Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hazukimono

[url]http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63383047[/url] Τελικά γίνεται, τσάμπα οι θεωρίες μου!
Sep 16 2011 09:03
Photo

Mike The Great → Kenobi-sensei

Καλημερα,και εγω στα τει πειραια ειμαι?τη τμημα εισαι?
Sep 16 2011 08:50
Photo

Anelis → Strange Loop

Ρε άσε εγώ ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Ευτυχώς κάποιες τις έχω δει ήδη. Πήρες διαρκείας;
Sep 16 2011 07:15
Photo

Mad_Hatter → Putin

άκυρο, αλλά μπας και είχες κάνα πρόβλημα με τα cutscenes στο ps3? Αρχισα σήμερα το story και το cutscene που summonάρει ο trollzama την Μ-12 ήταν με αγγλικό dub, άσχετα αν είχα jap voices και δε βλέπω και πουθενά επιλογή για cutscene voices. Κανά bug, Η βαριόντουσαν να βάλουν dual audio σε αυτά? Όσο για τον tager, συνέχισε να με πηδά για δεύτερη συνεχόμενη μέρα. Counter δε μπορώ να του κάνω, γιατί κάνει ένα backdash και ο γαμωμαγνητισμός με τραβά κοντά του με αποτέλεσμα να με πιάνει για ξανά grab. Με λίγα λόγια άμα μμε πιάσει έστω και μία φορά δε μπορώ με τίποτα να ξεφύγω από κοντά του, εκτός αν Blockaρω επίθεση, στο οποίο δεν είμαι και τέλειος ακόμα :( κάαααααααποτε θα τον καταφέρω που θα πάει
Sep 16 2011 03:23
Photo

Kaidou → Zetto2Saiyan

Τι κολημα εχεις με τα pm?:P Τεσπα,θα ηθελα αν μπορουσες να μου δωσεις λινκ για το Yu gi oh 3d bonds beyond στα ελληνικα.
Sep 16 2011 00:53
Photo

Jorg → Kenny

Όντως, ήταν από τις σκηνές που με έκαναν να λυπηθώ περισσότερο και όχι μόνο. Ήταν τόσο τέλεια από κάθε άποψη. Γενικά τα τελευταία επεισόδια ήταν η κορύφωση του anime κατα τη γνώμη μου.
Sep 15 2011 20:36
Photo

Kenny → Jorg

Πραγματικά η σκηνή που έβαλες από Cowboy Bebop έγραψε ιστορία όσο λίγες. T__T
Sep 15 2011 20:19
Photo

iristella → aboumonkey

Μας χρωστάς εικονίτσα στο Anime Picture Trivia. :)
Sep 15 2011 20:05
Photo

SpeedFreak → metalmusicmaniac

[COLOR="DarkGreen"]Ok..Περιμένω ανυπόμονα..Μήπως ξέρεις πως τα πήγαν οι chinese basement??[/COLOR]
Sep 15 2011 19:25
Photo

bapctotax → Vash Zoro

thats right!!!cm punk straight edge!cena sucks
Sep 15 2011 19:06
Photo

Kai → Kamui

:oo: Θες να πεις ότι δεν είχες αναγνωρίσει αυτό το έπος από το πρώτο επεισόδιο; Συγχωρεμένος μόνο και μόνο επειδή κατάλαβες τη βλασφημία σου λίγο πριν τελειώσει και πήγες να βγάλεις επιτέλους αυτή τη βλακεία -ούτε το τίτλο της δε θέλω να πω- από το TOP5. Αίσχος, αυτό έχω να πω. Και ναι, τώρα δεν είμαι μόνο πράσινη αλλά έχω αλλάξει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου από τη ζήλια, αλλά όπως και να το κάνουμε, μόνο λίγοι είναι οι εκλεκτοί για να γίνονται μάρτυρες τέτοιων έργων. Άτιμη ζωή :nanana: μας πέταξες στου δρόμου την άκρη, μας αδίκησες.
Sep 15 2011 17:08
Photo

Putin → 80753

Ωραίο όνομα φίλε
Sep 15 2011 17:05
Photo

Barbara → Erisadesu

muahahahhah απλα σε σκότωσα με το σατανικό μου γελιο HATER :P !!
Sep 15 2011 16:58
Photo

Erisadesu → Barbara

τι εννοείς ; μικρή τσουλίτσα?
Sep 15 2011 16:54
Photo

Barbara → Erisadesu

muaaaaaahahahahahhahahaa *evil laugh* naaahh καιγομαι και ήσουν ο επόμενος στόχος μου!!
Sep 15 2011 16:15