Community Status Updates
Jorg → Kai
Lol. :hahaha:
Ευχαριστώ πολύ. :)
Η λυπημένη φατσούλα δεν ξέρω που πήγαινε, αλλά χαλάει την αισθητική του ποστ. Μην τη ξαναδώ! :P
Also
[QUOTE=Kai;528135]Λυπάμαι, αλλά δεν είναι το ίδιο αν δεν το λέει ο Jorg. Get away from his waifu.[/QUOTE]
Αχ πως με καταλαβαίνεις...
Αλλά βασικά πιο πολύ θέμα βαρεμάρας είναι παρά ελλειψης χρόνου. :P
Τουλάχιστον τώρα στην αρχή.
Sep 14 2011 19:01
Kai → Kenny
Yup, αλλά μιλάμε για το 2ο chapter. Πριν φτάσουμε στα rankings για το 8 τουλάχιστον, δεν αρχίζω να θρέφω ελπίδες >.<
Έτσι, έτσι, support your mangaka μπας και σωθεί από τις πωλήσεις και τα rankings του oricon εάν δεν τα πάει πολύ καλά στη συνέχεια. Βέβαια στο ecchi κομμάτι, αν εξαιρέσουμε το Medaka, δεν έχει και πολύ ανταγωνισμό, οπότε κάτι μπορεί να γίνει :ρ
Sep 14 2011 18:50
Kaidou → plotolp
:hahaha:
Βασικα,αυτη ηταν η προφανης εξηγηση,εγω νομιζα πως ηταν ενα εξυπνος τροπος να αποδωσης μια βρισια π.χ. Καπα-αβλα,Π-ουτσα,και ειπα μηπως εχει μια τετοια εξηγηση...
Kαι ναι,ειμαι μικρος και απονηρευτος,μα στ'αληθεια συμβαινουν αυτα στην πραγματικοτητα;:emptyonexg1:
Sep 14 2011 18:49
Kenny → Kai
BTW, δεν ξέρω αν τα 'μαθες... 4ο το Kagami No Kuni No Harisugawa στα πιο πρόσφατα rankings. Ντάξει, είναι νωρίς ακόμα, αλλά τουλάχιστον τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά.
Μόλις βγει ο πρώτος τόμος στην Ιαπωνία, σκέφτομαι να τον αγοράσω και 2 και 3 φορές. :hihi2:
Sep 14 2011 18:27
unagi
[url]https://www.facebook.com/pages/Machine-Head-live-in-Greece/123407357759101?sk=wall[/url]
Sep 14 2011 18:16
Maffy → Kai
Δεν μπορώ να πω ότι έχω πετύχει και τπτ με τρελό ενδιαφέρον. Συνήθως αυτά που ξεκινούσαν με ενδιαφέρον, συνέχιζαν χάλια και κόβονταν Τ^Τ Αλλά δεν πειράζει όσο για κάθε βλακεία manga υπάρχει κάτι καλό να διαβάσεις ! xD
Τρομερό πρόβλημα δεν έχω ούτε εγώ. Λάθη όλοι τυχαίνει να κάνουμε, απλώς ακριβώς το παράδειγμα σου 3 Κάποιες φορές οι άνθρωποι πρέπει να μαθαίνουν κάποια βασικά πράγματα Τ^Τ Πάντα μ'άρεσε η ορθογραφία χ) Καλύτερη στην τάξη μου lolol
Sep 14 2011 17:53
Kai → Maffy
Το κακό είναι ότι κόβουν και βλακείες αλλά και σειρές που έχουν κάποιο ενδιαφέρον αδιακρίτως αν δεν τους φέρνουν αρκετά λεφτά και μερικά τα σωζουν για λίγο παραπάνω μόνο οι πωλήσεις των takoubon. Μιλώντας για την SJ πάντα.
Χεχε, δεν μπορώ να πω ότι έχω πρόβλημα (τυχαίνει να έχω σκοτώσει αρκετές φορές λέξεις) αλλά δεν μπορώ να πω ότι αντέχω να βλέπω [I][U]"κάτοι τέτειες υπαίρωχες προτάσης".[/U][/I]
Sep 14 2011 17:33
mayumi_chan → metalmusicmaniac
[COLOR=Magenta][I]thank you so much!!![/I][/COLOR] :gotit:
Sep 14 2011 17:08
Maffy → Kai
Είναι κρίμα όμως! Είχε τόσα chaps , έπρεπε να'χε κι άλλη ευκαιρία ιδίως με κάτι βλακείες που βγάζουν τώρα και κόβονται στις πρώτες 15 βδομάδες >.> Τι'ναι αυτά? *shakes fist*
Και συζήτηση συζήτηση αλλά καθώς είμαι κάπως grammar nazi με όλες τις έννοιες, νευριάζω όταν δεν προσέχω ! Βέβαια για τους άλλους δε με πειράζει εκτός αν σκοτώνουν τη γλώσσα απανωτά (πχ η μαμά μου και τα αγγλικά της *facepalm T^T)
Sep 14 2011 17:06
Kai → Jorg
Shame on you! Καταλήξαμε εσύ να κοιτάς το thread κι εγώ να γράφω; Μπιακουλίνος is sad.
[spoiler]
Πέρα από την πλάκα, καλή δύναμη με τα φροντιστήρια.
Απλά ήθελα να τονίσω στο πώς καταντήσαμε :(
[/spoiler]
Sep 14 2011 17:01
Kai → Maffy
Συμφωνώ. Άτιμη Jump και τα rankings της. Τελείωσε πολύ άδοξα και είχε αρκετά πράγματα που θα μπορούσε να δώσει ακόμα. Αν έχει ένα κακό ο Yasuhiro, πάντα σε σχέση με άλλους mangaka της Jump, είναι ότι τραβάει λίγο τα πράγματα μέχρι να μπει εκεί που θέλει και προλαβαίνουν και πέφτουν τα rankings και του τα κόβουν.
Μπα. Ποιος έχει πρόβλημα με ένα κείμενο χωρίς τόνους. Συζήτηση να γίνεται, εκεί είναι το θέμα. :)
Sep 14 2011 16:46
Maffy → Kai
Aν κάτσω τώρα να κάνω update, ζήτω που καήκαμε. Η λίστα έχει γίνει ολίγον τεράστια οπότε τα'φησα έτσι όπως ήταν! x) και ναι το διάβαζα όταν έβγαινε. Ακόμα θεωρώ το τέλος ήταν πολύ απότομο αν και γενικά η σειρά μ'άρεσε <3 *shakes head*
Και μ'αρέσει να μιλάω 8D Απλώς έχω συνηθίσει με τα greeklish και συνέχεια ξεχνάω να βάζω τόνους οπότε πάω μπρος-πίσω κι όταν μου τη δώσει η αχρηστοσύνη μου, αποσύρομαι κι απλώς κοιτάς άλλους να μιλάνε xD
Sep 14 2011 16:37
Kai → Maffy
Kukuku, σημασία έχει ότι το διάβασες. Δεν πετυχαίνω εύκολα άτομα που να το έχουν διαβάσει. Άλλωστε δεν χωράνε και πολλά στο bio, όταν διαβάζεις πολλά μαζί είναι βαρετό να το ανανεώνεις συνέχεια.
Also, kudos to you, επιτέλους ένα ακόμα άτομο που δεν βαριέται pointless και μη συζήτηση στο KHR.
Sep 14 2011 16:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed