Community Status Updates
Putin → Mad_Hatter
Είναι αρκετά μπερδεμένο, αλλά περισσότερο με απασχολεί κατά πόσο θα καλύψουν τα πάντα. Δυστυχώς το έχουν συνήθεια να αφήνουν πράματα απ' έξω ενώ έχουν χρόνο.
Και τα περισσότερα gag reels με έκαναν να γελάσω αρκετά. Κάποια είναι και τεράστια, βλέπε του Ράγκνα που είναι και το πρώτο που είδα. Και μιας και το θυμήθηκα, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=yWvO1Gxa-5c"]this[/URL] is my sms tone.
Από σπόιλερς είχα φάει ίσως το σημαντικότερο, αλλά εγώ έφταιγα που ξεψάχνιζα wikis. derp
Sep 18 2011 16:42
Mad_Hatter → Putin
Καλά για τη μεταφορά εντάξει, το ΒΒ δεν είναι και κάνα evangelion όσο αφορά το story, εγώ πάντα το έβρισκα απλό και ικανοποιητικό για να σε κρατήσει (και μικρό), δηλαδή δε νομίζω να το πετσοκόψουνε όπως πχ λένε πως έκαναν με το umineko.
Animation και χωρογραφία στις μαχες μόνο πρέπει να προσέξουνε το Ost το κρατάνε ολόιδιο, έτοιμο πράμα τους δίνουν xd
Τα story πάντως του CS έχουν άπειρο γέλιο, ειδικά οι σκηνές στο εστιατόριο.Λίγα έχω παίξει μόνο αν και έχω φάει τα αμέτρητα spoilers :(
Sep 18 2011 16:14
Putin → Mad_Hatter
Όλα τα γελάκια του Χαζ είναι άρρωστα και τέλεια. You still got some arcade and story modes to find it out.
Perfect true ending ε, τό΄χα ποστάρει και στο θρεντ. Awesomeness incarnated.
Έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις περί gg/bb anime, και λέγεται πως έχουν υπάρξει προτάσεις και οι ίδιοι οι devs το θέλουν, αλλά δεν υλοποιείται λόγω έλλειψης πόρων.
Ίσως αν ψαρέψουν αρκετά fanboys με το p4 fighter να γίνει κάτι. χπ Φοβάμαι όμως τις μεταφορές.
Sep 18 2011 16:01
Mad_Hatter → Putin
Βασικά το καλύτερο με αυτό το distortion είναι το άρρωστο γελάκι αφότου πετσοκόψει τον άλλο με τις μαχαιριές xd
btw μόλις είδα αυτό
[YOUTUBE]wmdCn-gvN-U[/YOUTUBE]
we need an anime out of this, and fast
Πέρα του ότι έχει όλλα όσα λατρεύουν οι Ιαπωνες για να γίνει εμπορικό, νομίζω κάνει και κάποια επιτυχία το game.
Άντε να βγάλουν μια 12αριά επισοδιάκια από αυτό και το continuum shift, εδώ έχουν βγάλει για όλλα τα tales of που είναι και πιο δύσκολα στην παραγωγή
Sep 18 2011 15:46
zennith666 → Maffy
Δεν έχεις κατασταλάξει σε ένα φόντο εεε. Σε νιώθω και εγώ έχω καμιά σαρανταρία εικόνες να αλλάζουν από πίσω γιατί βαρίομουν να το αλλάζω κάθε τρείς και λίγο!!
Sep 18 2011 15:28
Putin → Mad_Hatter
Combo ender, συνήθως μετά από 3C σε κάποια απόσταση, ή και κατευθείαν μετά από 623D αν δεν θες να ρισκάρεις με dash>3c. Είναι από τα καλύτερα ender supers στο γκέημ, λόγω του υψηλού minimum damage. Το Houtenjin ξέρω γω μπορεί να πέσει ακόμα και στα 600 damage αν το βάλεις προς το τέλος ενός μεγάλου κόμπο.
Επίσης, Rapid canceled Mizuchi is the ultimate trolling technique.
Sep 18 2011 15:19
eyl → Kenny
1 φορά έκανα το λάθος να ανοίξω το συγκεκριμένο, τότε οταν μάθαινα το site, never again!!! ok, όταν υλοποιηθεί, αν δεν το πάρω χαμπάρι, να μου το πεις!
Sep 18 2011 15:00
Kenny → eyl
Άκυρο το τελευταίο. Η VBulletin μου λέει ότι δεν μπορώ να δημιουργήσω πάνω από 5 social groups, και έχω ήδη δημιουργήσει 5. Θα δω άμα μπορώ να αλλάξουμε αυτή τη ρύθμιση, ειδάλλως θα αγγαρέψω κάποιον άλλον. :P
Sep 18 2011 14:57
Mad_Hatter → Putin
αχα
εντομεταξύ βρίσκεις εφαρμογή για το 2ο distortion του trollzama, αυτό με τα 3 φίδια?
Ξέρω γω ποτέ μέχρι στιγμής δε το χρησιμοποιώ, το houtenjin είναι και πιο εύκολο να το πετύχεις και κάνεις και πιο εύκολα combo στη συνέχεια.
Sep 18 2011 14:57
Kenny → eyl
Καλά, θα ανοίξω κάποια στιγμή social group για πολλά boards μαζί... εκτός από /b/, fuck those retards.
Sep 18 2011 14:38
Putin → Mad_Hatter
Ναι, αν ο αντίπαλος είναι ο Χάκουμεν ή κάποιος Ράγκνα που μπορεί να κάνει Inferno Divider όποτε χρειάζεται on reaction. [IMG]http://i102.photobucket.com/albums/m110/lucire666/Emoticons/v.gif[/IMG]
Hakumen is my worst matchup. D:
Και συνήθως το καλύτερο είναι να πηγαίνεις για B starters, C και D δύσκολα.
Το A προφανώς και είναι το πιο γρήγορο αλλά κάνει και το χειρότερο ντάματζ, με τον καιρό θα μάθεις να εκτιμάς πότε είναι προτιμότερο να το χρησιμοποιήσεις. Συνήθως στο wakeup πχ.
Sep 18 2011 14:35
Kenny → Kamen Tantei Zura
Το φαντάστηκα, γι' αυτό και σε ρώτησα για να το επιβεβαιώσω.
Υπάρχει ένας πιο εύκολος τρόπος να το βρεις. Ευτυχώς υπάρχει ένα site που κρατάει αρχείο από κάθε post (και thumbnail από κάθε εικόνα) που έχει ανέβει στο /a/. [URL="http://archive.easymodo.net/a/?task=search&ghost=&search_text=drawfag+thread+drawfriends"]Με ένα απλό search εκεί[/URL] μπορείς να βρεις όλα τα παλιά (καθώς και το πιο καινούργιο). Πατάς View σε όποιο από αυτά θες, και αν υπάρχει ακόμα και στο main site, μπορείς να πατήσεις στη συνέχεια Original, για να σε πάει στο αντίστοιχο live thread στο /a/.
Sep 18 2011 14:32
Mad_Hatter → Putin
και μιας και σου έπιασα πάλι την κουβέντα, σε close ranged επιθέσεις από τον αντίπαλο, όπου μπορείς να πας και για counter με A και για barrier block, υπάρχει λόγος να προτιμήσεις το 2ο από το πρώτο?
Βλέπεις μου λείπουν ακόμα πολλά βασικά :(
Επίσης τώρα τελευταία κατάλαβα ότι το να αρχίσω με C επιθέσεις μετά από επιτυχημένο block, είναι ψίλοχαμένος κόπος, πάντα τρώω γρήγορο counter και με ξαναρχίζουν...
Sep 18 2011 14:25
eyl → Kenny
θα ήταν καλή ιδέα, ή κ για κάτι μικρά scanlations που κάνει ο /a/ κ για τπτ συζητήσεις όταν ξεφευγουν να πιανουμε το νοημα. μπορούμε να το πούμε γενικά για 4chan μιας κ δεν πολυμπάινω στον /a/ αλλά στον /u/.
Sep 18 2011 14:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed