Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Adventurer
Ε χε χε, ωραία βρε αφού τελειώνουν και οι ετοιμασίες. Το ρεύμα? Χμ...θέμα κι αυτό. Δεν ήξερα ότι είναι καινούργιο το σπίτι, νόμιζα ότι θα πήγαινες σε παλιό θα νοίκιαζες δηλαδή. Lol βρε, ΟΚ, θα τα πούμε τότε λογικά.
Α, θα σου αρέσουν οι ιδέες μου αγαπητέ μου, είχα έμπνευση μεγάλη αυτην την φορά και έβαλα όλη μου τη μαεστρία. Θα χαρείς κι απ'το alignment που διάλεξα... Χα. Χα. Χα.
Sep 15 2011 08:20
eyl → FateTestarossa
κ όμως! υπάρχει κ στο anime.gr η fato-chan! *clap*clap* απλά έτυχε η nanoha να είναι απο τα πρώτα anime που είδα όταν ξεκίνησα να βλέπω anime, κ υπερ-ενθουσιαστικα με το nick σου. καλώς όρισες στο anime.gr!
Sep 15 2011 06:10
Adventurer → Fallen_Mpougatsa
Καλα λεει ρε μοριο, πηζω στην Κατερινη αλλα πλεον βλεπω φως - την Παρασκευη γινονται οι τελευταιες ετοιμασιες στο μελλοντικο μου σπιτι!! Το μονο προβλημα ειναι ποτε θα μπει το ρευμα :-Χ Εν πασει περιπτωσει, το σουκου θα κανονισω στανταρ καφε με την Aoshiπαρεα, και απο Δευτερα βρισκομαστε επισημα για να με... τρομαξεις με τις ιδεες σου :P
Sep 15 2011 01:49
Mad_Hatter → Putin
ok βρήκα λύση
>quit game
>insert Calamity Trigger disk
>pick Nu
>sweet fucking revenge
To 8k dmg δε το ονειρεύτικα, μολίς τώρα το ξαναεπιβεβαίωσα, είναι με αυτή την παπαριά που σε πετα ψηλα και σε κοπανάει κάτω. Αλλές φορές είναι 2.4k, δε ξέρω γιατί σκατά τετραπλασιάζεται.
Ξαναπροσπάθησα άλλες 3 φορές. Του πήρα μόλις ένα γύρο από τους 5 που είναι κάθε Match.
Μου βγάζει άκυρες όλλες τις κινήσεις που έκανα πάντα.
Τα 236Β και 236c τα σταματαει με τι ******* που με πετά στον αέρα.
Κίνηση που να ξεκινά με C δε κατάφερα να βγάλω όλη τη νύχτα.
Μόλις με φέρνει κοντά του και πάω να κάνω backdash με ξανατραβά πάνω του με κάτι μαγνητικές παπαριές.
Ενα άλλο συνιθισμένο combo που κάνω πάντα για λίγο εύκολο dmg, το d2D->dD->d214D πριν το τελευταί χτύπημα κάνει μια παπαρία που τραβιέται πίσω, blockάρει το χτήπημα και κάνει charge εκεί που προσγειώνομαι.
Ένα από τα παραπάνω λάθη κάνω και μέχρι να ξεφύγω πάνε τα 3/4 του hp μου :(
Στο very hard παίζω atm και είναι ο μόνος που συναντάω τέτοιο πρόβλημα, με όλλους τους άλλους είμαι ok.
Τι να πω, ίσως είναι που δεν έκανα ποτέ Practise με αυτός και δε ξέρω να Blockαρω τις επιθέσεις του, ίσως είναι και που παίζω 4 ώρες σερί και μου γλιστράνε τα δάχτυλα από τα πλήκτρα, παραδέχομαι την ήττα για σήμερα και συνεχίζω αύριο.
[SIZE=1]btw αν σου βρίσκεται και κάνα καλό fanart (lamda περισσότερο), ξέρεις που να το πετάξεις xd[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1]also σε περίπτωση που δε το έχεις πάρει χαμπάρι, πριν γλινει 404 και αυτό [URL]http://boards.4chan.org/c/res/1747900[/URL][/SIZE]
Sep 15 2011 01:17
Hyuuga_Nikorasu → veg3ta
[IMG]http://d.yimg.com/i//ng/sp/eurosport/20110914/25/73bfc78f251b4ae41ee5ce15e5946b54.jpg[/IMG]
[SIZE="7"][B][I][FONT="Franklin Gothic Medium"]questi [COLOR="Blue"]siete[/COLOR] voi [COLOR="Blue"]!!![/COLOR][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Sep 15 2011 00:30
Putin → Mad_Hatter
8.700 το βρίσκω λίγο απίθανο. χδ
Γενικά όλες οι στρατηγικές εναντίον του Τάγιερ περιλαμβάνουν να μη μένεις κοντά του πολλή ώρα, ειδικά στο cpu που με την πρώτη ευκαιρία θα σου δώσει command throw (τα ωραία throws που σε πιάνει και σε σκάει κάτω, Potemkin style). Ό,τι κόμπο καταφέρνεις να δώσεις, τελείωνέ το με κάτι που τον πετάει ΜΑΚΡΥΑ. In Lambda's case συνήθως μιλάμε για το 236B.
Τώρα χωρίς να θέλω να σε κάνω να νιώσεις άσχημα, ο Χαζ και η Λ είναι τα χειρότερα μάτσαψ του Τάγιερ. :P Στα περισσότερα μάτσιζ που θα δεις, ο Τέηγκερ θα παλεύει με νύχια και με δόντια να κάνει λαντ έστω και ένα κόμπο. Ειδικά από Χαζάμα τρώει του μπούστη το δούλεμα με time-outs και τα σχετικά.
