχώρησα με Horrible. Όχι ότι μου κακοέπεσε, αλλά καμία σχέση η δουλειά στη μετάφραση. Yup, το παρακολουθούσα ongoing. Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ και κρίμα που τελείωσε. Τώρα να παρακαλάμε να συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά σε πωλήσεις τα Blu-ray του και ό,τι άλλο merchandise έχει να πάρουμε άλλη μια ωραιότατη 2η season γιατί μας το κόψανε και σε άσχετο σημείο. Οι ερμηνείες των seiyuu πάντως ήταν καταπληκτικές. Στο τελευταίο επεισόδιο πάντως πέρα από αυτά που γινόταν γελούσα και μόνο με τη σκέψη του τι θα γινόταν αν παιζόταν κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Ομαδικοί αφορισμοί, παπάδες στα κανάλια, την Λουκά να πρωτοστατεί σε όλα, χαμός. Μια κωμωδία από μόνη της. Αλλά επειδή εκεί στο Japan δε χαμπαριάζουν από τέτοια βγαίνουν και τέτοια anime και τα βλέπουμε κι εμείς (καθόλου παράνομα). Το ΑΡ σαν να άρχισε να κουνιέται τελευταία. Μπήκα πριν καιρό αφού είχα να πατήσω για πολύ μεγάλο διάστημα και είχα πως αρχίσανε να ξαναπερνάνε τίτλους, βαθμολόγησα 1-2 που είχα δει και την έκανα. XD Έχει καθόλου κίνηση στο forum;
Jul 06 2011 00:20
Photo

Tanatsos → Kρεμμυδοιππότης

Το καλό είναι ότι είχες τα μάτια σου ανοικτά και σε άλλα πράγματα...Εγώ μετά από αυτό που πέρασα τα τελευταία 2 χρόνια με το φροντιστήριο σχεδίου που μου έτρωγε 14 ώρες(μαζί με το πήγαινε-έλα) από το Σάββατό μου(=παραπάνω χρόνος για διάβασμα και ξεκούραση) θα ξαναέδινα σίγουρα και 2η φορά αν δεν περνούσα
Jul 05 2011 23:49
Photo

Kenny → olgidio

Ώστε έχεις κι εσύ παρέα που παίζετε mahjong! Αθήνα να φανταστώ, ε;
Jul 05 2011 23:37
Photo

VagelioKai

Vodafone? Αουτς Τ^Τ Όταν στο χωριό μου δεν είχαν ιντερνετς ήμουν στην ίδια κατάσταση. Είχα βαρεθεί να βαριέμαι (η μόνη διαφορά είναι ότι πάω παραλία το βραδάκι). Μακάρι να είχα κι εγώ τις ίδιες αντοχές, αλλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να παρατάω το κάθε shounen που αρχίζω. Το exorcist το σκυλοβαρέθηκα, το fairy tail μου έχει σπάσει τα νεύρα και τρέμω πλέον να αρχίσω το DW γιατί φοβάμαι μη το αφήσω κι αυτό. Τον γορίλα? Χάλιας είναι, όσο για το ασπρόμαλλο γλυφτρόνι του, τι να πω... ακόμα χειρότερο. Α, και οι αποδόσεις του yukimura πέφτουν λίγο σε αυτή τη σεζόν (να 'ναι καλά ο σέξυ πειρατής και ο date με τα engrish που στην κυριολεξία την σώζει). Yup, μόλις μπήκα στο arc που η tama-chan κολάει ιό. Κωμωδία... τι σου έχω: [URL]http://www.animeplanet.gr/1790_yondemasu_yo_azazel-san.html[/URL] Είναι μικρούλα βέβαια και δεν ξέρω αν την έχεις ήδη τσεκάρει, αλλά για ΄μενα ήταν το comedy της χρονιάς. Τόσο καφρικό, αισχρό, ελεϊνό, μοναδικό, προκληρικό κλπ. Το αγάπησα.:kawaii:
Jul 05 2011 23:19
Photo

keitaro → iristella

you are welcome!!!:joyful:[SIZE="1"]Κοίτα μεταξύ μας αυτά που λες τα ξέρω και γώ και κατά βάθος βάθος(πολύ βάθος όμως^^) το παραδέχομαι ότι το berserk μετά το golden arc έχει γίνει πατάτα με περικεφαλαία[/SIZE]:whistling: αλλά το funboy που βρίσκεται στην επιφάνεια μου επιβάλλει να διαφωνήσω μαζί σου οπότε you are wrong iristella!!!Berserk is the GREATEST MANGA EVER whether you like it or not!!!:stubborn: there you have it:gotit:
Jul 05 2011 23:17
Photo

demonicMC → iristella

Yayyyyy, Iri called me sweety, όπως και στο πρώτο vm!
Jul 05 2011 23:09
Photo

Kρεμμυδοιππότης → Tanatsos

σχέδιο έγραψα γύρω στο 14 και στα 2 αλλα και 20 να έγραφα δεν θα περνούσα αφου έβγαλα 15460 μορια. Ελπίζω τώρα να περάσω μαθηματικό ιωαννίνων αλλά πρέπει να πέσει 600 μόρια κάπου αλλιώς μαθηματικό κρήτης. Το καλό είναι πως με τα μαθηματικά έχω άπειρες επιλογές για μεταπτυχιακά + το ότι μου αρέσουν οπότε αν περάσω ιωαννινα θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια απογοητεύτηκα πολύ απο το πως τα πήγα στις πανελλήνιες
Jul 05 2011 21:40
Photo

iristella → croco~boy

Eυχαριστώ πολύ για τις ευχές. Αποτοξίνωση is good. Και εγώ την εφαρμόζω αυτές τις μέρες εξού και η αργοπορία. *send e-cheesecake*
Jul 05 2011 21:08
Photo

iristella → Lord Leon

Eυχαριστώ πολύ για τις ευχές. Και σε σένα τα καλύτερα εύχομαιιι. :) (έλα τώρα όχι σiχαμένη η Marilyn και πιαστούμε μαλλί με μαλλί) Ντάξει ο χρόνος ανταπόκρισής μου τα σπάει. Πετάει η ομάδα λέμε. (αφηρημάδα over 9k)
Jul 05 2011 21:06
Photo

iristella → keitaro

Το quantity beats quality έχουμε δει άπειρες φορές ότι δεν ισχύει... Υοu can do better dear. :P Το μοναδικό πράγμα στο οποίο βασίζεται το σπαθί του Guts είναι η οργή, και η στείρα δύναμη. Αυτό δεν είναι ξιφομαχία ούτε κάνει το σπαθί τον ξιφομάχο. Όπως δεν προδικάζουν τα μπράτσα το αποτέλεσμα ενός αγώνα πάλης. Γι αυτό και χρειάζεται "βοηθήματα" όπως το κανόνι και η πανοπλία που ανέφερες και γι αυτό ήταν είναι και θα παραμείνει ένας loser σε όλη την πορεία του manga. To μόνο που τον κρατάει ζωντανό είναι το plot armor και η μεροληψία του δημιουργού υπέρ του. Anw το Berserk είναι ένα μέτριο manga με ωραίο art έναν ενδιαφέρων antagonist και έναν πολύ κακογραμμένο main lead από όλες τις απόψεις. :) btw thanks for the friend request. :D
Jul 05 2011 21:01
Photo

Kaidou → croco~boy

Η sig σου τα σπαει :P
Jul 05 2011 20:34
Photo

KaiVagelio

:sigh2: Θέλω κι εγώ Internet στο χωριό. Όχι τίποτα άλλο, μια φορά είχα δοκιμάσει να βάλω vodafone και ΠΟΤΕ ξανά. Η βλακεία στο χωριό είναι ότι δε μ' αρέσει και πολύ η θάλασσα οπότε πάντα κάθομαι το πολύ και με το ζόρι 2 ώρες και πάντα πηγαίνω πρωί οπότε την υπόλοιπη μέρα κωλοβαράω. Δλδ σκέψου τώρα ότι πρέπει να γεμίσω με κάτι τον χρόνο μου από τις 10 το πολύ που θα γυρίσω [I](αν πάω)[/I] μέχρι τις 12 - 01 το βράδυ, μη σου πω και 02. Γενικά δύσκολα να παρατήσω σειρά τελείως αν όχι πριν τα 6, τότε πριν τα 3. Θα πρέπει να μη μου αρέσει κανένας χαρακτήρας, να έχει πολλή κλάψα, να μη με τραβάει η υπόθεση, να μου βγάλει την πίστη δλδ γενικότερα για να το ξαπστείλω. *γκουχ*D.N. Angel*γκουχ* To Shiki συγκεκριμένα έτσι όπως το βλέπω το κόβω στα γούστα μου οπότε για να μου λες πως θα μείνω ικανοποιημένη μάλλον θα μου αρέσει αρκετά. :/ Δεν ξέρω, δε μου άρεσε ο νέο αντίπαλος. Έβλεπες τον Nobunaga, και έβγαζε coolness, τον φχαριστιόσουν. Τώρα που είδα αυτόν λέω "τι μας φέρανε" ποζεριά και φύγαμε. Είδα και το άλλο με τα άσπρα μαλλιά και τη μάσκα να χαίρεται από δίπλα και ξέρω ποιος θα μου τη σπάει πλεόν. Ναι, λιγότερα GB και υλικό αρκετό για να περάσει το καλοκαίρι. Σε φυσιολογικά επίπεδα δλδ. Gintama, έτσι-έτσι-έτσι :hehehe: πάει πολύ και με τις διακοπές του καλοκαιρού. :kakaka: Επίσης αν έχεις καμιά καλή κωμωδία ή ότιδήποτε (ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει) άλλο να προτείνεις ρίχτο να το κατεβάσω όσο έχω ακόμα καιρό. Ξεμένω από κωμωδίες και θα μου μείνουν όλα τα άνοιξε-πέτρα-να-διαβώ για το καλοκαίρι.
Jul 05 2011 20:14