Community Status Updates
Kamui → Kai
Σ'ευχαριστώ για τη στήριξή σου, ακόμα και αν έχεις γίνει πράσινη απο τη ζήλια σου επειδή εγώ ζω αυτές τις μεγάλες στιγμές και εσύ χάνεις επεισόδια απο τη ζωή σου.
Μόλις τώρα πάω στο anime list να βγάλω απο τα favourites εκείνη τη βλακεία το gankutsuou και να προσθέσω το αριστούργημα no.6.:burningbe3:
Sep 15 2011 15:02
Adventurer → Fallen_Mpougatsa
Παμπαλαιο ειναι το σπιτι, και γι'αυτο οι μπαλκονοπορτες ηταν ετοιμες για διαλυση, και ετσι η σπιτονοικοκυρα (η οποια ειναι θεια μου) αποφασισε να εγκαταστησει καινουριες. Αυριο (Παρασκευη) πρωι λεει θα παει να κανονισει και για το ρευμα. Ελπιζω να μπει το ταχυτερο!
Αντε καλα, με επεισες, ακυρωνω το one-way εισητηριο για Αλμπουκερκη που εβγαλα μολις διαβασα το πρωτο μου vm. Φροντισε μη μου'χεις κανει καναν καρα-evil χαρακτηρα, θα σε φαω ζωντανη :P
Sep 15 2011 14:53
Kai → Kamui
Φυσικά, νομίζω πως μετά από καιρό σίγουρα θα είναι μια από τις σειρές που θα θέλεις και θα χρειαστεί να ξαναδείς για να πιάσεις καλύτερα αυτά τα βαθιά νοήματα που σου προσφέρει και να απολαύσεις για άλλη μια φορά το μεγαλείο του. Ζεις μεγάλες στιγμές, ξέρω. Προσπάθησε να απολαύσεις όσο καλύτερα μπορείς το τελευταίο επεισόδιο αυτού του έπους.
Sep 15 2011 13:35
Radagast → giota83
Γιατί απλά δεν κατεβάζεις dvdrip version του Paprika ; Θες να το παίξεις σώνει και καλά σε επιτραπέζιο dvd ?
Sep 15 2011 13:15
Kamui → Kai
Βεβαίως, δεν θα μπορέσεις να το δεις όλο μαζί γιατί θα πρέπει να κάνεις μεγάλα διαλλείματα ανάμεσα στα επεισόδια για να συλλέξεις τις σκέψεις σου και να σκεφτείς πάνω στο deep plot της σειράς.
Πάντως η αλήθεια είναι πως δεν μετανιώνω που το βλέπω.
Τέτοιο γέλιο δε ρίχνω ούτε στο nichijou και το sket dance, μόνο που αθυτή τη φορά είναι ειρωνικό.
Έτσι.Το καλύτερο χιούμορ το βγάζεις οταν δε το επιδιώκεις.:hahaha:
Sep 15 2011 13:14
AlucardISGodlike → LuluChan92
Geia...euxaristw gia to request :)....Ti manga s aresoun >?
Sep 15 2011 12:49
animestarling → AlucardISGodlike
Βιβλια, ακουω μουσικη, παιζω πιανο που και που- δεν το εχω και πολυ-, μαθαινω ιαπωνικα...αυτα... What about you my friend..???:P
thanx for the friend request...:)
στειλε μ σε pm το msn σου να μιλαμε πιο ανετα...
Sep 15 2011 12:35
Στο black butler θα βρεις μια soft version του Alucard ( Sebastian Michaelis) ... Αλλα εχω να προτεινω και το The Priest.. Ειναι manga.. Ισως να το βρεις ενδιαφερον...:)
Sep 15 2011 12:22
Putin → Mad_Hatter
236B και C μην τα πετάς randomly, το B version μόνο για combo ender.
Τώρα τα 8Κ πραγματικά απορώ από που σου έρχονται. Αυτά τα throws που λες έχουν 3 διαφορετικές εκδοχές: command throws με A και B, τα οποία κάνουν 2700 και 3000κάτι damage αντίστοιχα, και το distortion του που κάνει ~5600(!) damage. Δε νομίζω πως μπορεί καν να δώσει 8Κ χωρίς τη χρήση μπερστς και άπειρου meter or something.
Τι να σου πω, κράτα απόσταση όσο μπορείς, και όταν πλησιάζει μη μασάρεις αλλά πρόσεξε τι πάει να κάνει. Οι κινήσεις του συνήθως είναι αρκετά αργές αν δεν είσαι σε point-blank απόσταση, οπότε έχεις το χρόνο να πας για counter, ειδικά όταν προσπαθεί να σε πλησιάσει με Sledge Hammer.
And his backdash is a bitch, άπειρα invisibility frames στα οποία μπορεί να δώσει το input οποιουδήποτε throw και με το συμπαθή μαγνητισμό του να σε πιάσει.
Κι εμένα μου πήρε καιρό να προσαρμοστώ, just keep trying different approaches.
Fanart στα γνωστά μέρη, e-shuushuu has some nice stuff.
Και παραδόξως το θρεντ τό΄χα δει, παρόλο που έχω πατήσει στο /c/ μια, άντε δυο φορές από περιέργεια.
Sep 15 2011 11:53
Ανιδεες παιδι μου...χιχιχι.. Αστειευομαι παντως :).. Γουστα ειναι αυτα...
Οσον αφορα στο black butler νομιζω πως το anime ειναι ικανοποιητικο αλλα το manga ειναι σαφως καλυτερο// .. Οχι δεν διαβασω ουτε βλεπω... δεν μ'αρεσει... Το βαριεμαι..:/
Αλλα μ'αρεσει ο Cifer..
Sep 15 2011 11:41
FateTestarossa → eyl
thanks για το καλοσόρισμα. Θα σε κάνω σίγουρα φίλο μου μιας και ξέρεις το MSLN (Mahou Shoujo Lyrical Nanoha). Είναι και εμένα ένα από τα πρώτα και αγαπημένα anime που είδα. Ελπίζω να περάσω και εγώ αλλά και όλοι τέλεια!!!!!!!!!!
Sep 15 2011 11:30
Kai → Kamui
:hahaha: Όντως μια χαρά περνάτε στο no.6, αν εξαιρέσουμε τις μαζοχιστικές τάσεις που μάλλον έχετε όλοι κατα βάθος. I like. Κρίμα που δεν το έβλεπα ongoing, γιατί δεν πρόκειται να το δω και ποτέ, θα είχα έναν λόγο τουλάχιστον.
Sep 15 2011 10:35
...Νομιζω πως το Hellsing εκτιμαται απο πολλες κοπελες που ξερουν να βλεπουν αν και ειναι seinen.. :)
Σαφως και ειναι καλυτερο αφου ειναι OVA ... Εγω δυσκολευομαι να βρω ειναι χαρακτηρα που να ειναι ανταξιος του Alucard... Ακους Buck-Tick;;;!![ξερω οτι αναφερεσαι στους Pink Floyd :hahaha:]
Ασε το Noblesse ειναι πονεμενη ιστορια.. Το εχω αφησει σε ενα σημειο και δεν το εχω ξαναπιασει απο τοτε...
M'αρεσει το KHR, Black Butler - manga και το Bara no Tameni( το οποιο ειναι josei- not your cup of tea I think... )
To μα το θεο που πηγαινε;;;:hot:
Sep 15 2011 10:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed