Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Εμ, στα τελευταία είναι :P Περίμενα να κάνουν κανένα request που να μπορώ να αντεπεξέλθω και έγραψε και άλλος ότι θέλει να το κάνει XD Χθες το βρήκα και το έχω ανοιχτό σε καρτέλα. ήταν στην δεύτερη σελίδα χθες και δεν χρειάστηκε να ψάξω πολύ :P Αλλιώς ναι θα έψαχνα μέχρι να πέσω πάνω του. Όταν έμπαινα στο 4chan αυτό έκανα, έψαχνα για πόση ώρα.Είχε ένα thread που ανέβαζαν φακέλους ολόκληρους με fanarts από σειρές. έκανα αμάν για να το βρω XD
Sep 18 2011 14:15
Photo

Putin → Mad_Hatter

Εντάξει
Sep 18 2011 14:08
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Αχά, τώρα το πρόσεξα κι εγώ (και είδα και το post σου :hihi2:). Αλήθεια, πως βρήκες το thread 463 χωρίς βοήθεια; Ή έψαχνες όλες τις σελίδες του /a/ μέχρι να πέσεις πάνω του; :P
Sep 18 2011 14:07
Photo

Mad_Hatter → Putin

κάπου στο general discussion σε πέτυχα Θες να γίνουμε φίλοι Putin-kun?!?
Sep 18 2011 14:05
Photo

Putin → Mad_Hatter

Yeap, θα με είδες να ρωτάω ωσάν ψάρακλας I guess. :w
Sep 18 2011 14:03
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

[S]Ρε,πως μπορώ να μπω στο group για τον Gama-to ;[/S] Άκυρη η κλάψα,το βρήκα !
Sep 18 2011 13:34
Photo

[QUOTE]Requesting Mai (Nichijou) and Miss Osaka (Anzumanga) in a crossover pic. I don't care what situation they're in as long as it's not hentai.[/QUOTE] Αυτό ζήτησαν. Και έγραψα ότι θα το κάνω και εγώ. :P
Sep 18 2011 13:33
Photo

Mad_Hatter → Putin

Να φανταστώ εσύ είσαι ο Putin στο dustloop, ε?
Sep 18 2011 13:31
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Δεν πρέπει να το πρόσεξα αυτό το request... μήπως μπορείς να το αντιγράψεις κι εδώ; ^^
Sep 18 2011 13:27
Photo

Κάνανε ένα request που μου άρεσε και είπες κάποιος ότι θα το κάνει (αυτό με το Nichijou-Azumanga daioh). Αμάν δηλαδή, τίποτα να μην προλαβαίνω :hahaha: Αλλά θα το κάνω και εγώ!
Sep 18 2011 13:26
Photo

metalmusicmaniac → Kamui

Thankies
Sep 18 2011 13:08
Photo

Kamui → metalmusicmaniac

Ναι, το μάντεψες, μπάσο παίζει. Όντως αυτός είναι ο κύριος λόγος που έχει τόση δουλειά, αλλά η αλήθεια είναι οτι του αξίζει γιατί είναι πραγματικά καλός. 1 οκτωβρίου δεν παίζει να έρθω λόγω σχολείου κλπ, και για χριστούγεννα αμφιβάλω. Καλή πρόβα και καλή τύχη στο live.
Sep 18 2011 13:06
Photo

Kenny → tio1996

Υπήρχε ήδη sticky thread. [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10305&highlight=2011[/url]
Sep 18 2011 13:02
Photo

metalmusicmaniac → Kamui

Και εγώ είμαι σε δύο συγκροτήματα και έχω ένα φίλο που είναι σε τρία και γενικά δημιουργούμε κι άλλα. Πάντως σίγουρα θα βρεις την ευκαιρία σου! Φαντάζομαι ο φίλος σου παίζει μπάσο? το λέω επειδή συνήθως οι μπασίστες και οι ντράμερ είναι δυσεύρετοι btw αν ανέβεις ξανά Θεσσαλονίκη let me know. Παίζουμε live 1 Οκτωβρίου και έλεγα μπας και ερχόσουν (καλή ώρα τώρα φεύγω για πρόβα με το συγκρότημα) οπότε μάλλον τα λέμε σε κάνα 3ωρο :bye:
Sep 18 2011 12:58
Photo

Kamui → metalmusicmaniac

Mα σου εξήγησα οτι μένω στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη έρχομαι μόνο για διακοπές. Για τα υπόλοιπα περίπου συμφωνώ. Μια τέτοια κατάσταση ήθελε να δημιουργήσουμε ένας φίλος μου όταν ήμασταν πρώτη προς δευτέρα γυμνασίου αλλά εγώ ήμουνα τελείως αλλού και βαριόμουν. Τώρα αυτός παίζει παράλληλα σε πέντε περίπου συγκροτήματα και δημιουργεί κι αλλα. Είδες πως τα φέρνει η ζωή? Αυτός που προσπαθεί και θέλει κάτι πραγματικά το καταφέρνει, κι γι αυτόν που το αφήνει για αργότερα μπορεί να είναι οπλύ αργά στο μέλλον. Αλλα που θα μου πάει, θα τη βρω και γω την ευκαιρία μου κάποια στιγμή...
Sep 18 2011 10:38