You're a zoner, with D being your zoning tool. Κάνε αυτό που κοροϊδεύουν όλοι για τη Λ: DDDDDDDDDDDDDDDDDD.
Μεγαλύτερη βοήθεια θα αποτελέσει το ανάλογο [URL="http://www.dustloop.com/forums/showthread.php?11747-CS2-Lambda-vs-Tager"]matchup thread[/URL] στο section της Λ στο dustloop. Επίσης, watch matches. Καλό μέρος για να βρεις υλικό είναι το κανάλι του Jourdal στο youtube, just search whatever you fancy.
Θα βρεις και λαχταριστά combo vids.
Κι εγώ μισώ τον Τέηγκερ, συμπάσχω!
Και η αφαίρεση του Αγαπημένου είναι προσωρινή αλλά και obligatory, bear with this serious set for a while.
Sep 15 2011 00:02
Mad_Hatter → Putin
βοήθα με να νικήσω τον tager!επιγόντως!
πραγματικά κάθε φορά που τον πλησιάζω πεθαίνω.Απλά πεθαίνω.
Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.
Δεν έχω ιδέα πλέον τι γίνεται σε αυτές τις μάχες.
Μου σκάει 8.700 με μία επίθεση που δεν μπορώ να δω καν από που μου έρχεται
Δε μπορώ ούτε καν να κρατήσω απόσταση με την lamda, Την κλείνει αργά η γρήγορα, και πεθαίνω.
απεγνωσμένη κραυγή βοηθείας
επίσης έκλαψα και για την καθαίρεση του trollzama από το avatar
Sep 14 2011 23:45
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Όχι ρε συ, σοβαρά τώρα... ήταν γαϊδουριά εκ μέρους μου που δε σου είπα κουβέντα... και ξεροκεφαλιά βασικά, γιατί [I]θα ήθελα[/I] να σε δω κι εσένα... Kai/Zura δεν φταίνε γιατί εγώ όρισα το meeting, ποιοι θα έρθουν, που και πότε κτλ. Τελευταία στιγμή όλα BTW.
Anyway, next time θα επανορθώσω. :congrats:
Sep 14 2011 22:41
Fallen_Mpougatsa → Kenny
By the way, Kenny πλάκα έκανα! Επειδή μου την είπες εσύ για το κλαμπ σου την είπα κι εγώ για την έξοδο, επουδενή δεν το εννοούσα έτσι! Ειλικρινά δηλαδή. Συγγν'ωμη για την παρτεξήγηση...! :3
Sep 14 2011 22:36
Fizzonion
Ούτε καν, σορρυ! :P ήμουν εκεί αλλά κοπέλα είμαι, δεν έχω ιδέα από yugioh εκτός του ότι έπαιρνα μικρή κάρτες και μια μπλούζα bleach αυτοσχέδια φόραγα άσπρη.
Sep 14 2011 22:17
Kai → Jorg
:hahaha: Ναι, βρε. Πώς το κατάλαβες, την κατάσταση στην Ελλαδάρα μας εννοούσα. Κάποια μέρα όμως, θα γίνει ο Μπιακουλίνος σου πρωθυπουργός... μπα, δε θα του φτάνει αυτό. Θα γίνει ο κυρίαρχος του κόσμου και θα δούμε κι εμείς μιας άσπρη μέρα.
Δε διαφωνώ, μέχρι ένα σημείο την πήγαινα κι εγώ, αλλά μετά απέκτησε μια παθολογική εξάρτηση από τον Ichigo και μας τα χάλασε. Όσο ήταν μόνο με τον Ishida, μια χαρά κοπέλα ήταν, έκανε και τ' αστεία της. Μετά... άσε... Φυσικά τον Μπιακουλίνο δεν τον φτάνει σε τίποτα, κρίμα που δεν μπορείς να πάρεις διαζύγιο αλλά σίγουρα ο Μπιακουλίνος αυτό το εμπόδιο το βλέπει σαν πρόκληση. Άλλωστε η σχέση σας δεν είναι ό,τι κι ό,τι. Θα την προστατέψουμε ό,τι και να γίνει.
:hahaha: Kukuku, of course-of course. Γράφε όμως κι εσύ στο thread πού και πού. It's not the same without you.
Sep 14 2011 21:34
Jorg → Kai
Βασικά δεν κατάλαβα τι εννοούσες με το που καταντήσαμε. :P Εννοείς για την γενική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλαδάρα;
Και εγώ και ο Λίνος μου είμαστε ευγνώμων για την συμπαράστασή σου.
Καλά, τις εξετάσεις ψιλοχιουεσμένες τις είχα. Τώρα θα αρχίσουν τα hardcore πράγματα. :hahaha:
Και μπορεί να αναζητώ συνέχεια τον Λίνο μου, αλλά ξέρω, βαθιά μέσα μου, ότι κάποτε, κάποτε θα γυρίσει.
:hahaha: Ααα, σε παρακαλώ. Εμφανισιακά μια χαρά είναι. Και σε χαρακτήρα, δηλαδή. Αμά δεν υπήρχε ο Ichigo και ορισμένες ιδέες του δημιουργού δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
Ναι, τον έχω βάλει φύλακα να μου προστατεύει το profile. :3
Και έτσι μπράβο. Δεν νοείται ποστ της Kai χωρίς hahaha emoticon.
Sep 14 2011 21:23
Kai → Fallen_Mpougatsa
V Ωχ, another stalker here. Σόρυ, δεν περίμενα να γίνει θέμα, ούτε εγώ το σκέφτηκα.:hot:
Sep 14 2011 21:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed