Community Status Updates
zennith666 → Maffy
Art is something we love...HOW THE HELL CAN WE DISCARD IT ???? The answer is we can't οπότε μην σβήνεις εικόνες!!!!
Sep 19 2011 20:22
Maffy → zennith666
Κάθε φορά νομίζω ότι μπορώ να σβήσω κάποια αλλά ποτέ δεν το κάνω x) Τις αγαπώ όλες τις εικόνες μου <3
Sep 19 2011 20:13
Maffy → zennith666
IKR! Κάθε φορά που σκέφτομαι να σβήσω τπτ γενικά απ'τις Εικόνες, δε μου πάει η καρδιά x)
Sep 19 2011 19:40
zennith666 → Maffy
Άστα γάματα σε λιγό θα μου τρώει μνήμη το θέμα με τις εικόνες !!!!
Sep 18 2011 20:36
Maffy → zennith666
Σε καταλαβαίνω! Κάπως έτσι ξεκίνησα εγώ και κάθε μέρα λίγο παραπάνω μέχρι που κατέληξα εδώ x)
Sep 18 2011 20:30
Maffy → zennith666
Χάχα, ο φάκελος με τα wallpapers έχει 718 αρχεία xD Και σκέφτομαι να βάλω κι άλλα γιατί τα συνήθισα κάπως αυτά ;D
Sep 18 2011 20:01
metalmusicmaniac → Being Of Darkness
Γιατί πρέπει να τη συναντάω παντού αυτή τη φράση [B]MY FALEN ANGEL [/B]ή [B]FALLEN ANGEL[/B] σκέτο?! Την έχω συναντήσει σε όνομα τώρα και σε υπογραφή!
Sep 18 2011 18:18
Putin → Mad_Hatter
Όχι, αυτό είναι ακόμη ένα balance change του CS, με έξτρα παίχτη στο ρόστερ τον Ρέλιους.
Θα αντικαταστήσει τα CS2 arcades και θα βγει σε retail στο βήτα, τώρα για τις κονσόλες ελπίζαμε να βγει σε τσάμπα patch όπως το cs2 αλλά οι φήμες άλλα λένε... αχ ASW μας βιάζεις τα πορτοφόλια.
Sep 18 2011 18:17
Mad_Hatter → Putin
To bb3 που λες είναι ίδιο με το bbcsex? (loltitle)
Πρώτο όνομα στη [URL="http://www.animenewsnetwork.com/interest/2011-09-14/playstation-vita-to-launch-on-december-17-with-26-titles"]λίστα[/URL]
Sep 18 2011 18:13
Putin → Mad_Hatter
Δε μπορούν να παραλείψουν κομμάτια του στόρυ κανενός χαρακτήρα. Ακόμη και για τον τρισαπαίσιο Τέηγκερ που φαίνεται σαν απλά να υπάρχει εκεί, δίνουν χιντς για background story που συνδέεται άμεσα με τα πάντα.
Το φανταστικό άνιμε για το οποίο κουβεντιάζουμε δεν πρόκειται να κάνει τίποτα, από το μπμπ3 περιμένουμε απαντήσεις μιας και ακόμη και αφού κάνεις τα πάντα στο cs παραμένεις μέσ΄τις απορίες.
BB you so crazy.
Sep 18 2011 17:32
Mad_Hatter → Putin
Α το Multiple timeline thing λες?
Εγώ έλεγα να κάνουν ένα wtf πρώτο επισόδιο που οι Ragna/jin χάνουν από τη Nu, εκσφενδονίζονται στο παρελθόν και ο Jin γίνεται Hakumen, και μετά να πιάσουν το True ending με ενδιάμεσα stories για tao/bang/arakune κλπ.
Τα έχω ψιλομπερδεμένα βέβαια μέσα στο κεφάλι μου, ένας λόγος παραπάνω που θέλω να βγει anime, μπας και ξεδιαλύνει λίγο το τοπίο.
Sep 18 2011 17:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed