Jump to content

Community Status Updates

Photo

HawkEyesMihawk1 → ryu

σευχαριστω αλλα που με ειδες :P hehe
Sep 19 2011 23:59
Photo

ryu → HawkEyesMihawk1

εισαι τελειος
Sep 19 2011 23:38
Photo

Putin → Mad_Hatter

Για τις αλλαγές μπορείς να πας στο σέξιον του κάθε χαρακτήρα, τα περισσότερα έχουν θρεντ με όλες τις γνωστές αλλαγές μαζεμένες. Και καργιόλα. Γιατί καργιόλα;
Sep 19 2011 22:59
Photo

Mad_Hatter → Putin

ωχ, ελπίζω να μην αλλάξουν πολλά σε lamda/hazama τόσο καιρό κάναμε να τους μάθουμε αυτό το λίγο που τους ξέρουμε συνεχίζω το story και το καταυχαριστίεμαι. Την καργιόλα την kokonoe πρέπει να την είχε trollάρει πολύυυ άγρια στο παρελθόν ο terumi για να είναι τόσο buthurt.
Sep 19 2011 22:50
Photo

Vagelio → Hoshiyo4

Έχει ξαναγίνει καναδυό φορές :).
Sep 19 2011 22:01
Photo

acid black cherry → meidei

μακαρι να πανε ολα καλα και στο τελος να μην σου ειναι ιδιαιτερο εμποδιο. εμενα παντως μου ανακατεψε τη ζωη, 15 ανουσιοι μηνες. θα σου στειλω καποια στιγμη μηνυμα γιατι τωρα βαριεμαι για κατι που εχω απορια για την Κυπρο τζαα ματα!
Sep 19 2011 21:48
Photo

meidei → acid black cherry

Να ξεκαθαρίσουν τότε τα πράγματα σου εύχομαι. Μπένκιο ναι. Πρέπει να κάνουμε και μπένκιο γιατί θα τα ξεχάσουμε όλα στο τέλος. Και αγνοώ το ότι θα πας στην Ιαπωνία, άσχημο πράγμα η ζήλια και δεν θέλω να το ξαναξεκινήσω :P Εντάξει, ησυχίες. Εδώ και 1,5 βδομάδα είμαστε σε επιφυλακή γιατί τάχα θα κάνει ντου η Τουρκία, άρα στο τάγμα είμαστε μόνο 15 άτομα. Χαλαρά δλδ. Με χαλά πολύ η ατμόσφαιρα βέβαια, δεν γουστάρω την εξουσία τους, αλλά τι να κάμουμε...
Sep 19 2011 21:31
Photo

zennith666 → Maffy

ΧΑΧΑ,internet frenzy, είσαι κορυφή!!!
Sep 19 2011 21:25
Photo

Maffy → zennith666

Καλά κι εγώ τη στιγμή που την κατεβάζω μου αρέσει αλλά κάποιες φορές όταν ξανακοιτάω το φάκελο, ο εαυτός μου με κάνει κι αναρωτιέμαι "Γιατί? Γιατί το έκανες αυτό?" Τώρα βέβαια όπως είπα είμαι πιο προσεκτική αλλά στις αρχές που είχα ίντερνετ (γύρω 4,5 χρόνια) μ'είχε πιάσει και κατέβαζα ότι έβρισκα που μου φαινόταν ωραίο κι οι φάκελοι μου ήταν χαμός *facepalm Ευτυχώς κάναμε format σε κάποια στιγμή οπότε όλα έφυγαν και στενοχωρήθηκα μεν αλλά όταν ηρέμησα με το net frenzy, είπα ότι ήταν για καλό x)
Sep 19 2011 21:19
Photo

zennith666 → Maffy

Ναι έχεις δίκιο βέβαια εγώ δεν κατεβάζω εικόνα που δεν μου αρέσει οπότε δεν το σκέφτηκα έτσι !! :D
Sep 19 2011 21:05
Photo

Maffy → zennith666

Depends on the art too! Μερικές φορές υπάρχουν εικόνες που δεν ξέρω καν γιατί τις αποθήκευσα! Αλλά ναι, σπάνιες περιπτώσεις! Πάντα υπάρχει χώρος για τις εικόνες 8D
Sep 19 2011 20:58
Photo

Kaidou → didimakia

xD Αααανα χαθεις σατανα,χλεβαζεις κιολας :P
Sep 19 2011 20:55
Photo

acid black cherry → meidei

καλα ειμαι σε γενικες γραμμες, πολλα νευρα και στη δουλεια τα πραγματα ειναι ολιγον ...σκατα αλλα προσπαθω να το ριξω στο benkyou benkyou γιατι αν καταφερω και τα βγαλω περα ακομα μια χρονια του χρονου υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να φυγω για Ιαπωνια :D εσυ πες κανενα νεο πως ειναι τα πραγματα στο στρατο? χαλαρα η χαλια?
Sep 19 2011 20:48
Photo

didimakia → Kaidou

Μαλλον με μπερδεψατε για καποιον αλλον κυριε. Συγγνωμη τωρα αλλα βιαζομαι...
Sep 19 2011 20:42
Photo

Hoshiyo4 → Vagelio

[COLOR=Teal] heeeey!! Τέλεια ιδέα να συναντηθούμε όλες οι yaoi fan και να σχολιάσουμε τα αγαπημένα μας manga!! :D Ελπίζω όντως να πραγματοποιηθεί!! :)[/COLOR]
Sep 19 2011 20:24