Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πάλι καλά γιατί ειλικρινά νόμιζα ότι θα το τέλειωναν έτσι.
Χα χα, γίνονται γίνονται όλα γίνονται. Μην ανησυχείς, θα στα φέρω. Όσα έχουν βγει μέχρι να σου ρθω δηλαδή.
Έλα μωρέ καλά είναι, μην τρελαίνεσαι. Αλλά κάτσε, το Bl 114 όχι μόνο το διάβασα το χω κατεβάσει ήδη, σίγουρα δεν το χεις ή δεν εννοείς το 115? Ε, θα σε φέρω και τα δύο τέλος πάντων...
Lol, είσοδος με το φλασάκι στην πόρτα nice...
Jul 07 2011 14:28
didimakia → Kρεμμυδοιππότης
Για Buriza πηγαινε ? χαχαχα
Ξερω οτι εχουν αλλαγες, με ενημερωνει ο φιλος μου. Παλια ημουν και σε clan στην Garena, damn Πολυ καψιμο ειναι XD
Jul 07 2011 14:14
Kai → Fallen_Mpougatsa
Όχι-όχι-όχι. Το Hokegami τελειώνει στο 87 και είμαστε ακόμα στο 42, κάτσε, είναι νωρίς. Τουλάχιστον πρόλαβε και έδειξε τι έγινε όταν ήταν μικρός ο Hades-senei αν κρίνω από τα covers. Το τελευταίο chapter θα βγει στo Ultra Jump NEXT που θα ξεκινήσει το καλοκαίρι σύμφωνα με τη σημείωση στο τελευταίο chapter που βγήκε στη Jump. Βαθιά μέσα μου ελπίζω να μας κάνουν έκπληξη και να το κρατήσουν εκεί.
:hahaha: Τώρα την έκατσες κανονικά. Αν γίνεται τα
Reborn(344)
Sket Dance(152)
Hokegami(42)
Bakuman(138 )
Beelzebub(114)
[COLOR=black]Εnigma(38 )[/COLOR]
[COLOR=black]Αν γίνεται (και κάνει και update) Kuroko No Basket αν βγάλει (71) γιατί είναι σε καλό σημείο (>^^<)"[/COLOR]
[COLOR=black]Και ΑΝ-Αν-αν γίνεται, αυτό μόνο αν βγει και αν το πάρει το μάτι σου το Harisugawa in Mirror world που ξεκινάει τώρα από το Kano Yasuhiro. [/COLOR]
[COLOR=black]Θέλω την Jump μου ζητάω πολλά?[spoiler]Ναι, ζητάω πολλά actually.[/spoiler] XD Αυτά γιατί είναι ήδη αρκετά.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Στα υπόλοιπα θα καώ όταν επιστρέψω.[/COLOR]
[COLOR=black]:smokingg: Αν δεν φέρεις το πράμα δεν έχει είσοδο[spoiler]:kakaka:Δεν το εννοώ φυσικά, θα είσαι σαν όαση εκεί πέρα, οπότε έλα και χωρίς αυτά[spoiler] [SIZE=1]Τα ψιλά γράμματα ->[/SIZE] [SIZE=1][I]το παραπάνω δεν ισχύει στην περίπτωση που δεν φέρεις το Reborn[/I][/SIZE]![/spoiler][/spoiler][/COLOR]
Jul 07 2011 14:11
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι ναι, άρχιζε από τώρα για να τα χω και υπ'όψιν μου -και δεν είσαι η μόνη με προβλήματα μνήμης, πίστεψέ το- ώστε σίγουρα να τα φέρω όλα. Να σε ρωτήσω και κάτι που όλο ξεχνάω...το Hoshigami έτσι τελειώνει? Δεν έχει άλλο καταληκτικό chapter αυτό ήτανε, όσο χαρήκαμε χαρήκαμε?
Jul 07 2011 13:30
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Να σου κάνω παραγγελιά από τώρα δλδ για όταν θα έρθεις;
Jul 07 2011 13:27
Jorg → Kamen Tantei Zura
Why don't you join us Zura? Έχει πλάκα to the dark side.
Γενικώς, δεν μπορώ να συγκρατηθώ όταν βλέπω κάτι που με ενοχλεί. Προσπαθώ να το σταματήσω τώρα. :P
Σαν το άλλο το op fanboy, βέβαια, τίποτα! "Δεν γίνεται top χωρίς one piece μέσα!"
:hahaha:
Jul 07 2011 13:12
Kamen Tantei Zura → Jorg
Και περιμένατε ότι ο τύπος εκείνος θα καταλάβαινε ότι τα πρώτα επεισόδια υπήρχαν κανονικότατα στο manga και απλά άρχιζε η σειρά ως gag; :P ό,τι και να του λέγανε δεν ένιωθε.
Jul 07 2011 12:56
Kaidou → SkullKaizer
Καλα εκανες και το αφησες,σιγουρα θα το χρειαστω.Οσο για το meeting δεν ξερω αν μπορω να ερθω. :(
Εδιτ:Εχω καρτα μονο για ενα τηλεφωνημα, οποτε αν σε παρω να εισαι γρηγορος και περιεκτικος :P
Jul 07 2011 11:50
SkullKaizer → Kaidou
7/7/2011 σημερα ειναι πεμτη :P απλα θεωρο οτι ακομα και αν ειναι μετα τις 12 τα μεσανυχτα δεν εχει αρχιση η επομενη μερα αφοτου δεν εχω κοιμιθει ακομα XD
επιδη μαλον θα χαθουμε σου στελνω σε pm το κινιτο μου ουτος η αλλιως μπορει να ξαναβρεθουμε στο art-meeting ^^
Jul 07 2011 10:15
DarkElf → Samu
[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10209"]Αυτή[/URL] είναι η σειρά ταινιών που σου έλεγα.Το tv special που έχουν ποστάρει λογικά θα κάτσω να το δω σήμερα.
Επίσης το anime που ξέχασα να σας πω χθες και ξεκινάει σήμερα,μαζί με το usagi drop είναι το No 6,που πρέπει να'ναι πολύ καλό.Ήταν να στείλω κάτι άλλο?:hmmm:
Jul 07 2011 09:45
Kaidou → SkullKaizer
Αντωνη εμενα.Θα με καταλαβεις απο μακρια.Κυριο χαρακτηριστικο μου ειναι η απεραντη γοητεια μου.:8):
Θα ειμαι εκει ;)
Κατι ακομα.Σημερα ή αυριο.Εχω μπερδευτει λιγο :/
Jul 07 2011 05:45
Zem@c → Osama Bin Laden
Δεν ειμαι σιγουρος αλλα αυτο το ψαρι που εχεις σαν φωτο δεν ειμαι απο μπομπ σφουγγαρακι ο τυπος "σοκολααααααααααατααααα!"????
Jul 07 2011 04:14
Kρεμμυδοιππότης → didimakia
έχουν αλλάξει πολλά όμως να ξέρεις. Ο trol έχει 2 καινουργια skill πχ και υπαρχουν και πολλοι άλλοι χαρακτηρες με αλλαγμενα skill. Πάντος όποτε μπόρεις πες να μπούμε κανα game. Kαλά μόλις τώρα έπεξα ενα με weaver είχα φτάσει 18 + kills αλλά χάσαμε γιατί οι αντίπαλοι pudge και mirana είχαν map hack και είχα εντελώς fail team. Είχα μια Mortred που έφτιαξε crystalys!
Jul 07 2011 03:56
didimakia → Kρεμμυδοιππότης
Αν και εχω να παιξω κανα 6μηνο, η Dota ειναι σαν το ποδηλατο. Δεν ξεχνιεται. didimakia εχω κι εκει. Κανε με κι εσυ γτ το garena failαρει (κλασσικα :P)
Jul 07 2011 02:35
eyl → Warchief
ε τότε να να προτείνω γενικά τον reader στο dynasty μας κ έχει ότι έβγαλε το lililicious αλλά κ realeses απο άλλα groups. ειδικά σε εσένα θα προτείνω το blue friend απο yurikai (δεν είναι στον reader). whenever you have time of course!
Jul 07 2011 02:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed