Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Είπαμε, εγώ δεν είμαι stalker... είμαι spymaster. :mafia:
Sep 14 2011 20:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → Adventurer

Tι λέει άτομο? Πώς πάει? Πότε επιστρέφουμε Θεσσαλονίκη? Κ έχω και κάτι ιδέες για χαρακτήρα για το session... :D
Sep 14 2011 20:46
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Oh, now I get it...yes I do. I stalk, too after all. But, certainly not as well as you dear moederator. Ha ha, OK, OK ^^
Sep 14 2011 20:43
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

You know... the stalker kind. XD Συγγνώμη συγγνώμη, δε μου πέρασε από το μυαλό, δεν θα ξαναγίνει. :nanana: Θα σε καλέσω next time, OK; ^^
Sep 14 2011 20:42
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Ha ha, τι θαυμαστές δηλαδή? Γιατί τρομάζω...:kowai: Αλήθεια, αγαπητέ, μαθαίνω έξοδο την Κυριακή...και δε με κάλεσες. Χμ...
Sep 14 2011 20:21
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Κακοήθειες δεν είναι... μπελάς για σένα ίσως. :P
Sep 14 2011 20:13
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

E? Ποιος λέει τέτοιες κακοήθειες ε? :D
Sep 14 2011 20:07
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Επίσης ένα πουλάκι μου είπε ότι έχεις και θαυμαστές πλέον... :hihi2:
Sep 14 2011 19:52
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Πήγαινε στο πού καταντήσαμε. Οκ, όχι λυπημένες φατσούλες από εδώ και πέρα. Μην ανησυχείς, όσο δεν είσαι μέσα θα προστατεύω τη waifu σου με [s]τη ζωή[/s] τα posts μου. :hahaha: Αυτό να μου πεις, ξέχασα πως μιλάμε με το άτομο που μέσα στις εξετάσεις δεν κώλωσε να διαβάσει Ruroken. Άκου εκεί όμως να βαριέσαι ν' απαντήσεις στις [I]πολύ σοβαρές[/I] συζητήσεις. Και συ βρε, Orihime; Σε συγχωρώ επειδή πλέον το γούστο σου έχει βελτιωθεί και επειδή δε θέλω να έχω και μπελάδες με το Μπιακουλίνι σου. Τον βλέπω εδώ δίπλα με το όπλο > Έτοιμος είναι...
Sep 14 2011 19:22
Photo

KaiKenny

Το λέω από την έννοια ότι πιθανόν να λείπει στους fans και να του δώσουν και καμιά ψήφο παραπάνω και σωθεί. :hahaha: Lol, πήδες να δώσεις καλά νέα και σου δώσανε κακά. Τι τυχερό άτομο που είσαι.
Sep 14 2011 19:17
Photo

Jorg → Kenny

:hahaha: Τουλάχιστον η σχέση του Ίτσιγκο με τη Ρούκια είναι πλατωνική.
Sep 14 2011 19:16
Photo

Kenny → Jorg

Δεν τη βλέπω καλά την Orihime πάντως... εσύ την κερατώνεις με τον Byakuran, ο Ichigo με τη Rukia... τη βλέπω να καταλήγει ναρκομανής στο τέλος. :P
Sep 14 2011 19:14
Photo

Jorg → Kenny

Το ίδιο είπε και η iri στον D.Dragon. :P Με την Orihime έχουμε ανοιχτό γάμο. Ξέρει ότι έχω άλλον στην καρδιά μου και εγώ ξέρω ότι γουστάρει τον Ίτσιγκο. [spoiler]Πλάκα-πλάκα όταν έκανα το συγκεκριμένο ποστ δεν είχα και πολλές γνώσεις επί του θέματος anime οπότε δικαιολογούμαι πιστεύω. :P[/spoiler]
Sep 14 2011 19:10
Photo

Kenny → Jorg

Ε ρε παντόφλα που σε περιμένει από την Orihime... :hahaha:
Sep 14 2011 19:05
Photo

KennyKai

Δυστυχώς η έλλειψη ανταγωνισμού στο ecchi δεν αποτελεί σανίδα σωτηρίας, όπως έχει αποδειχτεί στο παρελθόν. Το WSJ δεν το έχει ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ να έχει μείνει με μόνο μία ecchi σειρά και να την κόψει κι αυτή. Fuck, δεν ήξερα ότι τα rankings αυτά ήταν για το chapter 2. Τώρα αγχώνομαι πάλι. Το chapter 9 ήταν κάπως υποτονικό, ελπίζω να μη χάσουν το ενδιαφέρον τους εκεί στην Ιαπωνία. >__<
Sep 14 2011 19:03