Community Status Updates
Kenny → Kai
Άμα θες πιο μεγάλο logo, look no further... XD
[IMG]http://img4.imageshack.us/img4/8121/limitch20006dokodemodoa.png[/IMG]
Και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι πως γίνεται να έχω στα χέρια μου release από αυτές τις ***********, το συγκεκριμένο chapter το είχαν κάνει release δημοσίως για ~24 ώρες, οπότε πρόλαβα και το τσίμπησα.
Sep 20 2011 10:37
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι, τζάμπα μια μέρα χωρίς σκληρή προπόνηση για το ποιος θα γίνει ο βασιλιάς των stalkers.
Sep 20 2011 10:04
Kai → Kenny
:canthelp: Ένα χειροκρότημα κι από εμένα γι' αυτή την πράξη γεμάτη εξυπνάδα, πνεύμα και σεβασμό προς το manga και τον/ην mangaka κατ' επέκταση. Eλπίζω να βλέπουμε πιο συχνά τέτοιες κινήσεις. Λείπουν από τον χώρο και πολλοί θα έπρεπε να παίρνουν παράδειγμα.
Επίσης λυπάμαι που το logo δεν ήταν πιο μεγάλο, όπως και αυτό το εξαίρετο μήνυμα αγάπης από δίπλα. Θα ήθελα να τα θαυμάσω καλύτερα.
Sep 20 2011 10:03
Kenny → Kai
Η σελίδα που σου έλεγα πριν λίγες μέρες... καμάρωσε. XD
[IMG]http://img37.imageshack.us/img37/5804/img021bc.jpg[/IMG]
Sep 20 2011 09:56
Fallen_Mpougatsa → Kai
Καλημέρα~! Το site επανήλθε και τώρα μπορώ άνετα να σε πρήζω ΚΑΙ από δω! Χα. Χα. Χα.
Sep 20 2011 09:32
iristella → sakuJo
Επίσης στο επόμενο .aNiMe//gr meeting θα σε λούσουμε με πίσσα και πούπουλα για παραδειγματισμό. :P
Κάποια παιδιά τείνουν να υπερβάλλουν πολλές φορές. Pay no attention. :)
Sep 20 2011 03:55
meidei → Night Wizard Seal
Βρε βρε... :D
Εγώ εδώ. Χάνω τον καιρό μου για κάποια απροσδιόριστα ιδανικά. Εσύ τι καταγίνεσαι;
Sep 20 2011 01:39
Being Of Darkness → metalmusicmaniac
well ειναι τιτλος τραγουδιου σε ενα ecchi manga που διαβαζω, τωρα οι αλλοι δεν ξερω γιατι το εχουν, την υπογραφη απλα την βρηκα και μου αρεσε δεν την εκανα εγω
Sep 20 2011 00:54
Mad_Hatter → Putin
Ναι ο jubei είναι από τις πολλές συμπάθιες μου στο game.Είναι μια γάτα και έγινε ο δυνατότερος του πλανήτη, δημιούργησε μια ολόκληρη φυλή και εμφανίζεται πάντα ως ο απο μηχανής θεός που βγάζει το φίδι από την τρύπα. Ευελπιστώ να τον δούμε και επιτέλους ως playable στο 3o game.
Sep 20 2011 00:42
BrainDeadAlive → Night Wizard Seal
Χεχε και εγω το ιδιο κανω. Πανω απο 1.000 είναι τα fav μου XD
Sep 20 2011 00:39
Putin → Mad_Hatter
Έχεις ένα δίκιο σε όλα, αλλά είναι κουλ πως να το κάνεις.
Και βλέπω συμπαθείς Τζούμπεη, θα γίνεις φίλος καλός με το ρύου
Sep 20 2011 00:35
Mad_Hatter → Putin
Γιατί αν δεν ήταν αυτή δε θα είχαμε Tager.
Αν δε φτάνει αυτό για να την πω καργιόλα, τότε τι άλλο θέλει?
Επίσης της το κρατάω που έσβησε την μνήμες της lamda, και που μισεί τον υπεργαμάτο πατέρα της.
Sep 20 2011 00:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed