Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Maffy
Χμ, υποθέτω πως έχεις δίκιο αλλά εφόσον είναι ο συγκεκριμένος θα πρεπε να πούμε "χαρούμενο boss είναι το ψυχοπαθές boss" ειδικά όσον αφορά το Reborn και τον Xanxus! xD Να το τρομακτικόπαύλαψυχοπαθές boss!
Sep 28 2011 08:56
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Ha ha; όντως όντως, έχεις δίκιο για τον φαύλο κύκλο. . . Να σε πω εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι οπότε αν μένεις σε καμιά Αθήνα εσύ ναι, το κόβω λίγο δύσκολο τελικά να διεξαχθεί το πείραμα! Παρόλαυτα ντρέπομαι γιατί ακόμα το Darker than Black δεν το χω δει!
Sep 28 2011 08:51
Hazuki → Nighteyes
Xa, θα το χω υπόψιν, βασικά θέλω να δω και τι ταινία αλλά μάλλον το fail θα είναι ισχυρό μέσα της ~yoda Τεσπα, τα λέμε.
Sep 28 2011 08:26
Maffy → Fallen_Mpougatsa
Αναρωτιέμαι άραγε γιατί κι εγώ να με τρομάζει! xD Σαν ιδέα μ'άρεσε αλλά φαινόταν τρομακτικός. Η φάτσα του ήταν τρομακτική φίλε! Το'δειξα στη φίλη μου (που ήταν δίπλα μου) που κόβει φλέβα για Xanxus και κρύφτηκε πίσω απ'το μαξιλάρι της! XDD
Sep 28 2011 08:11
zoro77 → Osama Bin Laden
ο kuzan δεν εισαι? αλλαξες ονομα?
επικ!!!! xDDDDDDDDDDDDDDDD
Sep 28 2011 01:34
Night Wizard Seal → ellesmira
Thank you so much Ellesmira-san, but i am already aware of it :P
Σε ευχαριστώ και πάλι για τη σκέψη :P
Sep 28 2011 00:41
Night Wizard Seal → Jorg
Ναι μου άρεσαν. Δεν παύει βέβαια το γεγονός το ότι η πλοκή πήγαινε σαν κότα. :P
Sep 28 2011 00:38
KamenoC → Mike The Great
Οντως το μεγεθος ειναι ενα προβλημα μιας και ειναι πολλα τα επεισοδια... Αν εχεις καλη ταχυτητα και χωρο στον σκληρο ομως τοτε εισαι κομπλε. Απλα καποιες λεξεις ή διαλογους τους πιανεις καλυτερα στα ελληνικα. Ασε που σε καποια σημεια σκας στα γελια μονο απο την ελληνικη μεταφραση. Ειδικα στα μπινελικια :P
Sep 28 2011 00:36
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
τωρα που το σκεφτηκα συμφωνησαμε οτι διαφωνουμε στα παντα,αρα σε κατι συμφωνουμε. μολις δημιουργησαμε ενα φαυλο κυκλο, θα πρεπει να εισαι περηφανη..
Sep 28 2011 00:15
[QUOTE]Χμ...Πρέπει μια μέρα να μας βάλουν σε ένα δωμάτιο και να πετάνε random topics έτσι να δουμε κι αν επιστημονικά είμαστε πραγραμματισμένοι να διαφωνούμε βρε παιδί! ;)[/QUOTE]
εξαρταται.σε ποια πολη μενεις?? αν μενουμε στην ιδια( αν και το θεωρω απιθανο)νομιζω θα συναντηθουμε σε καποια συναντηση αρα, θα μπορουμε να διεξαγουμε οσα πειραματα θελουμε:):)
Sep 28 2011 00:06
Έεεετσι΄ χαλαρά. Να σε πω, από Beelzebub ποτέ κανείς δε με χάλασε με την φωτεινή εξαίρεση του Miki που με είχε σπάσει τα νεύρα. Αλλά ντάξει τώρα, Kanzaki και Furuichi -ειδικά ο τελευταίος- κλασσική αξία! Πάντως είσαι από τους λίγους που ξέρω που δεν ενθουσιάζονται με Kenpachi...προσωπικά και ο Gin και ο Zaraki μ'αρέσουν πολύ κι ο καθένας εννοείται για διαφορετικό λόγο.
Χμ...Πρέπει μια μέρα να μας βάλουν σε ένα δωμάτιο και να πετάνε random topics έτσι να δουμε κι αν επιστημονικά είμαστε πραγραμματισμένοι να διαφωνούμε βρε παιδί! ;)
Sep 27 2011 23:57
o oga μου αρεσει αρκετα αλλα εχει ενα στυλ, σαν να προσπαθει να ειναι badass σαν τον toujou αλλα να μην το καταφερνει, και ο toujou mou αρεσει πολυ αλλα ο αγαπηνος μου ειναι ο kanzaki και δευτερος ο furuichi. τωρα απο bleach ολοι αγαπαμε τον urahara, αλλα για τον ζαρακι πολυ μετριος, προτιμω τον gin...
Sep 27 2011 23:51
Hum...Ao no Exorcist? Falsified Romance? xD Άσε άσε, πρέπει να συζητάμε γι αυτούς που συμπαθούμε καλύτερα...πες μου τη γνώμη σου για τον Oga, και τον Toujou από Beelzebub και τον Urahara και Zaraki από Bleach! :3
Sep 27 2011 23:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed