Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → shinigami94

Ah, πόσο πίσω με πήγες :P *αναπολεί τις λαμπρές ημέρες που διάβαζε AS*
Jul 07 2011 22:01
Photo

shinigami94 → Night Wizard Seal

Όντως. Βέβαια δε νομίζω πως κάποιος που έχει πρόβλημα με τέτοια θέματα να θέλει να διαβάσει 20 τόμους :P Απο την αρχή γίνεται ξεκάθαρο οτι δε θα υπάρξει και καμία φυσιολογική σχέση εκεί μέσα :P
Jul 07 2011 21:53
Photo

Σαφώς. Άλλωστε και αυτή ήθελε να είναι "he". :P Anyway, είναι το μόνο πράγμα που δεν δέχεσαι σαν κριτήριο στο AS. :P If you do, you are doomed.
Jul 07 2011 21:46
Photo

Whatever :P [SPOILER]Δεν βοηθάει και η εμφάνιση :P[/SPOILER]
Jul 07 2011 21:42
Photo

[spoiler] "την" :P [/spoiler]
Jul 07 2011 21:35
Photo

Είπα να φτιάξω και ένα set με τον τρελό xD
Jul 07 2011 21:23
Photo

*Looks at his seto* *mouth's open* :P Mado Hatteru
Jul 07 2011 21:07
Photo

animestarling → Lucy Heartfilia

Συγγνωμη... Εχει βγει το Kimi no Todoke σε drama και παιζει ο Haruma Miura και δεν με σκουντηξες να με ξυπνησεις...;;;!!! Τι fellow otaku εισαι εσυ...;;!!:sadist: [SIZE=1](αστειευομαι, μην το παρεις στα σοβαρα το ξεσπασμα μου... ειναι της εκπληξης:run:)[/SIZE]
Jul 07 2011 17:40
Photo

animestarling → ATANASHIOSU

Μολις ειδα το e-mail σου...
Jul 07 2011 17:19
Photo

didimakia → Kenny

[spoiler=*_*][img]http://media.tumblr.com/tumblr_l81nhk88Vi1qzywv2.jpg[/img] [img]http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2011/156/9/d/cowboy_bebop_tattoo_by_fennec777-d3i424b.jpg[/img] [img]http://27.media.tumblr.com/tumblr_lf4uatSJ851qf1rcxo1_400.jpg[/img][/spoiler]
Jul 07 2011 15:48
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Ωχ, κάνανε και ολόκληρη συζήτηση γι' αυτό; Πάρα πολύ ωραία. Φαντάζομαι πόσο χαιρόσουνα. Ε τώρα, σιγά. Εσύ να λες αυτό που ξέρεις και ό,τι θέλουν ας σκεφτούν. Μα φυσικά! Γίνεται να τους αλλάξουμε γνώμη; Χαχαχαχα, ναι είχε κάνει τέτοιο η Anelis. Τι είχε βάλει; Νομίζω High School of the Dead. Ώστε αρχίζεις να αποκαλύπτεις τον πραγματικό σου εαυτό και τα πραγματικά αγαπημένα σου anime. Αν το κάνεις εσύ αυτό, πρέπει να το κάνω και εγώ. Μόνο εσύ θα γνωρίζεις τα πραγματικά αγαπημένα μου anime. 1. Naruto 2. One piece 3. Fairy Tail 4. Bleach 5. Death Note 6. Elfen Lied Δεν έχω άλλα, τις επόμενες 4 θέσεις μπορεί να τις καλύψει το Naruto. To One piece δεν είναι για πρώτη θέση, το Naruto τους έχει όλους. Μου λες ότι είναι και πρώτο από όλα το One piece.
Jul 07 2011 15:39
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Καλύτερα, θα σου ερχόταν συνέχεια ειδοποιήσεις για το τι έγινε με τον Ace. :P Γιατί εκενυρίζω τους άλλους... Προσπαθώ τουλάχιστον να είμαι όσο πιο ευγενικός γίνεται. XD Μα τα πρώτα 20 επεισόδια ΕΙΝΑΙ fillers! Το είχαμε συζητήσει και με την αδερφή σου και βγάλαμε στο φως ανήκουστες αλήθειες! Κοίτα, να σου πω την αλήθεια, και εγώ για να κάνω τον έξυπνο το είπα αυτό. Το πραγματικό top 10 μου είναι αυτό: 1. One Piece 2. One Piece 3. One Piece 4. One Piece 5. One Piece 6. Bleach 7. Naruto 8. Fairy Tail 9. *Add random anime της φετινής η περσινής season* 10. Death Note [size=1]Ψιλοκλεμμένο από την Anelis, but anw[/size]
Jul 07 2011 15:28
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

[QUOTE]Ναι-ναι, θα το περάσεις κάτι από την πόρτα και θα πεις Fallen. Θα τσεκάρω να δω πρώτα αν έχεις φέρει το πράμα και μετά θα μπεις. [B]Εννοείται φυσικά πως για να γίνει όλο αυτό όταν επιστρέψουμε από την στάση θα μπω πρώτη μέσα από το παράθυρο.[/B] [/QUOTE] Aπλώς πέθανα από το γέλιο. Ειλικρινά. Ένα λεπτό γελούσα.
Jul 07 2011 15:07
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Είπα να το κάνω άλλα προς στιγμήν το μετάνιωσα :P Λογικότατο. Σε καταλαβαίνω. Γιατί προσπαθείς να σταματήσεις; Το θέμα πάντως με το Reborn το έχω βαρεθεί. Το έχω ακούσει ένα εκατομμύριο φορές. Τι λες τώρα; Γίνεται; Πες μου γίνεται; Μόνο και τον αμφισβητήσεις.
Jul 07 2011 14:55
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Όχι, καμία σχέση. Θα ήταν πολύ βλακεία αν τελείωνε έτσι, χωρίς να μάθουμε και 1-2 πράγματα. Τα chapters είναι τα τελευταία που διάβασα, sorry αν σε μπέρδεψα, οπότε ναι, μετράς από το επόμενο -115, εκτός κι αν έχει βγει το 115 και δεν το έχω δει. Ναι-ναι, θα το περάσεις κάτι από την πόρτα και θα πεις Fallen. Θα τσεκάρω να δω πρώτα αν έχεις φέρει το πράμα και μετά θα μπεις. Εννοείται φυσικά πως για να γίνει όλο αυτό όταν επιστρέψουμε από την στάση θα μπω πρώτη μέσα από το παράθυρο.
Jul 07 2011 14:37