Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Oh, nice! Τότε αν είναι στο επόμενο πάρτυ ή συνάντηση μπορεί να διαφωνήσουμε κι από κοντά! xD Αλήθεια, επειδή εμείς ακόμα γράφουμε και το χω απορία, εσείς αρχίσατε τα μαθήματα?
Sep 28 2011 10:42
Kai → Fallen_Mpougatsa
E, δεν είναι ότι είχα και τίποτα να κάνω. Έπεσα και με τα μούτρα στο slice-of-life χθες οπότε ήρθε κουτί για μια αλλαγή. Αυτό ακριβώς, έψαχνες να βρεις το horror μέσα. Δεν αμφιβάλλω πάντως ότι ίσως κάποιοι να τρομάζουν και με αυτά. Όσο για το σχέδιο, καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι πλεονέκτης όταν άλλοι mangaka του genre σε κακομαθαίνουν με το σχέδιο τους. Δεν μου έκανε καμία αίσθηση, στο πρώτο chapter μάλιστα μου φάνηκε και σπαστικό.
Δε θα με χαλάσει να είναι episodic μέχρι το τέλος είναι η αλήθεια, αλλά είχαμε ήδη την κοπέλα να επιστρέφει σαν χαρακτήρας, οπότε ίσως να χαράξει κάποια πλοκή στη συνέχεια. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, δεν τεμπελιάζουμε, ανοίγουμε και κανένα thread για συζήτηση.
Sep 28 2011 10:42
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Σήμερα έχω πολλούς λόγους να ντρέπομαι...ναι, [B]και[/B] από κει τα διαβάζω...για πες κανα site κι εσύ :3
Sep 28 2011 10:34
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Από το mangareader.net διαβάζεις τα manga σου; Θα σε μαλώσω!
Sep 28 2011 10:31
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ω! Είσαι γρήγορη! Ναι, το σχέδιο κι εμένα με έκανε κάπως για το genre του. Όσο για το horror ναι με φάνηκε lacking. Η μόνη στιγμή που το ένιωσα κάπως έτσι ήταν στο τέλος του πρώτου chapter με τις σκιές. Εκείνη ήταν ωραία σκηνή...!
Ο πρωταγωνιστή είναι πολύ καλός μέχρι τώρα. Παρατηρητής και δεν κάνει "το καλό" ή "το κακό" απλώς τη δουλειά του. Αυτό είναι true neutral χαρακτήρας! xD Θέλω να δω πολύ πως θα το προχωρήσει και μακάρι να βάλει κι άλλα στην πλοκή...
Ω, παρακαλώ δεν κάνει τίποτα!
Sep 28 2011 10:24
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Συνεννόηση μπουζούκι συν τοις άλλοις...! Χα χα! Τι πέρασες αλήθεια και πού? Εγώ είμαι ΑΠΘ.
:emptyonexg1: το ξέρω...θέλω να το δω αλλά όλο κάτι γίνεται...
Sep 28 2011 10:19
Kai → Fallen_Mpougatsa
To διάβασα. Προσωπικά μου έκανε εντύπωση που είναι στην κατηγορία horror, ελπίζω να έχει στη συνέχεια γιατί μόνο τρομαχτικό δεν ήταν. Ενδιαφέρον σαν concept, συμπαθητικός ο πρωταγωνιστής και μου άρεσε που έχει τον ρόλο του παρατηρητή, με χάλασε αρκετά ως πολύ το σχέδιο σε σχέση με την ιστορία και το setting, ήταν πολύ plain. Thanks for the rec. *Thumbs Up*
Sep 28 2011 10:03
Osama Bin Laden → zoro77
Yep, ο Kuzan είμαι. Άλλαξα το όνομα λόγω ενός αστείου που είχε γίνει με δύο άλλα μέλη του forum στο maid cafe event. Δεν βαριέσε. Είμαι ακόμα ζωντανός τελικά. Ότι δεν κατάφεραν οι Αμερικανοί σε 10 χρόνια το κατάφεραν δύο μέλη του forum σε μια ώρα: Με ξεσκέπασαν τελικά.
Sep 28 2011 09:58
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι, αυτό είναι. Αρκετά σύντομο όντως! xD Όπως μπορείς να φανταστείς, εμένα το horror με τράβηξε!
Sep 28 2011 09:50
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
xmm, θεσσαλονικη περασα, εγω νομιζα οτι θα μενεις καμια αθηναχD
τωρα για το darker than black εισαι ασυγχωρητη..
Sep 28 2011 09:46
Kai → Fallen_Mpougatsa
Το έχω πετύχει μόνο σαν τίτλο στους easygoing scans, αλλά από υπόθεση δεν έχω ιδέα. Δεν ξέρω αν μιλάμε για το [url=http://egscans.com/forum/showthread.php/1969-Necromancer-Downloads]ίδιο[/url] βέβαια γιατί τυχαίνει να υπάρχουν και ίδιοι τίτλοι. Μιας και είναι στην αρχή ακόμα, Ι'll check σύντομα.
Sep 28 2011 09:34
Fallen_Mpougatsa → Kai
Να σε ρωτήσω...ένα καινούργιο manga το Necromancer το ξέριες? Το έχεις διαβάσει ποτέ? Είναι αρκετά ενδιαφέρον, για μένα τουλάχιστον, αν και έχει μόνο 3 chapter ακόμα οπότε δε βλέπεις πολλά ούτε κι από την γενικότερη πλοκή αλλά εμένα προσωπικά με κράτησε...
[url]http://www.mangareader.net/necromancer[/url]
Κι έχει και το τρίτο στο [url]http://eatmanga.com/Manga-Scan/Necromancer/Necromancer-003[/url]
Sep 28 2011 09:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed