Community Status Updates
LuluChan92 → AlucardISGodlike
Χμμμμ... Κυρίως ασχολούμαι με yaoi manga αλλά έχω πολλά favorites από όλα τα είδη. Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή παρακολουθώ Bakuman (shounen), Skip Beat (shoujo/comedy) και διαβάζω παράλληλα και Nozoki Ana (ecchi/adult). Εσύ τι παρακολουθείς αυτόν τον καιρό από anime και manga???
Sep 16 2011 16:19
metalmusicmaniac → SpeedFreak
Από οτι άκουσα τα πήγαν αρκετά καλά. Ξέρεις πως είναι οι συναυλίες τους, ψυχεδελικές μέχρι το κόκκαλο, κλασσικά ο Βασίλης έσκισε με τις ερμηνίες του, τραγουδάει με πολύ πάθος
Sep 16 2011 15:26
Theodore :D → Serperoth
Επειδή δεν την ξέρετε εσείς δεν σημαίνει ότι δεν την ξέρει ο υπόλοιπος κόσμος.
Ούτε εγώ ξέρω τους διάφορους άσχετους Ασιάτες πολιτικούς ή αυτοκράτορες που βάζετε, και; Ψάχνω να τους βρω. Ούτε ήξερα τον Desmond Tutu που εβαλε η προηγουμενη (και φυσικά ΟΥΤΕ εσεις τον ξέρατε, μην τρελαθούμε τώρα =D) αλλά τον βρήκα, έψαξα.
Και δεν μπορώ να θεωρήσω άγνωστη μια κοπέλα που έχει τουλάχιστον 2million views στο Youtube: [IMG]http://i51.tinypic.com/w9i4wh.png[/IMG]
Sep 16 2011 14:38
Kai → matassos
Παρακαλώ.
Γενικότερα είναι καλό να παίζεις με τα settings και τις διάφορες επιλογές όταν έχεις χρόνο, σε σώζουν από ψάξιμο αργότερα.
Sep 16 2011 14:27
-
MaMoGirL
Hi^_^
Aug 24 2012 23:04 -
MaMoGirL
καλη επιτιχια στην εκπομπη αυριο^^____^^
Sep 21 2012 20:22
matassos → Kai
Εισαι θεα! ευχαριστω ^.^
μερικες φορες μου ανοιγει αυτοματα το 32 αντι για το 64 και βαριεμαι καθε φορα να το ανοιγοκλεινω μονο και μονο γι αυτο...
Sep 16 2011 13:58
Yavannie → Putin
Μπα μου αρέσει όπως είναι, το κόκκινο και γενικά το σκούρο που υπάρχει τη κάνει πιο ατμοσφαιρική imo..
Sep 16 2011 13:22
Fallen_Mpougatsa → Adventurer
Ha ha, ναι? Δεν το πε ακόμα οπότε να φανταστώ θα ρθει σε λίγο! Τι ώρα? Θέλω να είμαι ήδη πληροφορημένη, χε χε χε! Κι ευχαριστώ~!
Sep 16 2011 13:07
Putin → Yavannie
Ω, θενξ. Σκεφτόμουν πως χρειάζεται ένα χρωματικό tone-down βέβαια.
Sep 16 2011 12:45
Adventurer → Fallen_Mpougatsa
LOL, το πρωτο "σου" vm ηθελα να πω, επειδη με τρομαξες :P Αντε ανυπομονω λοιπον! Θα τα πουμε και αυριο στον καφε βεβαια (αν δε στο'πε ο Πανος θα στο πει οπου να'ναι). Οσο για το βιβλιο, ειναι το Player's Handbook 3.5.
Sep 16 2011 12:34
Putin → Mad_Hatter
Nope, ποτέ. Στο αγγλικό dub ακούω υπάρχει ένα θέμα, όχι bug, όπου μπερδεύουν τις φωνές του Χαζ και του Αρακούνε σε ένα κάτσιν.
Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν η απίστευτη πτώση της ποιότητας του animation, καιρό είχα να δω κάτι τόσο άσχημο. Θα προτιμούσα να μην είχαν καθόλου animated scenes αν ήξερα πως δε βλέπαμε τέτοια εκτρώματα.
Και η ποιότητα του art του είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, κάνοντας μεγάλη αντίθεση. Gonzo you so lazy.
And keep it up, κιεμένα ήταν ο εφιάλτης μου για αρκετό καιρό, με το μίσος να διατηρείται βέβαια.
Sep 16 2011 12:33
Fallen_Mpougatsa → Adventurer
A, κατάλαβα. Μακάρι για το ρεύμα, σου το εύχομαι!
Το Αλμπουκέρκη έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία για σενα κι έλεγες να πας εκεί? :P Καλά, καρα-evil δεν τον λες με τίποτα, αλλά μου έχει έρθει τρομερή ιστορία που νομίζω θα σου άρεσει αρκετά...Α πες μου και πως λένε το βιβλίο που θα χρησιμοποιούσαμε στο παιχνίδι για να το κατεβάσω. Παρακαλώ? :3
Sep 16 2011 12:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed