Community Status Updates
keitaro → iristella
aloha!!!Έκανα ένα λαθάκι και έβαλα 2 φορές το ίδιο post στο θρεντ με τα webcomics.Could you please delete it :P ?
Jul 06 2011 14:14
MikaZuki → IlPalazzo
δεν μιλάω για κάτι τόσο απλό και φτηνό δυστυχώς
[url]http://www.ichiroya.com/item/list2/89231/[/url]
Jul 06 2011 13:25
Tenshi → Jorg
Hehehe!! Ναι ήμουν με τη κοπέλα μου. Πήγαμε να πάρουμε κούτες για τη μετακόμιση!!!! :P
Jul 06 2011 10:43
Tenshi → Blacker_than dark
Ναι παίζ,αλλά δεν έχω αυτό το όνομα!
Το δικό μου είναι FollowTheLight ;)
Jul 06 2011 10:43
olgidio → Kenny
Yep! Βασικά με τον Xalathal και τον αδερφό του όταν έρχεται η κοπέλα του τελευταίου.
Jul 06 2011 10:01
BoredForLife → Zouhan
Εγω ακομα να το βρω καπου >.> Μονο P3P.... αντε να βγει το ανιμε να ησυχάσω :P
Jul 06 2011 08:37
Kai → Vagelio
Ναι. Μπορώ να πω ότι στο Nura βρήκα τις μάχες ως εκεί που έχω δει (21) κάπως ανιαρές, αλλά τουλάχιστον οι χαρακτήρες και το θέμα των οικογενειών ήταν αρκετά καλοί. Στο Αο υπάρχουν μπόλικες χαρακτήρες αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει κάποιος ιδιαίτερη αίσθηση. Να φανταστείς, ακόμα κλαίω τον Shiro που ήταν ο μοναδικός που πήγα με τη μία.
Καταλαβαίνω τι θες να πεις με το Beelzebub, όταν είχα μείνει πίσω επειδή είχε αλλάξει το πρόγραμμα και είχε γίνει ένα μπέρδεμα (τότε με το Τσουνάμι μόνο αυτά δε θα κοιτούσαν οι άνθρωποι) λέω, εντάξει πάει έμεινα πίσω, θα είναι και μεγάλο θα πάει για stalled στο τέλος. Τελικά όμως το έβλεπα όταν δεν είχα όρεξη για κάτι άλλο και σιγά-σιγά τα έφτασα τα επεισόδια. Τα fillers δε με πειράξανε, είχε περισσότερο Furuichi και Alen Delon και είχαν πλάκα, οπότε το βλέπω ευχάριστα.
Φαντάζεσαι επεισόδιο με τον Azazel στην Ελλάδα; Θα του πήγαινε. Τι θα είχε να γίνει XD
[QUOTE]Because εγώ και οι ami τσεκάρουμε τους τίτλους υπό δημοσίευση, surprise:hiding_something:[/QUOTE]
:kill4u: Τι καινούργιο θα έχουμε δηλαδη;
Jul 06 2011 02:13
Vagelio → Kai
Υup, that's what I mean. Αλλά εφόσον είχα ήδη δει κάτι παρόμοιο πρόσφατα *points at nura*, το ao no exorcist μου φάνηκε πολύ συνηθισμένο. Να σου πω την γνώμη μου, μέχρι εκεί που διάβασα το manga του exorcist μου έδωσε την εντύπωση ενός ικανοποιητικού shounen action χωρίς όμως να έχει κάτι ξεχωριστό πάνω του και θεωρώ επίσης την ανιμέ μεταφορά τοο αρκετά πιστή.
Το beelzebub χωράει άνετα filler εφόσον πρόκειται για κωμωδία στην ουσία αρκεί να υσχύει αυτό που είπες. Το πρόβλημα μου είναι ότι φοβάμαι να το ξεκινήσω γιατί είναι εβδομαδίαιο και ξες τώρα.... 18 σελίδες manga πλέουν μέσα σε 20 λεπτά animation...
Ok, δεύτερη αρνητική γνώμη που παίρνω για το DW μέσα σε δυο μόλις μέρες. Στο μέλλον και αν το αρχίσω, μόνο μάνγκα.
Ας το πάμε χαλάρα το gintama.... ούτως η άλλως δεν πρόκειται να τελειώσει XD.
TO AZAZEL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;! Έχεις τρομακτικές ιδέες! Απαπαπαπαπα, δεν είμαστε εμείς γι' αυτά :Crying2: (αν και θα ξανάνοιγα την τηλεόραση έτσι).
Because εγώ και οι ami τσεκάρουμε τους τίτλους υπό δημοσίευση, surprise:hiding_something:
Jul 06 2011 01:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed