Jump to content

Community Status Updates

Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

πες μου ποια αλλα διαβαζεις για να διαφωνησουμε και σε αυταxD
Sep 27 2011 23:41
Photo

Fallen_Mpougatsa → Maffy

Maffy dear, δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο Xanxus ωσάν άλλος V for Vendetta (ή Varia κανείς δεν ξέρει) με τη μάσκα του Fawkes σε τρομάζει. . . xD Αλλά να πω την αλήθεια με το που είδα την συγκεκριμένη φώτο την ερωτεύτηκα. Ρώτα και την Kai να σε πει: δυο φορές την πήρε το μάτι μου και τις δυο ξετρελάθηκα -χωρίς να το θυμάμαι κιόλας!-
Sep 27 2011 23:30
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Ha ha ha ha! xD xD xD xD xD Δεν υπάρχει αυτό! Δεν υπάρχει αυτό! O Himekawa -Beelzebub- όχι μόνο είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες είναι και husbando μου στο αντίστοιχι thread...! Κι ας μη μιλήσω ότι οι Byakuya και Rukia είναι επίσης από τους χαρακτήρες που πάω πολύ! Βέβαια ο καθένας το βλέπει διαφορετικά πχ εγώ επικεντρώνω στην στοϊκότητα του Byakuya και πως πάντα είναι ήρεμος και πιστεύει σ'αυτά που λέει. Επίσης τη Rukia την πάω επειδή είναι από τις δυναμικές γυναίκες στο Bleach -Orihime, μπλιαχ/Yoruichi όλα τα λεφτά- και μ'αρέσει που μπορεί και βάζει τον Ichigo στη θέση του αν γίνει πολύ "κλαίω τη μοίρα μου". Μα τέτοια πλήρη σύγκληση απόψεων????
Sep 27 2011 23:25
Photo

plotolp → mayumi_chan

Χαχαχα και εγώ δεν φημίζομαι για την αντοχή μου στο ποτό (η αλήθεια είναι ότι πίνω πολύ σπάνια οπότε λογικό είναι):canthelp:. Λοιπών νομίζω πως μου έδωσες αρκετό υλικό για ακρόαση, οπότε αρχίζω άμεσα και σου λέω εντυπώσεις! Μην ξεχάσεις να μου στείλεις κουφέτα! (μου αρέσουν αυτά με την σοκολάτα στην μέση):P Η χαζή ερώτηση της ημέρας. Τι είναι το visual kei συγκρότημα?:hmmm: p.s Καλή ιδέα, και μιας και πιάνει το χέρι μου θα έχουμε και καλό αποτέλεσμα! Τι θα έλεγες για αυτόν τον γατούλη?[SPOILER][IMG]http://media.tumblr.com/tumblr_lg8cbbHT291qcyijz.jpg[/IMG] Ή είναι πολύ creepy?:P[/SPOILER] p.s2 Μέχρι τώρα (4ο επεισόδιο) μια χαρά τα πάει. Σίγουρα είναι πιο μελαγχολικό αλλά έχει και στιγμές που γελάω αρκετά. Π.χ όταν χτυπιόταν έξω από το σπίτι του Yano που δεν την άφηνε να μπει, και φωνάζει αυτός από μέσα "The female pervert stalker has gone berserk!":kakaka: p.s3 Θα έχεις το τρόπο σου! lol
Sep 27 2011 22:33
Photo

Jorg → Night Wizard Seal

[QUOTE=Night Wizard Seal;532221]Katekyou Hitman Reborn --> [B]72[/B] chapter. Τα πρώτα 50 κεφάλαια ήταν πολύ εισαγωγικά, με αργή ανάπτυξη της πλοκής και κάποια ήταν λίγο άκυρα και άκαιρα :P Αλλά στα τελευταία chapters που διαβάζω η δράση μεγάλωσε και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Φεύγει νεράκι και, επειδή είμαι ήδη προϊδεασμένος, έχω πολλές expectations από αυτό το manga. i will definitely keep reading![/QUOTE] Ωραίος! Μόλις το τελειώσεις περιμένω εντυπώσεις. :P Αλλά πες την αλήθεια, σου άρεσαν τα πρώτα κεφάλαια. XD
Sep 27 2011 22:08
Photo

loipon apo bleach καταρχην byakuya, και rukia, ο ενας πολυ μπομπωδης και ναρκισσος, και η αλλη απλα εκνευριστικη μια φερεται σαν κοριτσακι με τα αρκουδακι την αλλη το παιζει αγοροκοριτσο διαταζοντας τον ichigo περα δωθε, τωρα απο τους τελευταιους τον τυπο με το βιντεοπαιχνιδι, ο τροπος που φερεται μονο και μονο επειδη ειναι ολοι υπο την επιρεια της ικανοτητας του ειναι σπαστικος..
Sep 27 2011 21:57
Photo

Xα χα, δε θα τα βαζα όλα βρε! Για πες λοιπόν ποιους αντιπαθείς, μπορεί να βρούμε κι άλλες διαφορές...xD
Sep 27 2011 21:38
Photo

Beelzebub, Bakuman, Naruto, Bleach,χμμμ αυτα εχουμε κοινα, λιγα διαβαζεις, σχετικα με μενα τουλαχιστον.//.
Sep 27 2011 21:28
Photo

GhostPrince → Napster

I see...:kawaii::kakaka: , thanks x) ειναι ωραιο, να το ξεκιναγα? :P
Sep 27 2011 21:16
Photo

zennith666 → ma_foteini

XAXXAXAXA καλό καλό !!! Τρομερό σλόγκαν!!!
Sep 27 2011 21:03
Photo

Τι άλλο διαβάζω...? Beelzebub, Bakuman, Naruto, Deadman Wonderland, Bleach, Shinrei Tantei Yakumo, Nurarihyon no Mago...
Sep 27 2011 20:55
Photo

Nighteyes → jimop24

lol Αντε προσεξε τωρα μην κανεις κανα λαθος με το ανεβασμα της εικονας και το ονομα της. Μη βιαζεσαι πανω απ' όλα.;) Edit Αντε ενταξει τελικα.:P
Sep 27 2011 20:32
Photo

jimop24 → Nighteyes

Gomen!:'D
Sep 27 2011 20:27
Photo

Nighteyes → jimop24

OK ετοιμος. btw απαντησες στο προφιλ σου, κι εγω περιμενω να το δω.:P (Το χω κανει κι εγω πολλες φορες απο βιασυνη στο παρελθον)
Sep 27 2011 20:26
Photo

ma_foteini → zennith666

κι έλεγα να πάρω μια [URL="http://www.andigear.com/index.php?main_page=product_info&products_id=1227"]τέτοια μπλούζα [/URL]και να κυκλοφορώ!
Sep 27 2011 20:12