Jump to content

Community Status Updates

Photo

tio1996

gomenasai buto main is betta(japanenese pronounsuation
Sep 20 2011 15:15
Photo

metalmusicmaniac → D@rkf@iry

Welcome!:hi:. Είδα οτι σ'αρέσει το fairy tail. Καλό anime για ξεκίνημα τεσσάρων μηνών! Και όσον αφορά τη location σου, και εγώ κάπου εκεί πρέπει να βρίσκομαι :P Well see ya around!
Sep 20 2011 13:56
Photo

zoro77 → Six Winged Angel

ok θενξ. Να σαι καλα!
Sep 20 2011 13:41
Photo

Night Wizard Seal → meidei

Εγώ οδεύω ακάθεκτος προς τις Πανελλήνιες, διαβάζοντας και φροντιστηριοφοιτώντας :P Μαθήματα που κάνω είναι (σε περίπτωση που δεν τα γνωρίζεις), Αρχαία (Πλάτων - Αριστοτέλης), Ιστορία (η συγκεκριμένη είναι απαίσια), Λατινικά και Νεοελληνική Λογοτεχνία (το λατρεμένο μου :P) Κατά τ'άλλα δίνω και Βιολογία, Έκθεση (Ελληνικά) and Αγγλικά σαν ειδικό μάθημα για να πάρω μπόνους για Αγγλική Φιλολογία. Φτάνει φλυάρησα. Κουράγιο κι εσύ με το στρατό.
Sep 20 2011 13:31
Photo

metalmusicmaniac → Being Of Darkness

Πω πω, είναι και τίτλος σε ένα από τα τραγούδια που παίζω με το συγκρότημα! Απλά το είπα γιατί το βλέπω πλέον παντού και γενικώς έχει γίνει πολύ σούπα αυτή η φράση
Sep 20 2011 13:18
Photo

Six Winged Angel → zoro77

Χμμ κατά κύριο κανόνα όχι To Getter Robo Armageddon και τo GaoGaiGar FINAL είναι στην ουσία οι πρόγονοι του gurren lagann. Το πρώτο έχει 13 επεισόδια και το δεύτερο έχει μόλις 7 (είναι και τα 2 OVA) Το Getter Robo armageddon είναι ουσιαστικά sequel του παλιού getter robo (check youtube) που έδειχνε και στην ελληνική τηλεόραση αλλά το βλέπεις και μόνο του. Το GaoGaiGar FINAL (αυτό που έχω για signature) είναι sequel στη σειρά GaoGaiGar (49 eps) αλλά βλέπεται και σκέτο. Αν πάντως δεν έχεις πρόβλημα με έναν πιο παιδικό τόνο θα πρότεινα να δεις πρώτα την σειρά πριν το FINAL. Εγώ πάντως την ευχαριστήθηκα! To Super Robot Wars OG inspector είναι 26άρα σειρά κανονική, sequel του SRW OG divine wars, αλλά το divine wars είναι σάπιο anime και δεν το προτείνω :P (και τα δύο προέρχονται από τα αντίστοιχα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ video games του game boy advance). Υποθέτω βλέπεται και σκέτο αλλά αν θέλεις mecha ποζεριές, φανταχτερά πετσόματα και explosions everywhere forever αυτό είναι το anime σου :P
Sep 20 2011 13:09
Photo

Α θενξ! Μολις δω καποια αλλα που χω κατεβασει θα τα κοιταξω κια αυτα. Εχουν πολλα επεισοδια?
Sep 20 2011 12:56
Photo

eyl → Kenny

thank you for the invitation! proud member of the group!
Sep 20 2011 12:53
Photo

Six Winged Angel → zoro77

Indeed, το gurren lagann είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου anime και ένα από τα καλύτερα που έχω δει~ Eurika Seven δεν έχω δει ακόμα αν και το έχω βάλει στο μάτι εδώ και πολύ καιρό. Είμαι και τεράστιος fan του Evangelion (που λένε ότι μοιάζει έστω και ελάχιστα) και πιστεύω θα μου αρέσει. Εφόσων πάντως σου άρεσε το ΤTGL μπορείς να τσεκάρει Getter Robo Armageddon, GaoGaiGar FINAL και Super Robot Wars OG the inspector
Sep 20 2011 12:51
Photo

παντως φιλε γαματη σειρα οπως και να χει:P Κατι αλλο επειδη (απο το σετακι) φαινεται οτι σ αρεσουν τα mecha θα θελα να σε ρωτησω αν εχεις δει το Eurika seveN? Θενξ εκ των πρωτερων:)
Sep 20 2011 12:43
Photo

zoro77 → Kenobi-sensei

Η επικοινωνια η δικια μας ειναι σε αλλο επιπεδο xD
Sep 20 2011 11:50
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Καλημέρα! ...Έμαθα για την κατάληψη. Όλο προκοπή αυτή η χώρα...
Sep 20 2011 11:45
Photo

KaiKenny

H αλήθεια είναι πως δεν το σκέφτηκα καν. [QUOTE=Kenny]Γυναίκες scanlators... δεν θα τις καταλάβω ποτέ.[/QUOTE] :hahaha: Αφού το θέμα περιορίζεται μόνο στις γυναίκες [I]scanlators [/I]και δεν είναι γενικό, καλά είσαι. I'm so proud of you.
Sep 20 2011 11:07
Photo

KennyKai

Το δικαιολόγησα γιατί μπορεί για μια στιγμή να νόμισες ότι έκατσα και έγραψα 50 posts στο κωλο-forum τους για να μου κάνουν τη χάρη και να μ' αφήσουν να κατεβάσω τα scanlations τους... :P Γυναίκες scanlators... δεν θα τις καταλάβω ποτέ.
Sep 20 2011 10:46
Photo

KaiKenny

:if: Αυτά είναι, επιτέλους κάποιοι καταλαβαίνουν ότι διαβάζουμε τα manga για να θαυμάζουμε αυτά τα υπέροχα logo και όχι για τα manga τα ίδια. :kakaka: Έλα που δικαιλογείς γιατί το έχεις κιόλας. Αφού κάθε πρωί το ανοίγεις, το βλέπεις και πάει καλά η μέρα σου. You are tsun for them.
Sep 20 2011 10:43